Şimdi Ara

5 kişilik aile aracı hangisi olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Merhabalar

Benzer arayis icinde oldugum icin konuyu guncellemek istedim.

7 kisilik arac yerine ici daha genis bir arac almanin daha mantik olacagini dusunuyorum. 7 kisilik arac alternatifi az, olanlari bir cogu yakit ve vergi dilimi yuksek.

2025 yili icinde yeni yorumlarinizi almak istedim.

konudan farkli olarak, hybrid motor seceneginde aracin uzun sure kullanilmadan beklemesi elektronik aksaminda sorun olusturur mu? 9 ay yatacak, sadece yazin 3 ay kullanilacak seklinde dusunebiliriz.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folkeyno -- 26 Ocak 2025; 9:55:24 >
  • folkeyno kullanıcısına yanıt

honda jazz ın kullanma kılavuzunda en az 3 ayda bir yarım saat kadar aracı kullanın yazmakta belki fikir verir.

• Çok düşünecek bir durum yok.En rahat edilecek araçlar SW yada ortalama bir SUV.Bizimde ikizimiz vardı,3 çocuğu C ile başlayıp -D-E sınıfı SW araçlarla büyüttük, halen de 5 serisi bir SW ile devam ediyoruz.Suv olsun SW olsun yada D-E sınıfı olsun,koltuk ölçülerinde dikkate değer bir fark yok,bagaj ölçülerinde fark olabilir sadece.Bütçenize,yaş,km,donanım beklentinize göre beğendiğinizi alıp geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Valla hala az km lisi mevcutmudur bilemiyorum ama sizin ilacınız suv filan degil mpv araclar.

C4 grand picasso veya, grand scenic gibi araclari inceleyin ikinci elde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rifter-combo-proace-doblo-berlingo bunlardan hangisinin fiyat performansı iyiyse ve bulunduğum ilde yetkili servisi hangisi varsa onu alırdım.

5 kişi-2 bebek ile c suv ile de zor çünkü.

veya az yol yapılacak ise staria 2.2 awd. staria motoru-süspansiyonu-4x4 olması-platformu düşünülünce bence bedava 2. el fiyatı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 26 Ocak 2025; 20:22:27 >
  • @ShaRLooT ne aldınız hocam memnun musunuz

• WoodGuy kullanıcısına yanıt

Sıfır olsun dedim MG HS LUXURY aldım hocam, araç güzel ama biz zar zor sığıyoruz :)

Bagaj ikiz bebek arbasını alıyor ama başka birşey koymaya yer kalmıyor, arkaya 2 tane oto koltuğu taktım ortaya kız ancak sığıyor. Sığıyor ama ben sığamadım buraya uff diye yaygara koparııyor :)

Ama araba güzel hakkını yemeyeyim.

Beni Skoda Kodiac kurtarır ama onunda Sprtline paketlerinin kazalısı bile 2.000.000TL şuan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.