Şimdi Ara

5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260
Cevap
0
Favori
78.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coldfire1246

istanbuldan gelcem memleket zonguldak... sen?

ben aslen urfalıyım.kayseride yaşıyodum öğretmen olarak bitlise atandım:D:D:D işin en güzel yanıda akrabalarımın çoğu antepte oturuyo:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_dik

quote:

ben aslen urfalıyım.kayseride yaşıyodum öğretmen olarak bitlise atandım:D:D:D işin en güzel yanıda akrabalarımın çoğu antepte oturuyo:D:D

mustafa kardeş çarşı izinlerinde gezdirirsin artık bizi ha ? antep mutfağına doyarız
  • Evet Yeğenler Bende 5.Zırhlı TUgay Komutanlığında Er olarak yapacağım inşallah askerliği ben biraz bilgi topladım çevremden orada askerlik yapan amcalar var dayım da orada yapmış tesadüfün böylesi ÇOK GÜZEL YER DİYORLAR GAZİANTEP İÇİN ayrıca ASKERLİK yapacağımız yerde içinde güzel rahat diyorlar bir tek nöbet olayı varmış o kadar bu arada PAZARTESİ GİDEN VAR MI YOKSA HERKES PAZAR GÜNÜ MÜ TESLİM OLACAK

Yaşasın 5.inci ZH TUG K.LIĞI FORUM DEVRELERİ Tertiplerim Benim orada soracağım bağırarak konyalıyım ama 42 var mı diye sormayacağım FORUM DEVRELERİM var mı diye soracağım hepimize hayırlı teskereler

• quote:

Orijinalden alıntı: GOadvance

Evet Yeğenler Bende 5.Zırhlı TUgay Komutanlığında Er olarak yapacağım inşallah askerliği ben biraz bilgi topladım çevremden orada askerlik yapan amcalar var dayım da orada yapmış tesadüfün böylesi ÇOK GÜZEL YER DİYORLAR GAZİANTEP İÇİN ayrıca ASKERLİK yapacağımız yerde içinde güzel rahat diyorlar bir tek nöbet olayı varmış o kadar bu arada PAZARTESİ GİDEN VAR MI YOKSA HERKES PAZAR GÜNÜ MÜ TESLİM OLACAK

Yaşasın 5.inci ZH TUG K.LIĞI FORUM DEVRELERİ Tertiplerim Benim orada soracağım bağırarak konyalıyım ama 42 var mı diye sormayacağım FORUM DEVRELERİM var mı diye soracağım hepimize hayırlı teskereler

iyi şeyler duymak güzel walla seyrekte olsa..:D piyade erler sınıra gidiyomuş herhalde. tugayda kalanların mı rahat diyodu çevrenden??

• quote:

Orijinalden alıntı: psswrd

quote:

quote:

mustafa kardeş çarşı izinlerinde gezdirirsin artık bizi ha ? antep mutfağına doyarız

gezdirmemi devrem gezdircem tabi.orada birbirimize destek olmazsak geçermi 155 gün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psswrd

quote:

quote:

gezdirmemi devrem gezdircem tabi.orada birbirimize destek olmazsak geçermi 155 gün

eywallah kardeş

• eğer piyade er olarak yapan varsa nereden olursa olsun msn ye eklesin konuşalım tertiplerim iyi ki varsınız mfatihoruc@hotmail.com hiç çekinmeyin ekleyin hepimiz tecrübelerimizi paylaşalım ben gayet güzel şeyler duydum tecrübeli askerlerden burada veya internette dünden beri araştırıyorum hala da devam ediyorum yarına kadar ekleyin konuşalım

YAŞASIN FORUM DEVRECİLİĞİ

• quote:

Orijinalden alıntı: GOadvance

eğer piyade er olarak yapan varsa nereden olursa olsun msn ye eklesin konuşalım tertiplerim iyi ki varsınız mfatihoruc@hotmail.com hiç çekinmeyin ekleyin hepimiz tecrübelerimizi paylaşalım ben gayet güzel şeyler duydum tecrübeli askerlerden burada veya internette dünden beri araştırıyorum hala da devam ediyorum yarına kadar ekleyin konuşalım

YAŞASIN FORUM DEVRECİLİĞİ

ekledim hocm..

