Şimdi Ara

5 GHz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Modemi 5 GHz yaptığımda diğer aile uyelerimin telefonları desteklemediği için internete baglanamiyorlar. Ancak benim odam uzakta olduğu için 2.4 GHz çok yavaş kalıyor. Modemi 2.4 ve 5 arasında otomatik seçmesini ayarladım. Ben telefondan sürekli 5 GHz bağlanmak istiyorum. Böyle bir şey yapabilir miyim? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yayını aynı isimli değil de farklı isimle yapmanız lazım. Ikisine farklı isim verirsiniz ve farklı şifre verirsiniz sonra telefonu 5 GHz yayına ayarlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 8 Ekim 2020; 19:9:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler, olabiliyor yani böyle birşey. Sizden rica etsem biraz daha ayrıntılı açıklayabilir misiniz nasıl yaptığımızı? Ya da nasıl yapıldığını anlatan bir link falanda atabilirsiniz. Tekrardan sağolun.

• alibaba A kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam, arastirdim biraz ve buldum nasıl yapıldığını. Yolu gösterdiğiniz için tekrardan sağolun.

• 👏👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söylediklerinizden bir şey anlamadım ama 5ghz nin uzaklık mesafesi 2.4ghz den daha azdır. 5ghz yakından yüksek hız vermek için kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Söylediklerinizden bir şey anlamadım ama 5ghz nin uzaklık mesafesi 2.4ghz den daha azdır. 5ghz yakından yüksek hız vermek için kullanılıyor.

bazı laptop ve telefonlarda 2,4 ghz destekleyen wifi kartı bulunabiliyor. O sebepten 5 ghz yayınını görmüyorlar. Otomatik olunca ikisi de görebiliyor, 5ghz olan telefonlar mümkün olduğunca 5ghz kullanır ancak sınır mesafede evde bazen geçiş sorunları yaşanabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.4 wifi sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Oyunlarda %100 CPU sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt

5ghz wifi çektiği sürece %95 ihtimalle 2.4ghzden daha hızlı olacaktır ama daha da uzaklaşırsanız 5ghz hiç çekmemeye başlar zaten o kısımda da 2.4 ghz çok yavaş kalacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.