Şimdi Ara

5 Kasımda Facebook Çöküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarım milyardan fazla üyesi bulunan dünyanın en popüler sosyal paylaşım ağı Facebook, hacker grubu Anonymous'un yeni hedefi oldu. Bir duyuru yapan Anonymous üyeleri, 5 Kasım tarihini göstererek Facebook'u bu tarihte yok edeceklerine dair söz verdi.
     5 Kasımda Facebook Çöküyor

Birçok konuda insanların en çok tercih ettiği araçlardan olan Facebook için, "kullanıcıların özel bilgilerinin yasalara aykırı bir şekilde kullanıldığı, devletle paylaşıldığı, farklı kurumlarla paylaşıldığı ve bilgi özgürlüğünün kısıtlandığı" gibi maddeler belirtilmiş.

Anonymous'un yayımladığı belgenin ilk satırları ise, bir savaş hazırlığını andırır cinsten:

"Operation Facebook

DATE: November 5, 2011.

Grup, ayrıca Youtube'da bir video yayımladı ve açtığı Twitter grubuyla, insanları kendilerine destek vermeye çağırdı. Bu yapılması planlanan operasyonun, kullanıcılara zarar verme amaçlı olmadığı belirtiliyor. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=SWQTS8zqYXU&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SWQTS8zqYXU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 10 Ağustos 2011; 19:54:57 >

• ben inanmıyorum.
  • 5 Kasım çok, yarına olursa olur.
  • hıı oldu evet hıı hı heee
  • 5 kasım nedir abi? sanki indirimli uçak bileti alıyolar 2,5 ay sonraya
  • bana dogum gunu hediyesi oluyor ayrica sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remember, remember the 5th of November

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 10 Ağustos 2011; 19:17:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Remember, remember the 5th of November

hatıral Kasim ayinin besini
    Barut ihanetini ve komployu
  • 6 Kasımda doğum günüm iyi olur
  • ben destekliyorum inşş çöker şu facebook
  • Çok ama çok iyi bir reklam fikri. 5 Kasım'a kadar bu konuşulacak. Anonymouse aşağı, Anonymouse yukarı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Remember, remember the 5th of November

Bunun için 5 Kasım işte .. Remember remember the 5th of November .
  • keşke olsa
    rimemba rimemba the fifth of novemba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 10 Ağustos 2011; 19:37:31 >
  • Ya işte geçen günde Salih abi ile lobide oturuyorduk sonra bişey oldu böyle bir aydınlanma falan dedik lan ne oluyor meğerse ışıklar yanmış.
  • annysosmus kimdir ? Necidir ?
  • Geçenlerde vardı haberi facebook dünyanın en iyi hackerını işe aldı gibisinden. Hem facebook gibi bir siteyi çökertmek kolay mı ya Anonymouse severdim ama bunu iyi sallamışlar
  • oldu o zaman biz kalkalım...
  • Bunlarda kendi reklamını yapacaklar ya facebooktan rant sağlamaya çalışıyorlar ama şöyle bir durum var ki gerçekten facebookta çok açık olduğu söyleniyor ama bir çökme yaşanırmı gülerim sadece
  •  5 Kasımda Facebook Çöküyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.