Şimdi Ara

5 yabancıyla oynamak, ferrari ve ernst

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle anlamadığım bir olay var neden her maç 5 yabancıyla oynuyoruz, ekrem, toroman, aurelio, nobre, i. üzülmez çok mu form da da 1 yabancıyı kesiyorlar
    6 yabancıyla oynasak stopere toroman yerine ferrari yi koysak, toromanı da sağ beke koyup, ekremi hiç oynatmasak daha iyi olmaz mı
    yada madem hücumcu bekle oynayacaksın,, tamam oyna, o zaman orta sahaya ernst i koy, 4-3-3 orta sahasını guti yoksa, aurelio, ersnt ve fernandez ile kursan çok mu kötü olur. aurelio yerine necip i denesen bir iki maç çok mu kötü olur.
    bir de bu nobre ve aurelio her maç oynuyor, schuster hiç vazgeçmiyor bunlardan ne görüyorki bunlarda, real madrid de görmemiş mi böylesini bunlarda ısrar ediyor, nobre demek gol sorunu demektir ayrıca, schusterin bunu öğrenmesi lazım.
    ankaragücü maçına bakalım, maça orta sahada aurelio, ersnt fernandez ile başlasan, simao yu forvet arkası oynatsan daha iyi değil mi? tello'u forvet arkası oynattık da şampiyon olduk, madem guti ve q7 yok simao yu forvetin arkasına koy şut çeksin ara pas atsın. çok yetenekli oyuncu simao bu adamdan daha çok faydalanmamız lazım.
    schuster in oyuncu seçimlerinde ve oyuncu yerlerinde değişikliğe gitmesi lazım, her maçı ayrı düşünmesi lazım







  • valla en beğendiğim oyuncu ernst ama onuda oynatmıyo
  • şaşırdı adam şaşırdı ne yapacağını.maç sırasında maç sonrasında halini gördünüzmü?hiç kendinden emin bir hoca hali yoktu ama nedense bizimkiler emin bu adamdan.ilginç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.