Şimdi Ara

5 inç Lanzouo Smart Monitör V4 Çöktü Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım lanzouo 5 inç monitör tema yüklerken hata verdi çalışmıyor wdt hatası veri ekranda yükleniyor işareti döndü. Bu monitör aida 64 ten görüntü akratılan cinsten değil bunun içinde kendi yazılımı var uygulama üzerinden hazır temalar kullanıyor. kabloyu söktüm taktım sorun düzelmedi ekran üzerinde herhangi bir reset tuşu yok. yazılımı yükledikten sonra program klasörünün içinde pack diye bi klasör var içinde update bin uzantılı dosya var bunu yükledim ama fayda etmedi bunun biosu olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi veya nasıl python ile kodlama yapabilirim.

https://smartdisplay.lanzouo.com/iGWBl2avuzod norton yüklü ise yazılım indirilmiyor ben nortonu kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pccommander -- 10 Nisan 2025; 10:50:10 >

CORE2DUO E8400 3.0 CPU. GİGABYTE GA-EP35C-DS3R ANAKART, 2X2 2 GB DDR3 DUAL DDR RAM 1333 MHZ, 2X LG DVDRW,ASUS HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB EKRAN KARTI, 2X1 TB SATA2 SEAGATE HDD, CREATİVE AUDİGY 7 1 SES KARTI, ASUS XONAR DX2 SES KARTI, GEM KASA, SEASONİC X760 80 PLUS GOLD PSU.

• varsa rom u tekrar yükleyin. yoksa ürretici firmadan isteyin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.