Şimdi Ara

5.NESİL İPOD NANO 16 GB REPLİKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE BU İPOD BENCE BU FİYATIN ÇOK DAHA FAZLASINA GİDEBİLECEK BİR ÜRÜN ÇÜNKÜ MÜKEMMEL .KOLAY KOLAY REPLİKA ÜRÜNLERE GUVENMEM FAKAT IDDAA EDIYORUM BU URUNDE %100 MEMNUN KALACAKSINIZ SUPER URUN AYNI URUN BEN 4 AYDIR KULLANIYORUM MASALLAH TIK YOK :))
    16 GB -IPOD Nano 5 th (nesil) MP3/MP4/FM RADYO/1.3MP Kamera + 2.2 inch Ekran 16 GB HAFIZAYA SAHİPTİR.16 GB FLASH BELLEKLER BİLE 50 LİRA
    AYRICA DOKUNMATIK DUĞMELERİ (KAYDIRMA TEKERLEĞİ) DOKUNMATİKTİR. SENSÖRLÜDÜR.
    ÖRNEĞİN MP3 DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZDE IPODU SALLAMANIZ YETERLİDİR. TUŞLARINA BASMAYACAK SADECE DOKUNACAKSINIZ.
    IPODUN MUHTEŞEM SESİNİ DUYACAKSINIZ. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ÇOK YÜKSEKTİR. DAHİLİ KAMERASI VARDIR. RESİM VE VİDEO ÇEKEBİLİRSİNİZ (16 GB).
    FM RADYOSU VARDIR. VİDEO İZLERKEN BİLE IPODU TERS CEVİRDİĞİNİZDE SENSORU SAYESİNDE VİDEODA SİZİN İZLEYECEĞİNİZ MODA GEÇMEKTEDİR.
    FM RADYOSUNDA OROMATİK KANAL ARAMA, OTOMATİK KANAL KAYDETME, RADYO DİNLERKEN DİĞER TARAFTAN RADYO YAYININI IPODA KAYDETME GİBİ BİR ÇOK ÖZELLİK MEVCUTTUR.RENK OLARAK GRI VE SARI RENGI MEVCUTTUR
    FIYAT : 90 LIRADIR KARGO ALICIYA AITTIR.

ÖZELLİKLERİ

1) Ekran: 2.2-inch (göşegen) renkli LCD screen, a blue LED backlight, 320 x 240 pixel resolution, 204 pixels per inch
    2) Desteklediği diller : Türkçe, English,French,German,Italian,Spanish,Portugal, Russian, Arabice... vb...
    3) MP1/MP2/MP3/ MP4/WMA/ WAV / AMV formatlarını destekler
    4) Hafıza 16GB
    5)Genişletilmiş sürüm
    6) Yüksek çözünürlüğe sahip ,1.3mp, FM fonksiyonu
    7) Dokunmatik ve tıklanma özelliğe sahip kaydırma tekerleği
    8) Oyun fonksiyonu.
    9) Kayıt fonksiyonu: Dahili mikrofondan kayıt yapabilme
    10) Electronic albüm-JPEG, Fotoğraf tarama fonksiyonu
    11) E-book
    12) Şarj edilebilir Lithium pil
    13)Boyutları ve ağırlık : 90.7x38.7 x6.2 mm , 36.8 grams

PAKET İÇERİĞİ

1. MP4 Player
    2. Kullanım Kitapçığı (İngilizce)
    3. Stereo Kulaklık
    4. USB Kablosu
    5. Şarj Cihazı
    6. Kristal Kutu

TELEFONLA ULASIRSANIZ DAHA HIZLI SONUC ALIRSINIZ BENI CALDIRIN BEN ARARIM : 05553022978

URUN ORIJINAL DEGILDIR BIREBIR KOPYASIDIR VE SIFIRDIR.

SARI VE GRİ OLAN MEVCUTTUR BEN SADECE SARI OLANIN FOTOLARINI ÇEKTİM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 11 Haziran 2010; 20:42:05 >

• Neden satılmadığını hemen söyleyeyim.
    İlanda fiyat ve görsellik çok önemli. Gördüğüm kadarıyla fiyat güzel ama ürün görünmüyor. Resimler bulanık ve alelade çekilmiş.
    Bir kere bol ışık alan bir yere git. Odaklamanı iyi yap. Ürün resimde yamuk yumuk durmasın. Cihaz çalışırken resim çek. Cihazla çektiğin videodan bir örnek koy. Resimleri küçültmeden koyma. Yüklenmesi uzun sürer ve hoş görünmez.

90 TL için bu kadar uğraşamam diyorsan orasına karışmam tabi.

2 ay boyunca satamadığım Seiko saati yarım saatlik uğraş sonucunda çektiğim artistik resimler sayesinde 3 günde sattım. Hemde 3 ayrı müşteri çıktı.
  • Bunun resimle falan bir alakası yok,apple ın replikasına kimse 90 kağıt para vermek istemez,çakma olduğu 500 km den belli olucak bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozok -- 29 Mayıs 2010; 14:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozok

Bunun resimle falan bir alakası yok,apple ın replikasına kimse 90 kağıt para vermek istemez,çakma olduğu 500 km den belli olucak bu kadar basit.
  • bunlar eminönünde tahtakalede 60 tl civarında satılıyor bu fiyata satmanız zor fiyata inanmayanlar gidip sorabilirler ilk başta 100 tl fiyat çekiyorlar daha sonra pazarlıkla 60 tl'ye kadar iniyorlar
  • 8gb orjin ingiltereden gelmis 200 lira bnde ama cakma olrakta 90 lira normal
  • 16 gb flash bellegin 50-60 liraya satılırken bu ürünün bu fiyata havada satılması lazım bence ürün orijinalinden farkı yok görünüş itibariylede birebir artık kısmet meselesi ne kadar fotograf çeksem bile kısmet degilse 2 ay yine durur. ürün hakkında yorumum ise gerçekten mükemmel ürün sahibi olarak söylemiyorm ama gerçektn mükemmel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.