Şimdi Ara

5 Euro Dövizci de Bozdurabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlığında da yazdığım gibi elimde bir tane kağıt 5 Euro var dövizci de bozdurabilir miyim? Geçmişte 50 Euro ve yüksek paralar bozdurdum ama bunun gibi küçük bir para TL'ye çevirirler mi yoksa düşük değerde mi biçerler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

5 Euro Dövizci de Bozdurabilir mi?

5 Euro'nuzu döviz bürolarında bozdurabilirsiniz. Ayrıca bazı kuyumcular da Euro bozma hizmeti vermektedir. 5 Dolar'ınızı da döviz bürolarında bozdurabilirsiniz.

5 Euro bozmak için döviz bürosuna gittiğinizde pasaport veya kimlik kartı gibi bir kimlik belgesi göstermeniz gerekebilir. Kuyumcular da genellikle Euro bozarken kimlik isterler.

5 Euro'nuzu bozdururken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, döviz bürosunun veya kuyumcunun güvenilir olmasıdır. Bozdurma işlemi yapmadan önce kur farkını ve komisyon ücretlerini öğrenmeniz önerilir.

Bazı döviz büroları ve kuyumcular, 5 Euro'nun yanı sıra diğer dövizleri de bozmaktadır. Bununla birlikte, bozdurmak istediğiniz dövizin döviz bürosunda veya kuyumcuda bulunup bulunmadığını önceden öğrenmeniz faydalı olacaktır.

5 Euro bozdurma işlemleri genellikle hızlı ve kolaydır. Ancak, yoğun dönemlerde döviz bürolarında veya kuyumcularda sıra beklemek zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle, 5 Euro'nuzu bozdurmak için müsait bir zaman seçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaparlar yamazlarsa en yakın kuyumcuya git onlarda bozar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karapuma_

yaparlar yamazlarsa en yakın kuyumcuya git onlarda bozar

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
  • kuyumcuda 3 dolar bile bozdurdum hatta dolar bozuonmu dayı dedim yoh dedi ama 3 dolar bu dedim la öle desene dedi :)
  • 5 de olsa 1 euro'da olsa oldugu gibi yani alıs uzerinden bozarlar heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dovizde 50 tl butunlettigimi bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikariN

kuyumcuda 3 dolar bile bozdurdum hatta dolar bozuonmu dayı dedim yoh dedi ama 3 dolar bu dedim la öle desene dedi :)

Ben çekindiyimden soramıyorum 5 Euro bozdurmaya gelmiş deyip çocukmuşum gibi davranmasınlar diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 dolarda olsa 1 euroda olsa 1 strelinde 1 frankda olsa dövizci bozmak zorunda onun işi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

quote:

kuyumcuda 3 dolar bile bozdurdum hatta dolar bozuonmu dayı dedim yoh dedi ama 3 dolar bu dedim la öle desene dedi :)

Ben çekindiyimden soramıyorum 5 Euro bozdurmaya gelmiş deyip çocukmuşum gibi davranmasınlar diye.

5 euro demek 11.5 Tl demek az para degil rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkinn

5 de olsa 1 euro'da olsa oldugu gibi yani alıs uzerinden bozarlar heralde.

Birkaç sene önce elimizde birkaç tane 1 euro vardı dövizciye gidip sorduk bunları bozuyor musun diye yok demişti bu yüzden sizlere sormak istedim sonuçta kağıt bir para madeni değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre305

Dovizde 50 tl butunlettigimi bilirim

Bende bir kez 100 TL bozar mısın dedim tamam getir demişti. Tabi gülmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

1 dolarda olsa 1 euroda olsa 1 strelinde 1 frankda olsa dövizci bozmak zorunda onun işi bu

Bundan birkaç sene önce madeni 1 euroları götürdüydük bunları bozmuyoruz demişlerdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

quote:

5 euro demek 11.5 Tl demek az para degil rahat ol

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim bugün olmadı yarın gidip bozduracam bakalım bir sorun çıkaracak mı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.