Şimdi Ara

5 tane seç al 13 tl + kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar kargo sizden kitapların 2 tanesi hariç sıfırdır 2 tanesi de kapağı açıp kapatılmıştır arkadaşlardan topladığım kitaplardır 5 tane seç 13 tl ödeme paypal olursa iyidir yada ing bank ile inanal kartta olur kargo sizden ben istanbuldayım istanbul civarı olursa kargo ücreti açısından iyi olur

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıcağına ihtiyacı olan birine ücretsiz olarak göndersene sadece kargo parasını ödesin. Senin bu bütün kitaplardan kazanıcagın kazanç maksimim 6 7 lira olcak geri kalanı kargo parası zaten. Değermi sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

satıcağına ihtiyacı olan birine ücretsiz olarak göndersene sadece kargo parasını ödesin. Senin bu bütün kitaplardan kazanıcagın kazanç maksimim 6 7 lira olcak geri kalanı kargo parası zaten. Değermi sence ?

Acaba gidip benim yerime üniversite için (ANKARA) bilet alır mısın bilet firmasına söyleyim üniversite kazandım hayrına yollarmisiniz diye maalesef hayır diyecek bu kitapları ben sene boyu çalışarak aldım o yüzden hem sizin hayrıniza hemde arkadaşlardan aldığım kitapları satıyorum ne var bunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

satıcağına ihtiyacı olan birine ücretsiz olarak göndersene sadece kargo parasını ödesin. Senin bu bütün kitaplardan kazanıcagın kazanç maksimim 6 7 lira olcak geri kalanı kargo parası zaten. Değermi sence ?

Acaba gidip benim yerime üniversite için (ANKARA) bilet alır mısın bilet firmasına söyleyim üniversite kazandım hayrına yollarmisiniz diye maalesef hayır diyecek bu kitapları ben sene boyu çalışarak aldım o yüzden hem sizin hayrıniza hemde arkadaşlardan aldığım kitapları satıyorum ne var bunda?

Sende haklısın benim amacım seni kötülemek değildi.

• Güncel

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.