• selam arkadaşlar bende 5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI gaziantebe SIHHİYECİ olarak çıktım.Sıhhiyecinin durumu nedir bilen varmı acaba birde yazan arkadaşlardan kimse sıhhiyeci değil sanırım:)
    Ben pazar günü İstanbuldan 12:45 THY uçağı ile gideceğim eger aynı uçakda olacağımız arkadaşım varsa tanışmak isterim.
  • tertipler bende aynı umarım orada birbirimizi bulabiliriz
  • quote:

kardeşlerim bende 5. zırhlı tugaydayım.istihkam eri olarak gidiyorum.aslen urfalıyım ama bütün akrabalarım gaziantepte her yaz antepteyim anlıcanız.şuan kayseride yaşıyorum.pazar günü 4 gibi teslim olucam.oranın iyi ve kötü yerlerini ben size öğretcem hafta sonları bana takılmanız lazım.serhat hocam saat kaç gibi teslim olsak iyi olur sizce?

oo devrem bende istihkamcıyım ankaradan geliyorum 11-12 gibi antepde olacağım bi buluşma ayarlayalım olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_87 -- 11 Aralık 2010; 10:52:46 >
  • sıhhiyeciii bol bol aspirin yaz millete bu akşam saat 8'de bursadan yola çıkıyorum. pazar saat 12 gibi ordayım inş. Allah yardımcımız olsun şimdiden. giremezsem herkese hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perand

slm torunlar:) bend 331 kd. 5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI gaziantep te yaptım askerliğimi... Allah yardımcınız olsun düştüğünüz yer ne iyi ne de kötü,öncelikle herkeste aynı yer yazio ama çoğunuz tugay içinde ki alaylara sonrada taburlara dağıtılacaksınız,unutmayın ankesörlü kontör alın bulamassınız ilk gecede ,telefonlarınızı emanetçilere bırakabilirsiniz ama sakıın iyi telefon getirmeyin yanınızda en dandik hangisiyse onu alın.. girişte nizamiye kapısından alınacaksınız sıkı giyinin dışarda baya bekleyebilirsiniz antep soguk olur:).sonra hepinizi 30şarlı guruplar halinde askeri gazinoya götürcekler orda nereye düştüğünüz size bildirilecek topçular ve tankçılar zaten tugayda kalıyor,kalan arkadaşlar hudut taburlarına 28 günlük eğitim için sonra yemin töreni için tekrar tugaya dönceksiniz ..3 adet hudut bölüğü var oğuzeli,kilis ve martavan burdanda bölüklere sonrada karakollara dagıtılacaksınız.neyse başa dönelim dağıtım yerleriniz belli olduktan sonra yatacağınız yerlere göderileceksiniz offf offf hala o çarşafların pis kokusunu unutamam mavi çarşaflar inanın ki pislikten yeşil olmuştu:)..askeri elbiseleriniz size dağıtılacak sonrada yatışş..tabi yatabilirseniz ,ssabah 5'koğuş kaalllk uzun dönem erlerden biri kaldırcak sizi, size iş yaptırcaklar aman arkadaşlar yapmıyorum felan filan muhabbetlerine hiç girmeyin zaten kalabalık olduğunuz için iş bölümü yaparsınız eğer yapmassanız walla aç bırakırlar sizi çünkü uzun dönmeler oranın gediklileridir hrşey onlardan sorulur :)neyse kahvaltıdan sonra ictima var yani sayım yapılacak sayımdan sonra mıntıka temizliği yaparsınız sonrada eğitim başlıcak yani rahat hazır ol felan gibi komik şeyler:) ama sakın yapmama gibi şeylerede girişmeyin bakın arkadaşlar komutan yada cavuş eğitimde ne derse yapın zorunuza gitmesin çünkü alışcaksınız zamanla ..
    1 yada 2 gün tugayda kaldıktan sonra 28 günlük eğitim için taburlara dağıtılacaksınız tugayda kalan arkadaşlar eğitimlerinide tugayda görcekler. tabura geldikten sonra revire muayneye gidceksiniz yok oram ağrıyo yok buram sakat eğer elinizde belge yoksa hiç konuşmayın iplemezler sizi..yapmanız gereken tek şey kendinize iyi bakın :)..uzn dönem askerlerlede toprak moprak muhabbetine girmeyin kendi içinizde gruplar oluşturun başınızın çaresine bakarsınız..

Devrem ben de 331 Topçu olarak yaptım askerliğimi de, senin yazdıklarını çürütücem biraz..
    - Ankesörlü kartı bol bol alın yanınıza mutlaka bu illaki gerekli, orada kolay kolay bulunmuyor..
    - Çarşaflar her cuma yıkanır, ama nemli halde gelir.. mecbursunuz idare edip yatacaksınız..
    - Size iş yaptıracaklar demişsin, fakat uzun döneme bulaşma, o da sana bulaşmasın derdinde hepsi
    - mıntıka temizliğini en alt devreler yapar, size yaptırmazlar..

