Şimdi Ara

5 takımın kalan maçları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

kocaeliye yenilen herkese yenilir ama beşiktaşa 4 atar ne hikmetse

dünkü ts maçı dahil, attığınız bütün goller tartışmalı birader. bu kadar mı olur? birinde de hiçbir hata olmadan atılsın golünüz.ya öncesindeki faul verilmez,ya taça çıkar verilmez, ya kaleci direğe çarptırıp oyuncunun önüne atar...

dolayısıyla attığınız 4 golün nasıl olduğunu biliyoruz.... ve yediğiniz 5 golünde nasıl temiz olduklarını

evet çok haklısın bencede öyle off ne yapcaz şimdi çok üzüldüm bak

sen otur ilk bas bir düşün bizim yönetim adam gibi transfer yapıyormu diye sor adamlar kewellı , barosu getiriyor biz kimleri getiriyoruz diye sor . Sonra de bu Gs habire alt yapıdan adam cıkarıyor bakınız Arda ötekileri söylemiyorum bile biz niye cıkartamıyoruz diye düşün sonra gel

• 24 maçta 40-45 puanı zor toplayan takımlar 10 maçta 30 puan alacak desenize
  • ben de 65 puanı geçen olmaz diyorum.geçen olursa kesin şampiyon olur
  • sezon sonu 70 ve üstü puanla şampiyonluk zor görünüyor. bence 69 yapan şampiyon olacak ve fikstür avantajından dolayı da Galatasaray daha yakın şampiyonluğa. UEFA da biraz daha iler gidersek şampiyon olma şansımız azalır ancak yine de en kötü ilk 3 e gireriz. bence sıralama şu şekilde olacak

1-Galatasaray 69(70)
    2-Beşiktaş 68
    3-Sivas 66
    4-Fenerbahçe 65
    5-Trabzon 63
  • İnşallah 1. oluruz.Beşiktaşta 2. olur.Şerefli ikincilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

İnşallah 1. oluruz.Beşiktaşta 2. olur.Şerefli ikincilik.

Umarım Beşiktaş şampiyon olur(zaten öyle görünüyorda),Galatasarayda 2. olur,Avrupada Galatasaraya güveniyorum
    Ama benim fikrime göre bizim ardımızdan Fenerbahçe 2.,Galatasaray 3. olacak gibi
  • herşey tamamda beşiktaş sivası yener
    belediye galatasaraya yenilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

benim tahminlerimden kime ne

benim tahminlerim bunlar, istediğini düşünebilirsin

Eskişehir,Beşiktaş'ı yensin kendimi 30 gün uzaklaştıracağım.
    Kocaeli,Beşiktaş'ı yensin yine 30 gün uzaklaştıracağım.
    Eskişehir ve Kocaeli birlikte yensinler sınırsız uzaklaştırırım kendimi.
    Ankaraspor ile berabere kalalım 1 hafta uzaklaştırırım.
    Galatasaray bizi yensin 1 hafta Galatasaray avatarı taşırım!

Beşiktaş Galatasaray'dan üstünmüş gibi konuşuyorsun.iki takımın maçında her zaman gs favoridir.

• quote:

Orjinalden alıntı: stewieandcartman

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

benim tahminlerimden kime ne

benim tahminlerim bunlar, istediğini düşünebilirsin

Eskişehir,Beşiktaş'ı yensin kendimi 30 gün uzaklaştıracağım.
    Kocaeli,Beşiktaş'ı yensin yine 30 gün uzaklaştıracağım.
    Eskişehir ve Kocaeli birlikte yensinler sınırsız uzaklaştırırım kendimi.
    Ankaraspor ile berabere kalalım 1 hafta uzaklaştırırım.
    Galatasaray bizi yensin 1 hafta Galatasaray avatarı taşırım!

Beşiktaş Galatasaray'dan üstünmüş gibi konuşuyorsun.iki takımın maçında her zaman gs favoridir.

Bu lafta boğazında kalacak..

• Sivasspor bu hafta kendi sahasında Beşiktaşa puan verirse işi biter bence, son hafta Ali Sami Yene işi kalırsa, Galatasaray Bülent Uygunun ettiği lafların cezasını keser..

Fikstürü en avantajlı olan ve şu sıralar en formda olan takım Beşiktaş, yeterince net sanırım..

Trabzonspora pek şans tanımıyorum açıkçası yeni kadro şampiyonluğu kaldıramadı ama önümüzdeki yıl Forvet ve Defansa birer takviye yaparak şampiyonluğa gidebilirler..

Fenerbahçe konsantrasyon sorununu çözemedi bi türlü, büyük maçlara asılan topçular biraz övülünce gevşeyip puan kaybetmeye devam ediyorlar, 3 büyüklerle yapacakları maçlara göre bi yerde bitirir ligi, şampiyonluk zor ama imkansız değil..

Galatasaray'ın başı sakatlıklardan bu haftaya kadar kurtulamadı, bundan sonrada kurtulacak gibi görünmüyor, hele ki avrupa macerası devam ettikçe süperligde puan kayıplarına devam edebilir, yinede ikincilik için favorimdir, şampiyonluk gelirse rakiplerinden ötürü olur ama hiç de şaşırmam zira 4 deplasmanı kaldı..

şampiyonu bence ilk 5 sıranın kendi aralarındaki maçlar belirleyecek..
    bu haftasonu Sivas - Beşiktaş ve 33. hafta Beşiktaş - Galatasaray maçları bence en kilit maçlar olacak..

