Şimdi Ara

5 Haftam Var Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 174 cm boyum var ve 53 kg'yim. Tekvando yapıyorum. Ağustosun başında Türkiye Şampiyonam var. Sikletim 54 kg. Sol kolum daha önce iki kez kırıldı ve uzun bir süre antrenmana gidemedim sakatlık dönemini atlattım yeniden antrenmanlara girmek durumundayım. Sol bileğim aşırı ince ve aşırı güçsüz. Aşırı derken abartmıyorum sol kolumla yumruk atamam yani bileğim pazuların gücünü kaldırmıyor. Sağ kolum da aynı şekilde ama sol iyice vasat. Bu belirttiğim süre zarfında 1 kilo alma hakkım var ve tepeden tırnağa özellikle kol bileklerimin gözle görülür bir güç kazanmasını istiyorum. Yalnız buraya dikkat, amacım kasları şişirip görünüş kazanmak değil, güç kazanmak. Tekvandoda serilik çok önemli en seri ve en güçlünün ortasını bulmak lazım bu yüzden kas yığını olmak istemiyorum. Spor yapmaya alışığım 10 yıldır bu sporu yapıyorum ama sakatlık dönemi beni mahvetti. Rakiplerimin gücünü kaldırmam için abartılı olmamakla beraber protein tozu kullanarak birtakım güç, kondisyon çalışmaları yapmak istiyorum. En sağlıklı yoldan bunu nasıl başarabilirim. Ne tür bir beslenme programı ve ne tür bir protein tozu önerirsiniz. (Proteinle beraber gıdayla karbonhidrat almayı ihmal etmeyeceğim.) Eklemek istediğim bir şey hatırlarsam eklerim. Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekvando.doer -- 23 Haziran 2014; 1:06:12 >

• kardeşim konuyla ne kadar alakalı bilemiyorum ama Adrian peterson var amerikan futbol ligi oyuncusu . ön çapraz bağ gibi büyük bir sakatlıktan bir sene içinde iyileşti ve üstelik kariyerinin ve amerikan futbol liginin en başarılı rekorlarını bu sakatlıktan sonra kırdı .. yani umarım istediğini alırsın çok sıkı çalışman ve inanmaz lazım .. kolay gele
  • Eyvallah kardeşim çok sağ ol. Biliyorum çok sıkı çalışmam lazım onun programını da yaptım işimi kolaylaştıracak pratikten en uygun protein karbonhidrat kaynağı arıyorum işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekvando.doer

Eyvallah kardeşim çok sağ ol. Biliyorum çok sıkı çalışmam lazım onun programını da yaptım işimi kolaylaştıracak pratikten en uygun protein karbonhidrat kaynağı arıyorum işte.

en iyisi nefes almayı bile bilgili birine danışmalısın yardım alabileceğin biri olsun kesinlikle
  • protein tozu yediğin tavuk veya peynirden farklı olarak sana birşey katmayacak biliyorsun değil mi ? hayal kırıklığına uğrama daha sonra
  • Vücudum zayıf olduğu için yeterince yiyemiyorum. Vücuduma aldığım kalori, protein vs. yeterli değil bu yüzden takviye yapmam gerektiğini düşünüyorum ne kullanmam gerektiğini merak ediyorum abartılı kullanmıycam zaten vücut şişirmek istemiyorum amacım kendimi toplamak sağlamlaştırmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.