Şimdi Ara

5 TL'ye Süper Paket Kampanyası (24 ay Uydu - 1 TL) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
19
Favori
93.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batari2521

    beyler bu fatura olayında bazı arkadaşlar 60 70 tl faturadan bahsediyor. kurulum var ise sanırım ücret alınıyor. kendimiz yapmamız halinde ücret yok. faturası yüksek gelen arkadaşlar bilgi verebilir mi? kurulumu servis mi yaptı ayrıca fatura içinde herhangi bir internet kullanımı veya ekstra birşeyler varmı. yani hadi ilk ay 9.5 tl damga vergisi alınacak fakat sonra 1 lira ise her ay 1 lira gelmesi gerek. ücreti peşin ödedim diyen de vardı burada. yıldat gibi.

    Kurulum Vestel tarafından yapılıyorsa ücret alınıyor (60 Tl) Benden bu ay kalan kurulum ücreti olan 57.5 TL yi tahsil etmişler aradım işte efendim gelecek ay bu fark faturanıza indirim olarak yansıyacak dedi. Şu an için TTnet'ten 55 Tl alacağım var gelecek ay faturam 52 Tl sınırsız internet+ 9 TL TİVİbu+2.5 TL kurulum olmak üzere toplam 63.5 - 55 = 7.5 TL gelecekmiş. Gelecek ayı beklemedeyiz anlaşılan arkadaşlar.

    Yeni abone olacak olan arkadaşlar için tavsiyem cihazı vestel'in gelip kurmasını beklemeyin. Tivibu ofisten cihazı alın orada kurulum yaptırım. Türksat uydu kablosu çekmişler ofislere. Kurulum yapabiliyoruz buradan dedi ofistek arkadaş. Vestel kurarsa 60 TL gidiyor haberiniz olsun.

    Belgesel kanalları genel anlamda iyi çok televizyon izleyen irisi değilim History Channel ve BBC Earth de takılıyorum o kadar. Sinema kanalları çok üst düzey değil ama nadiren güzel filmler çıkıyor. Geçende 100 Metros adında bir film yayınladılar. Gayet güzeldi. izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.

    Faturalarınızı mutlaka kontrol edin. Bir hata yapabiliyorlar.




  • Bende kutuyu aldım, kurulumu kendim yaptım. Ancak kanal aramada kanal bulamıyor. TV lg, anten TV ye takılıyken sinyal gücü görülüyor ama tivibuya bağlayınca sinyal gücü yok, bu sorunu yaşıyan oldu mu, sinyal gücü normalde görülüyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan1979 -- 29 Haziran 2017; 18:17:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkan1979

    arkadaşlar tiwibu olayından haberim yoktu turk telekomda çalışan bir şahısla tanıştım o anlattı zaten işi buymuş

    proaktif satış kanalı

    hemen atlamadım siteden başvuru yaptım aradılar 9 tl dediler sonra 12 tl çıkardılar kurulum falan dediler peşin 60 tl dediler

    bu tanıştıgım şahısı aradım tekrar yanıma geldi görüştük 5tl ayarlıyacam abi dedi
    ve evrakları doldurdum bakalım bekliyorum 2 tane refarans verdim
    cuma günü cihazı getircem dedi kurulumunu ben yapıcam hazır sen tak kullan yapıcan bir kuruş kurulum ücreti ödemiycen dedi
    yanımda arkadaşım vardı onuda aile paketi vardı onuda 1 tl den yaptı üyeliği
    bana dediği sadece 1 sefere bahsus 2,5tl telsiz bedeli gelecek o kadar dedi

    izmide olursa her konuda yardımcı olurum diyor kurulumu yapıp cihazı getiriyor bornova ana merkezde çalışıyormuş

    sizlereden yaptıracak olan varsa yardımcı olması için ismini ve numarasını verecegim konuşur anlaşırsınız yardımcı olacagına inannıyorum

    türk telekom proaktif satış kanalı
    fatih keleş
    0506 062 51 67 telefon numarası





