Şimdi Ara

5 mp yerine 8mp takılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır xperia neo v kullanıyorum 3. senesine girecek (maşallah )
    xperia neo v nin kamerası 5mp. xperia neo v nin bir üst modeli olan xperia neo bu ikisi arasındaki fark sadee kamera farkı xperia neo 8mp. şimdi sorum şu ;
    xperia neo v nin 5 mp kamerasını söküp xperia neo nun 8mp lik kamerası takılabilir mi ? sistem yazılımı destekler mi ? diğer herhangi bir donanımla yada yazılımla çakışma yaşanırmı ?
    tam anlamıyla teknık destek gerekiyo

• Hocam bilgim yok ama fanteziye girmeyin bence. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 17 Ağustos 2014; 3:33:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • degmez
  • aynı kamera modüllerini kullanıyorlarsa denenebilir ama bu telefonun elinizde patlaması olasılığı kuvvetli işi bilmek yetmez mühendis ayarında bilmek gerekir. Doğrusu ben telefonu değiştirmeyi göze alır denerdim bunu meraklıyım çünkü böyle şeylere ama elimden gelmez o da ayrı
  • Deneme elinde kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten Neo bulmak zor. Neo kamerası nerden bulucaksın :)
    Çok sıkıntı oluyosa 2.elde Neo'lar var :) kullanırsın. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bulaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keremctb K kullanıcısına yanıt
    Rahat mı battı ? :D 3 senelik telefon olmuş git değiştir bence :D
  • Çalışmaz.
  • O nasıl bir fantazi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niçin olmasın? Modül boyutları kuvvetle muhtemel aynıdır.Zaten kamera modül değişimi kolay.Eliniz biraz yatkınsa tık diye oturtursunuz, soketini takarsınız.Neo'nun kamera apk'sını da (muhtemelen gallery2.apk dosyasıdır bu) Neo V'ye gömebilirseniz işin yazılım kısmı da hallolmuş olur.Bence denemeye değer.Değişik bir tecrübe olmuş olur hiç değilse.Biraz araştırma, biraz merak ve biraz el becerisi ile olacak bir iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğraşılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.