Şimdi Ara

5 Cihaz icin Ev Sinema Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Sony 46HX850 model televizyon ve asagida listeledigim cihazlar icin ortak ya da bir coguyla kullanabilecegim max 1000TL gibi bir ev sinema sistemi ariyorum. TV, Sony oldugu icin Sony onceligimdir. PS3 oldugu icin Bluray ihtiyacim yok, film dizi vs HTPC uzerinden oynatiyorum, ses sistemini sadece ses amacli kullanacagim. (Internet, media oynatici,altyazi vs ozelliklerine gereksinimim yok, bilgisayardaki ya da iOS bir cihazdaki muzigi calmasi guzel olabilir :) ). Cok fazla azar isitmemem icin arka hoparlorlerin kablosuz olmasi gerekiyor :D

    * Digiturk Plus
    * PS3
    * XBOX
    * HTPC (Ubuntu uzerinde XBMC yuklu, kendi kurdugum bir cihaz, optik ses cikisi var)

    Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler



  • E gene Sony bakın o zaman.
  • Bu fiyata alabileceğin sistemlerin kalitesi belirli bir seviyenin üzerine çıkamaz elektronik marketlerde sony, philips, lg vs. Al birini vur ötekine sistemlerinden alabilirsin :)
    Benim tavsiyem 2.1 olsun temiz olsun diyerekten bose companion serisine bakabilirsin.
  • Lg nin şu seti işini görür gibi. arka hoparlörleri de kablosuz olması lazım. Playerinda smart özellikleri var. (youtube, facebook, int, tır bırı,...)

    Ancak diğer arkadaşların da önerdiği gibi sony bir set almanda fayda. Örneğin Lg nin bu seti ile lg bir tv var ise tek kumanda ile hepsini idare edebiliyorsun. (Simplink mevzusu) Muhtemelen sony de de öyle bir muhabbet vardır.

    Bu fiyata bu tür bir sistemi kimse önermez bu arada. Verdiğin parayı haketmiyorlar(mış) ancak piyasası böyle hazır paket home theatre sistemlerin. Anlarım vaktim var uğraşırım diyorsan biraz daha yukarı çıkıp avr li bir sistem kurabilirsin.

    http://www.teknosa.com/urunler/110100668/lg-dh7520t-dvd-ev-sinema-sistemi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.