Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
129.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce sadece telefonmu alayım yoksa ipod touch 5g + android yada blackberry bir telefonmu alayım? eğer ipod+telefon diyorsanız 600lira civarı hangi telefonu önerirsiniz?

Bu arada bilkomun sitesinde stok yok gözüküyor doğvumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsons

Arkadaşlar sizce sadece telefonmu alayım yoksa ipod touch 5g + android yada blackberry bir telefonmu alayım? eğer ipod+telefon diyorsanız 600lira civarı hangi telefonu önerirsiniz?

Bu arada bilkomun sitesinde stok yok gözüküyor doğvumudur?

Soruyu ilk okuduğumda yanlış anlamışım o kadar yazmıştım :)

İmkanınız varsa ikisini birden alın ama ipod touch internet olmayan bir mekanda müzik dinlemek, oyun oynamak ve video izlemekten başka bir işe yaramıyor. Bunun içinde süre kısıtlı zaten şarj nedeniyle. Öncelikle iyi bir android telefon alın ondan sonra ipod touch düşünün bence.

Ben müzik hastası olduğum için ipod tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 18 Aralık 2012; 0:02:20 >
  • Arkadaslar ben de Japonya'dan almis bulunmaktayim fakat urunun gelmesini bekliyorum. Siyah renk aldim bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de neredeyse her sayfada ben sıkıldım, iPad ile takas etmek istiyorum mesajları var. iPad yerine android telefon ile takas edin sıkılmanız mümkün değil. iPad sonuçta aynı arayüz aynı işletim sistemi donanımsal farklılıklar vardır ama bence saçma bir takas olur.
  • Arkadaşlar ipodda müzik ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz? Eq ayarı off durumda. Genellikle Rock/Metal ve Senfonik dinliyorum.
  • Telefonla interneti ipodda kullanabiliyorum zaten? birde şarj durumu nasıl ona hic bakmamıstım :O
  • quote:

Telefonla interneti ipodda kullanabiliyorum zaten? birde şarj durumu nasıl ona hic bakmamıstım :O

Bir önceki sayfada youtube de denk geldiğim bir inceleme videosu yayınlamıştım onu izlemenizi tavsiye ederim. Hem telefonlar ile arasındaki farklarda bariz bir şekilde ortaya konulmuş.

İncelemeleri izlemeden karar vermenizi önermem ipod touch herkese hitap etmez aslında, ben Ayfona bile değişmem ama kimisine göre çok gereksiz bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 18 Aralık 2012; 17:53:46 >
  • incelemeyi izledim teşekkürler:) bence gayet mantıklı performans olarakda iyi bir cihaz her bakımdan iyi iphone 4s ve 5in kırması ve hat takılamayanı gibi düşünebiliriz
  • Arkadaşlar 32 GB'si Türkiyede Teknosada Gold'da Vatan'da vs. gibi büyük mağazalarda ne kadar olur fiyatı? Bi arkadaşla konuştum 1300 dedi kalp krizi geçirecektim :D
  • 850tl teknosa sitesinde görebilirsin
  • 5. Nesil Teknosanın sitesinde varmı? Ben o kadar baktım göremedim 4. nesil ile karıştırmış olmayasın?
  • yeni ipod touchlar gelmiş teknosaya tek çekimde 850 diyor evet.

http://www.teknosa.com/kategori/mp3/mp3_calar/714/110361522/apple_ipod_touch_32gb_md723tz_a_siyah_mp3_mp4_player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandelis -- 18 Aralık 2012; 20:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

yeni ipod touchlar gelmiş teknosaya tek çekimde 850 diyor evet.

İnternet sitesinde görebiliyormuyuz mevcutmu şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

yeni ipod touchlar gelmiş teknosaya tek çekimde 850 diyor evet.

http://www.teknosa.com/kategori/mp3/mp3_calar/714/110361522/apple_ipod_touch_32gb_md723tz_a_siyah_mp3_mp4_player

Tamam linkini atmışsınız baktım. Şimdi ben bunu yarın teknosaya gidip alabilirmiyim?
  • hangi şehirde hangi semtlerde teknosaya gideceksiniz bakim sizin için
  • quote:

hangi şehirde hangi semtlerde teknosaya gideceksiniz bakim sizin için

İstanbul Bayrampaşa (Forum İstanbul)
  • evet o teknosada var ürün alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

quote:

hangi şehirde hangi semtlerde teknosaya gideceksiniz bakim sizin için

İstanbul Bayrampaşa (Forum İstanbul)

Hocam biraz sabredin ucuzlar. 850 TL bayılmayın fiyat düşer. Alırsanız tabiyki sizin takdiriniz ama illa ki ucuzlar 850 TL çok pahalı bu cihaz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Enteresan bir inceleme
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.