Şimdi Ara

5 model arasında kaldım önerilerinize göre alacağım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FZ18 nasıldır peki? Yurtdışında 300 dolar klasmanında görünüyor...
  • FZ18 bu topictede önerildi benim fotoğrafçılıkta tecrübeli bi arkadaşımda ısrarla FZ 18i öneriyor bana benimde düşündüğüm modeller arasında var bu topicteki eski sayfaları incelersen fz 18 hakkında ustaların yorumlarınıda göreceksin ben fuji yi daha çok tutuyorum yüksek İso da çok iyi gibi fuji genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: askan22

FZ18 bu topictede önerildi benim fotoğrafçılıkta tecrübeli bi arkadaşımda ısrarla FZ 18i öneriyor bana benimde düşündüğüm modeller arasında var bu topicteki eski sayfaları incelersen fz 18 hakkında ustaların yorumlarınıda göreceksin ben fuji yi daha çok tutuyorum yüksek İso da çok iyi gibi fuji genelde

Evet Fuji çok güzel makinalar çıkarıyor ama şu XD kart işi yokuşa sürüyor :( Neyse ki yeni modellerde SD karta geçmeye başlamışlar... Bu FZ18'e filtre ve parasoleil gibi şeyler eklemek mümkün mü peki? S5 için gittigidiyorda bu tür şeyler gördüm, acaba FZ18 için de bu tür aksesuarlar var mıdır? S6'nın da çıkma zamanı geldi dayandı kapıya, varsa öyle bir şey mnümüzdeki bir-iki ay içinde çıkar herhalde...

• askan22

pm attım bi bak
  • canon s3 bul kullanilmis, s5 ile arasinda neredeyse hicbir fark bulamayacaksin
  • evet gerçektende ben hatta S3 ü daha tutuyorum ama işte canonlarda yüksek iso da green sorunu var fuji s6500fd ye göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 27 Mart 2008; 16:35:58 >
  • Arkadaşlar benim de benzer bir sualim olacak... Benim bütçem 650 ytl civarına tırmanabiliyor en fazla, lakin garantisiz almam mümkün değil... O yüzden garantili fiyatı 800 ytl üzerinde olan modellere pek bakamıyorum. Birkaç model arasında kaldım, fz8 yada s5700 düşünmekteyim. Manzara ve insan çalışmaları yapmayı düşünüyorum, makro çekimlerle filan pek işim olacağını düşünmüyorum, ama makro çekimlerde de sırıtmamasını arzu ederim. Fakat aradığım en önemli özellik nispeten gece ve loş ışıkta çekimi başarılı olması yakın fiyat aralığındaki ürünlere göre. Ufkumu açacak yada arada kaldığım modeller arasındaki önerilerinize acilen ihtiyaç duymaktayım! (Ama belirttiğim gibi fiyat aralığım esnek değil, ve yeterince bekledim biraz daha bekleyip s6500lere 9600lere filan çıkmam mümkün değil!) Şimdiden teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ab_i hayat -- 27 Mart 2008; 16:33:36 >
  • Gördüğüm kadarıyla buraya konuyu anlayan bayağı arkadaş topanmış.bende bir şey soriyim.Fuji f100fd alınabilecek kompakt makinalar içinde en iyisimi?Fiyat önemli değil önere bileceğiniz daha iyi kompakt makina varmı?
  • En iyisi Fuji F31fd.
    quote:

Orjinalden alıntı: yepyepcool

Gördüğüm kadarıyla buraya konuyu anlayan bayağı arkadaş topanmış.bende bir şey soriyim.Fuji f100fd alınabilecek kompakt makinalar içinde en iyisimi?Fiyat önemli değil önere bileceğiniz daha iyi kompakt makina varmı?
  • f31fd yi bulmak zor.F31fd sonra f100fd mi geliyor.
  • @yepyepcool

ondan sonra F30 geliyor.F100fd daha çıkmadı.Bazı detayları muamma.

Çıksın bir görelim

Ama F100fd sanırım en iyi 5-6 compact cihazın içinde olabilir
  • Bulmak zor değil de, uygun fiyatlı bulmak zor.
    quote:

Orjinalden alıntı: yepyepcool

f31fd yi bulmak zor.F31fd sonra f100fd mi geliyor.

• f100fd'yi ve test edilmesini bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.