Şimdi Ara

5 Para Etmez Teknoloji Yoksunu 2012 Audi Q7 S-Line Quattro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ama Japonya'daki ve bizdekiler arasında aşırı donanım farkı var, kendisi de diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GünahÇıkartanİmam

Ama Japonya'daki ve bizdekiler arasında aşırı donanım farkı var, kendisi de diyor.
    Neyin donanım farkı var audi her zaman içi bom boş bir markaydı o yüzden asla ve asla ne merconun ne bmw nin yanına yanaşabildi alanda zaten quatro için alıyor bende alsam quatrosu için alırım

• Q7 hakkında dediklerine katılıyorum, birkaç kez uzun yol deneyimim olmuştu. Bahsettiği gibi yolda ne varsa içeride de var. Kalite hissiyatı bakımından A4 ile bile yarışamaz durumdaydı. (2009 3.0TDI) Ayrıca japonlar gibi keyfine düşkün kafa rahatlığı isteyen adamlar kullanmayacak olsa bile tüm özellikleri koyuyor. Bu avrupalı araçlarda genelde opsiyon oluyor. Sanmıyorum ki bu araç S-Line olsa bile tüm donanımlara sahip, eminim ki işaretlenmemiş baya bir opsiyon vardır ancak aracın genel olarak kaslı duruşunun altında özenmemişlik yatıyor.
  • bu video burada çekilse adamı linç ederlerdi git şahine bin sen görmemiş diye.
  • Lexustan inipte Q7 ye binilmez zaten.Her yeri Quattro olsa da Lexus çok daha kaliteli bir otomobildi.Ondan dolayı bu videoyu çekmesi normal arkadaşın :).

• Güzel gömmüş gerçekten
    Geçen ben de Q3 ilanlarına baktım. İçini hiç görmemiştim, resmen hayal kırıklığı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnv_58

Neyin donanım farkı var audi her zaman içi bom boş bir markaydı o yüzden asla ve asla ne merconun ne bmw nin yanına yanaşabildi alanda zaten quatro için alıyor bende alsam quatrosu için alırım

Alıntıları Göster
    Ben dolu bir araç demedim hocam bizde standart ya da dona om paketi. İçinde olan şeyler bazen opsiyon Japonya'da onu dedim.

• Acaba neyi farketmiş araçta da eleştirmiş diye açtım, sonradan seçilebilen opsiyonların olmayışını anlatıyor adam. Ne alaka? İlk sahibi bazı temel donanımları yeterli görmüştür, adaptif cruise'ı hafızalı yolcu koltuğunu soğutmasını falan kullanmayacağı için para ödemek istememiştir, istersen hayvan gibi doldurabileceğin araçlar bunlar. Q7'nin kötü sürüşü var en başta eleştirecek, araba ticari gibi viano crafter gibi gidiyor yolda, bu daha donanım anlatıyor.
  • Hocam nerden çıkardınız fetöcü olduğunu bir bilgi bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • köyden gelmiş q7 beğenmiyor
  • abartmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audinin quattrosu da beş para etmez ama reklamla falan millette güzel algı oluşturmuş. Herkes quattro deyip duruyor, bildiklerinden değil sadece adı var.

Donanım konusunda da almanlarda opsiyon çok. Tabii lexusun falan tadına bakan kolay kolay alman beğenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.