şunu söyleyeyim ilk 28 günlük döneminizde bol bol "YENİ POŞETLER GELMİŞ LAN!!" lafını uzun dönemlerin en üst devrelerinden bol bol duyacaksınız haberiniz olsun.. Alışın şimdiden, bana böyle şey dedirtmem demeyin.. Bir süre sonra amiyane tabirle siz de yavşaklaşacaksınız orada çünkü, öyle bir ortam ki uymaya mecbursunuz.. 28 gün zaten kısa dönem olarak sağa gidilecekse tamamınız oraya, sola gidilecekse hepiniz oraya gideceksiniz..

yemin töreninden sonraki günlerde koğuşa gittiğinizde (daha nöbet kısmı değil) gece yat sayımından sonra mutlaka en üst devre koğuş ağası gibi bir tip koğuş kalk yapar, kuralları açıklar size.. şöyle yapıcaksınız böyle yapmayacaksınız vs vs. siz onlara uyarsanız onlar da sorun çıkartmaya niyetli değil zaten, bir de cep telefonu kullanmayın..

Sim kart veya telefon götürüyorsanız, en kötüsünü alın dediği gibi, tugayın karşı caddesinde şafak askeri malzeme diye bir dükkan var, haftasonu alırsınız akşama kadar konuşursunuz, akşam teslim edersiniz, siz içeride askerlik yaparken onlar şarjını da yapar saklar da.. hiç bir güven sorunu olmasın ben oraya ne malzemeler bıraktım. dokunmuyorlar bile..

Topçuya gidenler için diyorum bir de, karargah subayı sadettin başçavuşa selamlarımı iletin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

sıhhiyeciii bol bol aspirin yaz millete bu akşam saat 8'de bursadan yola çıkıyorum. pazar saat 12 gibi ordayım inş. Allah yardımcımız olsun şimdiden. giremezsem herkese hayırlı teskereler.

aspirini bulursa yazar.. tüm ilaçlar or*** ile başlıyor haberiniz olsun

grip mi oldunuz orgribal forte, başınız mı ağrıdı ornapsen.. vs vs vs.. askersiniz sivilde değil :) ordu malı kullanıcaksınız
  • 333. dönem askerliği oraya düşmüş , sınırda karakol çavuşluğu yapmış dedenizin dedesi olarak her türlü sorunuza cevap verebilirim.
    (Piyade Er yazanlar için)

not : serkan üsteğmen ordaysa 1.ve 2.gün ayrıca yemin töreni haftası yandınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAN99 -- 11 Aralık 2010; 14:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

Arkadaşlar bende buraya düştüm. Bilgi verebilcek dedelerimiz veya aynı yere düştüğüm tertiplerim warmı?

8 aymı olmuş ben bu mesaj'ı atalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_87

quote:

kardeşlerim bende 5. zırhlı tugaydayım.istihkam eri olarak gidiyorum.aslen urfalıyım ama bütün akrabalarım gaziantepte her yaz antepteyim anlıcanız.şuan kayseride yaşıyorum.pazar günü 4 gibi teslim olucam.oranın iyi ve kötü yerlerini ben size öğretcem hafta sonları bana takılmanız lazım.serhat hocam saat kaç gibi teslim olsak iyi olur sizce?

oo devrem bende istihkamcıyım ankaradan geliyorum 11-12 gibi antepde olacağım bi buluşma ayarlayalım olmazsa

kardeşim adım mustafa dikilitaş.dışarda buluşmamız zor telefon filan yok ama içerde beni bul kesinlikle

• quote:

333. dönem askerliği oraya düşmüş , sınırda karakol çavuşluğu yapmış dedenizin dedesi olarak her türlü sorunuza cevap verebilirim.

not : serkan üsteğmen ordaysa 1.ve 2.gün ayrıca yemin töreni haftası yandınız :)

Hocam ben piyade er cıkmısım sanırım buyuk ihtimal karakola dusecez avantajları,dezavantajları nedir?orada rahat eden bir gorev vb.yok mu?bankacıyım bişeyler cıkmazmı bundan
  • beyler msn de buluşuyoruz mfatihoruc@hotmail.com bütün forum devreleri eklemek isteyen eklesin görüşelim son bir defa daha msn de
  • quote:

333. dönem askerliği oraya düşmüş , sınırda karakol çavuşluğu yapmış dedenizin dedesi olarak her türlü sorunuza cevap verebilirim.

hocam bende piyade er olarak gidiyorum karakollar ordaki görevler hakkinda biraz bilgilendirirsen seviniriz torun olarak
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.