Harbiden ya biz bunu neden düşünemedik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 litre tmo ayçiçek yağı 129 lira (3. sayfa)
-
-
ptt ana sayfaya ramazan bereketi sarsın heryeri yazmış🤔 acaba bu bereket sarmış halimizmi yada bu bereket yalanını her yıl tekrarlamaktaki amaçları nedir her ramazan fiyatlar extra 2x oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcıların "kesesine bereket" inden bahsediyorlar hocam. Yoksa siz henüz mü öğreniyorsunuz? 😀😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 litresi 150 200 liraya alıpta yediğin şeyin zeytinyağı olduğundan emin mısın?
5 litre sızma zeytin yağı nerede var hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 5 litresini o fiyata mal ediyoruz normali 350 TL, hopishop fırsatlarını takip edin zeytinyağının markası da Datça köy ürünleri, farkındalığınızı artırın biraz dostlarım saplanıp kalmayın bir yerde .
Bu forumda kilosu 30 TL ye Ezine peyniri yiyen , litresi 20 TL ye iyi kalitede zeytinyağı yiyen , kilosu 15 TL ye bu mevsimde çilek yiyenler var emin olun. İyi takip edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 3 Nisan 2022; 11:31:0 >
PTT nin uyanıklığına bak 10 lira kargo alıyor aynı sepeye attığın her ürüne +10 lira koyuyor sepete 3 teneke ekliyorum 32.5 tl kargo alıyor ilk defa böyle bişey gördüm
Kuponla, kodla ,hediye çekleriyle alınan fiyatı kastetmedim ben .Üretim maliyetlerini baz aldım. Yazdığım şeyden bunu anladıysanız !
Ki kaliteli bi peynirin kg fiyatı 70 80 den assagi değil. iyi bi zeytinyağin fiyatda 50 60 tl den assagi değil. Dediginiz fiyatlar kuponlarla bile hayal artık.
Toprak mahsulleri ofisi kurumundan kargo odemeden alabilirsiniz kurum binasinin olduğu yerde satış vardır bazı il merkezlerinde ayrica bir satış merkezi bulunmaktadır.
Ben bunları kuponla kodla yarı fiyatına alıyorsam cebimden yarı parası çıkıyorsa ucuz almış oluyorum işte daha ne ?
-
Fiyat aynı, ürün stokta var saldırın seferoğulları
www.pttavm.comTMO Ayçiçek Yağı 5 lt - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/toprak-mahsulleri-ofisi-tmo-aycicek-yagi-5-lt-p-107457331?gclid=EAIaIQobChMIuuTGuMyL9wIVrOO7CB2tfgoIEAEYASABEgLcqPD_BwE -
migrosta 148liraya aldım. ptt'de kargo ile birlikte 140 lira. 8 lira için değen bir fiyat değil bence.
-
Sabah denedim 6 tane alabiliyodum iş yerinden arkadaşlarla toplu şekilde alırız kargoyu azaltırız dedik ama şuan sınır konulmuş 2 adetten fazla alınamıyor malesef..
Kazıkçı pttavm, eklenen yan ürünler için kazık gibi kargo ücreti uygulamaya başlamış. Yanına yarım-1 kg ürün bile eklesen her ürün için 10 TL iteliyor.
-
Çogu online satış platformu ücretsiz kargo ile yollarkan kargo fimasına sahip pttavm neden kargo parası istiyor acaba?
Site PTT Değilde ondan. PTT’nin, yüzde 40 hissesine sahip olduğu, PTTeM isimli bir şirket var. Bu şirketin, yüzde 60 hissesi, Hakan Çevikoğlu adında bir kişiye ait https://www.pttem.com/
-
Ögrenmiş olduk.Sağol.
Böyle haberler çıkınca adıda ptt avm olunca otomatik öyle düşünüyor insan.
www.trthaber.comPTT Genel Müdürü Gülten: PTTAVM'yi bölgedeki en büyük 5 oyuncudan biri yapmak istiyoruzhttps://www.trthaber.com/m/?news=ptt-genel-muduru-gulten-pttavmyi-bolgedeki-en-buyuk-5-oyuncudan-biri-yapmak-istiyoruz&news_id=578179&category_id=7Ama yinede diğer satış firmaları gibi kargo ücretsiz satış yapabilirler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Woods -- 11 Nisan 2022; 16:41:21 >
Bu bir aldatmaca değil midir? 100 sene önce kurulmuş kurumun adını e-ticaret sitene nasıl verebiliyorsunki? Tamamen isimden nemalanmak gibi. Bende ilk kez öğrendim bu arada.
-
Vurgun büyük
abc gazetesiİyi Partili Usta: PTT’nin HGS satışlarında büyük bir vurgun varhttps://abcgazetesi.com/iyi-partili-usta-pttnin-hgs-satislarinda-buyuk-bir-vurgun-var-420668
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X