Şimdi Ara

5 dakika sonra alıcam son yorumlar lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne diyecekseniz diyin. 1-2 sene işimi görsün. ilerde upgrade falan etme amacım yok. şu sistemi hemen alıcam

http://n1310.hizliresim.com/1g/s/tvv1j.png

sistem :http://p1310.hizliresim.com/1g/w/tzz7r.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 29 Ekim 2013; 17:30:21 >

• Herşey güzel ama ekran kartı powercolor olmamış, saphire yada asus ile değiştirin. Powercolor sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Ekim 2013; 13:20:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Herşey güzel ama ekran powercolor olmamış, saphire yada asus ile değiştirin. Powercolor sıkıntılı.

hocam ne sıkıntı olacaksa olsn gözümü kararttım :) bi arkadasım kullanıyor çok önerdi. asus 7870 ten iyi dedi. ama değiştirebilirim yine de asus ile :S
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

quote:

Herşey güzel ama ekran powercolor olmamış, saphire yada asus ile değiştirin. Powercolor sıkıntılı.

hocam ne sıkıntı olacaksa olsn gözümü kararttım :) bi arkadasım kullanıyor çok önerdi. asus 7870 ten iyi dedi. ama değiştirebilirim yine de asus ile :S

Karar sizin sonra ah vah etmeyin, forumda powercolorları bir araştırın, kartı patlayan arkadaşın konusu vardı onu özellikle inceleyin
  • quote:

quote:

quote:

Karar sizin sonra ah vah etmeyin, forumda powercolorları bir araştırın, kartı patlayan arkadaşın konusu vardı onu özellikle inceleyin

abi her kart patlar fazla zorlayınca ya :) ben oc moc anlamam aldıgım gibi kullanıcam neticede. asus 7870 mi al diyorsunzu bunun yerine

• quote:

quote:

quote:

quote:

abi her kart patlar fazla zorlayınca ya :) ben oc moc anlamam aldıgım gibi kullanıcam neticede. asus 7870 mi al diyorsunzu bunun yerine

Doğru diyorsun tabiki her kartta donanımda problem olabilir ama powercolorun vukuatları daha fazla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @donanımcı123 vay arkadas yine girdin kanıma :) asus 7870 bundan baya geri kalır mı acaba performansta. bi de bu oc olayını yapınca sıkıntı cıkar mı bu kartlarda
  • sapphire hd7870xt alın bence.
    inventus çok iyi güvenilir bir firma ama vatan %25 ile kendine çekiyor 579 tl bence bunu almalısınız.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11199-20-20g-hd7870xt-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65317
  • quote:

@donanımcı123 vay arkadas yine girdin kanıma :) asus 7870 bundan baya geri kalır mı acaba performansta. bi de bu oc olayını yapınca sıkıntı cıkar mı bu kartlarda

3 aşağı 5 yukarı hepsinin o.c. kapasitesi aynıdır, zaten kartlar ati yada nvidia powercolor saphire asus gibi markalar soğutucu tarafında ve ek birkaç düzenleme ile kartı kendi markasıyla piyasaya sürüyor.

Powercolor en baş ağrıtanlardan biri, asus ve saphire daha az problem çıkarır.
  • powercolor alma deyip cızırtlı xt öneriyorsunuz inventus herhangi bir sorunda kartın iadesini sorgusuz değiştirecek bir firma ki arkadaş oc ile işim olmaz diyor her kart alanın oc yapması mı şart onu anlamıyorum!!

düz 7870 de yeterli olur ama tahiti gpulu kartlar daha performanslı her şekilde.