• Arkadaşlar burada takımları yarıştırmıyoruz. Sadece iddaa oynar gibi tahmin yapın ve sezon sonunda kimin doğru tahminler yaptığını bulup tebrik edelim.

Olay sadece budur. Birbirinize gimenin anlamı yok. Sezon sonuna kada kim öle kim kala. Şimdiki durumdan bakarak 1-0-2 diye tahmin yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

Sivasspor bu hafta kendi sahasında Beşiktaşa puan verirse işi biter bence, son hafta Ali Sami Yene işi kalırsa, Galatasaray Bülent Uygunun ettiği lafların cezasını keser..

Fikstürü en avantajlı olan ve şu sıralar en formda olan takım Beşiktaş, yeterince net sanırım..

Trabzonspora pek şans tanımıyorum açıkçası yeni kadro şampiyonluğu kaldıramadı ama önümüzdeki yıl Forvet ve Defansa birer takviye yaparak şampiyonluğa gidebilirler..

Fenerbahçe konsantrasyon sorununu çözemedi bi türlü, büyük maçlara asılan topçular biraz övülünce gevşeyip puan kaybetmeye devam ediyorlar, 3 büyüklerle yapacakları maçlara göre bi yerde bitirir ligi, şampiyonluk zor ama imkansız değil..

Galatasaray'ın başı sakatlıklardan bu haftaya kadar kurtulamadı, bundan sonrada kurtulacak gibi görünmüyor, hele ki avrupa macerası devam ettikçe süperligde puan kayıplarına devam edebilir, yinede ikincilik için favorimdir, şampiyonluk gelirse rakiplerinden ötürü olur ama hiç de şaşırmam zira 4 deplasmanı kaldı..

şampiyonu bence ilk 5 sıranın kendi aralarındaki maçlar belirleyecek..
    bu haftasonu Sivas - Beşiktaş ve 33. hafta Beşiktaş - Galatasaray maçları bence en kilit maçlar olacak..

• quote:

Sezon Sonu Puan Durumu

1-Beşiktaş 75
    2-Fenerbahçe 70
    3-Galatasaray 66
    4-Sivasspor 63
    5-Trabzonspor 60

Dilerimki sıralama böyle olsun,Şampiyonlar ligine Sivas yada Trabzon gitmesinde..

Beşiktaş,Galatasaray'a 9,Sivas'a da 12 puan fark atarak şampiyon olsun,1 hafta değil 1 yıl boyunca Beşiktaş avatarıyla girecem foruma:)O kadar da değil artık.Bunu da ufak bir atışma olarak al ama dostum,polemik amacıyla yazmadımSonuçta herkes bir nevi oyun oynuyor burada.

Ama son cümlen,9-12 puan farktan daha vahim olmuş.Fenerbahçe şimdiye kadar ne yaptı Avrupa'da da,Sivas veya Trabzon yerine gitmeyi hakediyor.Çeyrek finalin tesadüf olduğunu hepimiz gördük bu yıl.Galatasaray UEFA şampiyonluğunun ardından,şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı.Onda da en formda zamanlarını yaşayan Real Madrid'e elendi.Üstelik UEFA şampiyonu olan takım,teknik direktörü dahil değişmişken.Kural değişmeden önce de şampiyonlar liginde 2.olarak gruptan çıkamadığı dönemler olmuştu.Şampiyon Klupler Kupası'nda yarı final oynadığını da söylemeye gerek yok sanırım.Tüm bunları sizin de UEFA şampiyonluğunuz tesadüf demeyin diye yazıyorum.Bazı AZİZ dostlarımız böyle düşünüyor da

Şampiyonlar ligine,keşke Sivas ya da Trabzon gitse.Bu işler deneyimle oluyor,katıldıkça yeri gelirse yenildikçe tecrübe kazanacaklar.Daha kaliteli oyuncular transfer edecekler.Evet belki ilk yıllar başarılı olamayacaklar deneyimsizlikten ama Fener'den çok da kötü neticeler almazlar.Gol atamadan,galibiyetsiz sonuncu olarak,ilginç istatistiklere imza atmış bir takım ne de olsa Fener

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Sezon Sonu Puan Durumu

1- Galatasaray 72

puhahaha

Yorum yapmakta, tahmin yapmakta dilediğin kadar özgürsün ama dalga geçmekse amacın git başka yerde geç dalganı.

Kızma canım.. Gs'nin şampiyon olabileceğine inanıyorsanız ne mutlu size. Sonuçta insan hayalleri bittiği zaman ölür dimi..

Mayıs senin ayın olacak tehlikenin farkında mısın?

• @bluelabel

Tamam sizin takım bizim takımı döver.
    Çocukmusunuz nesiniz yorumlara bak ya?

Neyse ben de şunu ekleyeyim son olarak.
    Hiçbir Derbiyi kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

@bluelabel

Ben de balinalar ölmesin istiyorum
  • 1-Galatasaray 70
    2-Beşiktaş 67
    3-Sivasspor 65
    4-Fenerbahçe 65
    5-Trabzonspor 61
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

quote:

@bluelabel

Saçma sapan yazılarla adamı delirtme len.

• Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Kızma canım.. Gs'nin şampiyon olabileceğine inanıyorsanız ne mutlu size. Sonuçta insan hayalleri bittiği zaman ölür dimi..

Mayıs senin ayın olacak tehlikenin farkında mısın?

Bu kaçıncı bahar. Cim Bom şaha kalkar !!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

quote:

@bluelabel

Saçma sapan yazılarla adamı delirtme len.

post kasıp istatistik yapıyor bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.