Şimdi Ara

5 Sene Sonra 2. Üniversiteyi Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 yılında sayısal çıkışlı ygs-2 27 k mf-3 50 k bir abiniz olarak bu sene üniversiteyi bitirdikten sonra okumak istediğim bölümün hukuk olduğuna karar verdim,çalışmadan girdiğim ygs de 40 k oldum lys de hiç bir şey yapamadım. EDEBİYAT BİLGİM 000 önümüzdeki sene için işten kalan vakitlerimde akşam evde çalışarak hukuk kazanabilir miyim gençler. Bu saatten sonra hukuk okumak mantıklı mıdır. Hukukun geleceğini nasıl görüyorsunuz ? Not: mezun olduğumda 29-30 yaşlarımda olurum.

Breaking Bad
  • şipidik terlik kullanıcısına yanıt
    Kazanabilirsin.ustelik hukuk olursa çoğunda devam zorunluluğu bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecen bi yerde gördüm bir polis meslek hayatını sürdürürken haksızlığa uğrayıp meslekten ihraç ediliyor. O da tekrardan sınava girip hukuk okuyup kendi davasını kendi görüp tekrardan mesleğine geri dönmus ;)
    Bence her şey sizin azminize bağlı normal olarak iş çıkışları yorgun olacaksınız.
    Tabi bu durumda siz hukuku ne kadar istiyorsunuz? Sorusu devreye giriyor.
    Velhasıl kelam her şey mümkün siz yeterki azmedin. (29-30 yaşında mezun olmak cok kötü degil zaten hatta kötü bile degil)
    Her şey gönlünuzce olsun...

• Doping hafızanın seminerinde bir eczacıyla karşılaşmıştım. 30lu yaşlardaydı ve hukuk okumak istiyordu. Bence mantıklı bir olay. Mesleğini eline almışsın, ekonomik bağımsızlığa sahipsin. Sana kim karışabilir? Çalışan birisi (çalışmaktan kastım genelde sabah 9 akşam 5 mesaisi olan ve karşılığında para kazananlar ) az çok temeli varsa hukuk kazanabilir. Ama fakülteyi bitirirken zorlanır mı onu bilemiyorum.
  • bir işte çalışarak lys ye hazırlanacağım hedefim iyi bir üniversitede hukuk okumak,peki araştıran arkadaşlara sorum,hukuk okuduktan sonraki süreç o kadar emek vermemem değer mi,şuan serbest avukatların durumları nasıl,hakim savcılık sınavları gerçekten liyakata dayalı mı

Breaking Bad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUNA KALMAK VE KOSKOCA 1 YIL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.