    şimdi aradım görüştüm çok faydalı konuşmamız oldu inşallah cumartesi kurulacak 5 tlye




  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    İzmir dışı için de yardımcı olabilse iyi olurmuş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eşim hazırkart turkcellde ben ise kontörlü vodafonedeyim..Turkcelin internet kampanyaları kısıtlı olduğundan eşimi telekomun 8 gb 29 TL faturalı kampanyasına geçirip tivibu süper paket üyeliği alsam mantıklı bir iş yapmış olur muyum?
  • bende 1 tl lik paket ile tivibuya katıldım. bir sorum olacak, bu tivibunun online işlemler menusune nasıl giriliyor acaba? fatura sorgulama paket ekleme vs gibi işlemler için. bir turlu bulamadım. mh ile gorusmemde tek şifre ile yapabilirsiniz dediler. oraya da giiş yaptım birşey bulamadım. yardımcı olabilecek birileri varsa cok memnun olacagım
  • benim 5 tl ye olmadı fakat diger arkadaşımın 1 tlye işi oldu benim 9 tlye ye oldu arkadaş zihazı hazırlayıp getirdi
    yani kurulum ücreti ödemiyecegim

    bugün cihazı teslim aldım sabah baglantısını yapacagım nasipse

    işte izmir içi yaptırmak isteyen olursa yardımcı olur kurulum üçreti ödemessiniz cihazıda ayagınıza kadar getirir
  • ssoner1907 S kullanıcısına yanıt
    İnternet aboneliginiz yoksa yani sadece tivibu uyesiyseniz tek sifre ile girseniz dahi kimlik bilgilerinizden baska bicbir bilgi goremiyorsunuz.



    Arkadaslar ayrica Ben baglatali 2 ayi gecti 1 TL'lik taridefedeyim kurulumsuz sekilde baglattim hala fatura gelmedi. Musteri hizmetleriyle konustugumda faturaniz 15 TLyi bulana kadar tarafiniza yansitilmaz dedi. Boyle bir durum yasayan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün tivibu kampanyasından yararlanıp almış bulunmaktayım. Merkezi sistemde sorun var sanırım bazı kanalları sinyal hatası vermekte ve göstermemektedir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de cihazı dün teslim aldım ve bugün eve gelip taktım. Görüntü kalitesi ve kanal geçişlerinde falan sorun yok ama ses çok az geliyor. Şu an digiturk cihazı takılı, onda tv sesi 10 civarındayken gayet yüksek ses geliyor ancak tivibu cihazını taktığımda tv sesini 60 lara getirmem gerekiyor. Kanallar arasında farklı ses düzeyleri var, bunun çözümü nedir acaba?
  • Arkadaşlar bende kampanyaya katılmayı düşünüyorum ama birşey sorucam.Şimdi benim evde vestel smart tv var kendinden wifi var içinde bu kutuyu alırsam ethernet kablosu takmam gerekir mi,kutunun wifi özelliği var mı? Birde bu durdur izle, geri al izle,tekrar izle, programı başa al gibi şeyleri kullanmak için internet gerekli midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur367

    Arkadaşlar bende kampanyaya katılmayı düşünüyorum ama birşey sorucam.Şimdi benim evde vestel smart tv var kendinden wifi var içinde bu kutuyu alırsam ethernet kablosu takmam gerekir mi,kutunun wifi özelliği var mı? Birde bu durdur izle, geri al izle,tekrar izle, programı başa al gibi şeyleri kullanmak için internet gerekli midir?

    Durdur İzla, Geri Al İzle bunlar da yok. Tivibu Go da var. Yani internet den girip izleyebildiklerin. Tivibu Go da 3 ay ücretsiz sonra ücretli. Beni pek sarmadı. İyi bir Fiberin varsa o başka..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdarKacmaz kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim eğer kullanıyorsanız memnun musunuz? Birde kutuya internet bağlamasak sadece maçlar ve belgesel vs için mak.12 lira değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur367

    Yorumun için teşekkür ederim eğer kullanıyorsanız memnun musunuz? Birde kutuya internet bağlamasak sadece maçlar ve belgesel vs için mak.12 lira değer mi?

