Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
129.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hightorque

Arkadaslar suanda alabilecegim en ucuz garantili yer neresi ?

Bilkom garantili.http://www.escmarket.com/Urun/Apple-5-Nesil-iPod-touch-32GB-Siyah-MD723TZ-A-pmu291.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Bilkom garantili.http://www.escmarket.com/Urun/Apple-5-Nesil-iPod-touch-32GB-Siyah-MD723TZ-A-pmu291.html

Hocam sizce 100 lira fazla verip garantili almaya deger mi yoksa 600e bile bulunuyor gg gibi sitelerde denk duserse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam sizce 100 lira fazla verip garantili almaya deger mi yoksa 600e bile bulunuyor gg gibi sitelerde denk duserse.

Yurtdışı dediklerin Türkiyede 1 yıl garantili korkma yani 100lira fazla verirsen 1 yıl daha fazla garantin olur bence degmez 600-650 yurtdışı alın

• 600e nerde bulunuyor hocam?
  • quote:

quote:

quote:

Bence değer. Bi ekranı gitse, bordu yansa 600 liranız gidecek. Ben param olsa bir de sigorta yaptırırdım ama bu ara sürekli harcama yapıyorum. Tabi siz bilirsiniz yine. Bir sorunda muhatap bulmak bence önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: parsons

600e nerde bulunuyor hocam?

Bekle bekle 1 aya iner o fiyatlara

• suleyman usta sana mesajlar gelmiyormu yav:(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence değer. Bi ekranı gitse, bordu yansa 600 liranız gidecek. Ben param olsa bir de sigorta yaptırırdım ama bu ara sürekli harcama yapıyorum. Tabi siz bilirsiniz yine. Bir sorunda muhatap bulmak bence önemli.

Hocam yurtdisi garanti karsilamaz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Winchester

Ürünü alalı nerdeyse 1 ay oldu facebook sohpette problem yaşıyorum sizde de böye bir durum var mı ?

Bu sorunun cihazla alakası yok. Sohbet programıyla ilgili bir durum bu. Özellikle Android kullanıcıları çok daha fazla sorun yaşıyor. Bi Twitter uygulamasına bakıyorum ki karşımda şaheser var bir de Facebook'un programlarına bakıyorum saçma sapan gereksiz kodlarla dolu programlar.

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Earpod kulaklıkları hiç apple cihazı olmayan telefon mp3 calarlarda denediz mi ? Çalışıyor mu? Teşekkürlerr..

3.5 mm jack evrensel bir kabuldür. Tüm 3.5 mm çıkışa sahip cihazlarda çalışır.

quote:

Orijinalden alıntı: parsons

600e nerde bulunuyor hocam?

Tekno marketlerde garanili olarak 600'e Türkiye'de bulmanız imkansız ve çok ama çok uzun bir süre daha bulamazsınız.

quote:

quote:

quote:

quote:

1 yıl için 100 lira fark vermeyre deymez bence. Ama bu kişiden kişiye değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 30 Aralık 2012; 22:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Earpod kulaklıkları hiç apple cihazı olmayan telefon mp3 calarlarda denediz mi ? Çalışıyor mu? Teşekkürlerr..

Gece film izlerken Notebook a takıyorum çalışıyor bir sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar şimdi kargo geldi de bişey soracağım. Bunun ekranı çizilmez gorilla glass filan mı yoksa normal ekran mı? Ona göre camdaki filmi çıakracağım. Koruyucu film almadım.
  • gorilla glass falan değil normal cam işte :)
  • Arkadaşlar sizce bu cihazı ve başka bir telefonmu alayım yoksa sadece üst düzey bir telefonmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Püskevitcanavarı

Arkadaşlar ürünü alıcam ama bir sorunum var elma sepetinden alıcam garantiyle ilgili bir bilgi bulunmuyor ve de kılıf,elatin hiç birini bulamadım .Alanlar tavsiyelerini tazabilir mi ?

Sattim bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: lowerman11

Facede konusurken lag oluyo 2dkya kadar kitlenme oluyo saka gibi 800lira para ver face gireme

Bir cihazı kötülemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Mümkünse video çekip kanıtlayın da görelim.
    Alamadığınız cihazları kötülemek nedendir anlamıyorum.

Sattim dostum al kullan gör

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel cihaz ama çok pahaşı 750 lira nedir yahu s3 mini 850 ye bulunuyor
  • Dostum tamamda iphone 4s galaxy s3ün kendisiyle yarısan bir cihaz buda iphone 4sin hat takılamayan haliyse s3 miniden kat kat iyidir zaten:)
  • beyler abartmayalım yahu. iphone 5 bile s3 ile güçbela yarışırken 4s nasıl yarışıyor :)) alın ipod 5 güzelce kullanın ben çok memnnum sıkıntı yok bir sürü uygulama yükledim. müzik dinlemek için almıştım ama müzik dinlemek nasip olmadı bilg. olarak kullanmaktan :)
  • quote:

Arkadaşlar şimdi kargo geldi de bişey soracağım. Bunun ekranı çizilmez gorilla glass filan mı yoksa normal ekran mı? Ona göre camdaki filmi çıakracağım. Koruyucu film almadım.

Ekranda parmak izine ve yağlanmaya dayanıklı Corning Gorilla Glass var.

quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

gorilla glass falan değil normal cam işte :)

Bilmediğiniz konular hakkında yorum yaparak yanlış bilgi vermeyin. Apple, Gorilla Glass'ı ilk kullanan markadır. ( 2006'da )

Display

Type
    LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen, 16M colors

Size
    640 x 1136 pixels, 4.0 inches (~326 ppi pixel density)

Multitouch Yes

Protection
    Corning Gorilla Glass, oleophobic coating

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5-review-822p3.php

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

çok güzel cihaz ama çok pahaşı 750 lira nedir yahu s3 mini 850 ye bulunuyor

iPhone 4S ile CPU ve GPU'su aynı olan ve diğer özellikleri iPhone 5 ile neredeyse eşdeğer bir cihazdan bahsediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 31 Aralık 2012; 21:06:08 >

• zaten normal bir cam olsa apple ürünlerinin ekranı cok cabuk cizilir ama böyle birşey yok:D
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.