Şimdi Ara

5 TL'ye Kokoreç Yedim ~ Uykum Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce eve gelmeden sokaktan geçerken küçük bir arabada kokoreç satan adam gördüm. Yarım Ekmek 5 Lira yazıyodu benimde canım çekti aldım hemen. Yanına bide ayran aldım toplam 6 lira tuttu.

Lezzeti gerçekten çok güzeldi iyidi beğendim tadını. Ama şuan çok uykum var. Acaba bişey olurmu ucuza yedim diye?

• Sıkıntı olsa ishal olursun, uykun gelmez. İçindeki baharatlar+ayran+ekmeğin kan şekerini yükseltmesi sebebiyle uykun gelmiştir. Özellikle hızlı yediysen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokoreç sanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 16 Ekim 2015; 17:09:02 >
  • Simdi uyuyacaksin uyumadan once boy abdesti al imami ugrastirma pamuguda kendin tika sonra ustunu ort uyu annenede ustume bicak koy sismeyeyim de cenaze 5 dk hazir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mareşal

Simdi uyuyacaksin uyumadan once boy abdesti al imami ugrastirma pamuguda kendin tika sonra ustunu ort uyu annenede ustume bicak koy sismeyeyim de cenaze 5 dk hazir

:))) +1
  • Ayrandır muhtemelen ama pek güvenmiyorum da b*k yemiş de olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey olmaz merak etme. Herkese yemek yedikten sonra agirlik çöker. Kan şekerin düşmüştür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ALLAH rahmet eylesin. Kargoyla helva yollarsın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mareşal

Simdi uyuyacaksin uyumadan once boy abdesti al imami ugrastirma pamuguda kendin tika sonra ustunu ort uyu annenede ustume bicak koy sismeyeyim de cenaze 5 dk hazir

:))) +1

Tesekkur

@LGBT Mezar tasi icin bizim firma ile anlasabilirsin toplu alirsan indirim yapiliyor.

• Beyler 5 gibi yattım işte gelir gelmez eve yeni uyandım. Ne zamandır böyle uyumuyodum hergün bieşyler yiyom ama bugün acaip uykum geldi nedense. Spora gitmicek olas uyanmıcaktım daha uyuyasım vardı sabaha kadar ama uyandım alarm uyandırdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.