1 helikopterimiz de kırıma uğramış,o pilotumuzda çatışmaya giren birliğimizi kurtarmak için kendini feda etmiş olabilir. her saldırıda daha kararlı daha inançlıyız değil mi? şimdi bana o tezkerenin ne işe yaradığını açıklasanıza? ne zaman verecekler o izni tsk ne? ve ne kadar süre için girilecek kuzey ıraka? yine 1 hafta içinde dönün çok kalmayın diyecekler değil mi birde utanmadan? yok beli kırılmış yok bozguna uğramış mış. osman paşamızın dediği gibi, asla böyle birşey olmadı, bunlar başımızda olduğu sürece de olmayacak. yine fakir fukara kardeşlerimiz şehit, yine ocaklarına ateş düştü. söylesenize bana son 7 senedeki şehit sayısını? bas bas bağırıyoruz hiçbir halt etmiyorlar terör için yıllardır diye. neden kalırdınız o eğitimli anti terör birliklerini? neden tsk yı yıpratmaya çalışıyorsunuz da elinizi taşın altına koymuyorsunuz? neden tsk yı yasalarla elini kolunu bağlıyorsunuz? kardeşlerimizi suçluların kucağına atmak için mi? (suçlu diyorum çünkü dün pkk nın düşman değil suçlu olduğunu söyledi bir kişi , siz zaten tahmin edersiniz ) hadi yeni şehitlere de hazırlanalım. pkk tarihinde hiç olmadığı kadar güçlü. bunda emeği geçenlere lanet olsun.
fazla bir yorum yapmayacağım ama bir cümle edeceğim doğduğun günün .................... kim üstüne alınacağını biliyor