    Bence değer. Belgesel, Spor Kanalları için. Hatta şu anda SinemaAksiyon kanalında film izliyorum. Ama niye bu kadar pahalı sizin ki. Ben 3,5 tl veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur367

    Arkadaşlar bende kampanyaya katılmayı düşünüyorum ama birşey sorucam.Şimdi benim evde vestel smart tv var kendinden wifi var içinde bu kutuyu alırsam ethernet kablosu takmam gerekir mi,kutunun wifi özelliği var mı? Birde bu durdur izle, geri al izle,tekrar izle, programı başa al gibi şeyleri kullanmak için internet gerekli midir?

    sanıyorum kutuda wifi özelliği yok.
  • birisi şu cihazla izlenilen kanalların görüntüsünü çekip atabilirmi.çok merak ediyorum yada Kırşehir de bu kampanyadan faydalanan varmı.varsa bana ulaşabilirmi lütfen
  • Kampanya ile birlikte , 3 ay ücretsiz Tivibu GO üyeliğini de kullanıyorum ancak , Tivibu GO'da "Kirala İzle" klasörü çıkmıyor.
    Seç izle + Tekrar izle + Tv izle + İzleme listem + Tivibu'da ara klasörlerinden başka bir şey yok. "Kirala izle" yok.
    Müşteri yetkilisini aramadan önce size danışmak istedim. Neden olabilir?
  • arkasdaşlar başımdan geçen olayı anlatmak istiorum

    23.06.2017 tarihinde Tivibu üyesi oldum. 2 referans numara vererek benim tavsiyem ile 2 kişi daha üye yaptım. Kurulumunu Türk Telekom yetkilisi yaptı. Cihazı bağladım. Yerel kanalların hepsi açık tv8 Atv show Star vb. şifreli kanalların bazılarını açıyor bazılarını açmıyor siyah ekranda kalıyor hata kodu yok hemen Tivibu'yu aradım arıza bildirimi yaptım mesaj geliyor arıza giderildi diye arızanın gelip kimsenin giderdiği yok tekrar arıyorum arıza bildiriyorum yine arıyorlar açıyorum arıza giderildi mi diye soruyor telefondan yönlendirmelerle biri çıkıyor buyurun diyorum neden aradığını bilmiyor böyle defalarca mesaj geldi defalarca arıza talebi açtım en son kapatacağım dedim yine kimse ilgilenmedi 1 gün bile kullanmadığım üründen ücret talep ediliyor. Resimlerde mesajlarda hiçbir yetkili gelmedi kimse arızayı çözmedi çözmüş gibi mesaj geliyor. 6 gündür servis gelsin diye bekledim.

    bu şekidede şikayet vara msj attım bu işe girdiğim için bin pişman oldum

    düşük sinyal kaliyesi filmlerin çoğu dandik neredenmi biliyorum siyah ekranda altında yazıyor recep ivedik 1 oynuyor mesela
    bazen kanalları açıyor bazen açmıyor hiç açmadığı belgesel kanallarıda var bazılarınıda açıyor
    genelde simsiyah ekranda kalıyor
    sinir oldum kapatırmayı düşünüyorum

    bunda çayma hakkım varmı 5 gün 7 gün gibi

    üye olacaklara 2 kez düşünün derim




  • Arkadaşlar referans olacak Türk Telekom faturalı hatlarımızın tarifeleri genelde 1 yıl taahhütlü.

    Şimdi onları bu paket için referans verdiğimizde, bu tarifelerin 1 yıl sonra taahhütleri bittiğinde nasıl olsa tivibu referansı olması nedeniyle taahhütü olduğundan mobil tarifeleri pahalı kullanma ihtimalimiz çok yüksek bence.

    Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.