2 yılldır powercolor 6870 kullanan arkadaşımda herhangi bir sıkıntı çıkmadı çok şükür (inventustan alınma) , ayrıca çizgi elektronik gibi bir servisi varken ve inventustaki kartlara göre 20 tl farkla 7870 yerine alınabilir

yakın zamanda Dominic Toretto 7950 pcs+ kullandı ve herhangi bir sorun da çıkmadı. oc alıp haşatını çıkarıp iade edilen ürünler nedeniyle kart dandik vs demeyelim tamam oc potansiyeli olarak kötü olabilir ama fabrika hızlarında sorun çıkma ihitmali düşük (kronik sorunlar hariç) öyle bir şey olursa da inventus var işin ucunda değişim yada iadeyi basar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 23 Ekim 2013; 13:48:47 >

• aldım gitti arkadaş. memur adamız taksit ödemeden duramıyorum zaten batıyor kredi kartı boş olunca :D
  • quote:

aldım gitti arkadaş. memur adamız taksit ödemeden duramıyorum zaten batıyor kredi kartı boş olunca :D

Bize hayırlı olsun demek düşer, kazasız belasız kullanın
  •  5 dakika sonra alıcam son yorumlar lütfen
    vatan bilgisayar %25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satın alma işlemini gerçekleştirdim arkadaşlar. iyi ya da kötü. vatan a güvenemedim montaj kargo vb asamalarda. bunun için de performanstan ve biraz da fiyattan ödün verdim ama 5 10 fps için acı çekecek kadar gamer değilim zaten. boş zamanlarımızda arkadaşlarla atacagımız iki üç oyun ve masaüstü pc hevesimi gerçekleştirmekti amacım. tabi bi de inventus'taki arkadasların inanılmaz ilgisi yüzünden aldım. o kadar cok yardımcı oldular ki koy ordan sepete ne varsa diyesim geldi :)
  • quote:

satın alma işlemini gerçekleştirdim arkadaşlar. iyi ya da kötü. vatan a güvenemedim montaj kargo vb asamalarda. bunun için de performanstan ve biraz da fiyattan ödün verdim ama 5 10 fps için acı çekecek kadar gamer değilim zaten. boş zamanlarımızda arkadaşlarla atacagımız iki üç oyun ve masaüstü pc hevesimi gerçekleştirmekti amacım. tabi bi de inventus'taki arkadasların inanılmaz ilgisi yüzünden aldım. o kadar cok yardımcı oldular ki koy ordan sepete ne varsa diyesim geldi :)

Hayırlı olsun hocam. Bu saatten sonra laf etmek olmaz. Güzel sisteminiz var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

satın alma işlemini gerçekleştirdim arkadaşlar. iyi ya da kötü. vatan a güvenemedim montaj kargo vb asamalarda. bunun için de performanstan ve biraz da fiyattan ödün verdim ama 5 10 fps için acı çekecek kadar gamer değilim zaten. boş zamanlarımızda arkadaşlarla atacagımız iki üç oyun ve masaüstü pc hevesimi gerçekleştirmekti amacım. tabi bi de inventus'taki arkadasların inanılmaz ilgisi yüzünden aldım. o kadar cok yardımcı oldular ki koy ordan sepete ne varsa diyesim geldi :)

Hayırlı olsun hocam. Bu saatten sonra laf etmek olmaz. Güzel sisteminiz var zaten.

saolun hocam. zaten seneye evlenicem büyük ihtimal. ondan sonra bunu birine devredip ps 4 e geçiş yaparız. masaüstü falan almaz eve hatun

• Valla hocam en başta hatun evet diyebilir. Ancak sonra sonra çekyatın falan altından gpu çıkınca sıkıntı çıkarmaya başlıyorlar

İşin komik yanı o ekran kartı oraya nasıl girdi inan benim bile haberim yok
  • Hayırlı olsun hocam , gayet dengeli ve sağlam bir sistem olmuş. Güle güle kullanın.
  • @kedi bedri valla hocam nefret ediyor bilgisayardan falan. ilk cıkmaya basladıgımızda knight online oynuyordum onun da etkisi vardır belki :D baya sene geçti ama hala hatırlatıyor o elektrikli yaratıkları keserken beni unutuyordun diyor

@**Nicolae** teşekürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 23 Ekim 2013; 16:00:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.