Şimdi Ara

5 Büyük Ligin Karma Takımları Maç Yapsa Kim Yener ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  5 Büyük Ligin Karma Takımları Maç Yapsa Kim Yener ?
    >> Menajer : Jürgen Kloop

>> Menajer : Rene Girard

>> Menajer : Jose Mourinho

>> Menajer : Diego Simeone

>> Menajer : Rudi Garcia

Arkadaşlar gördüğümüz gibi 5 büyük ligin en iyi oyuncularından kurulu bir kadro yaptım ve menajerlerini ekledim. Bunlar bu sezon keyifle izlediğim oyunculardan seçme yani benim beğendiğim isimlerden oluşuyor. ( görüş belirtirseniz memnun olurum . ) Çok önemli bir not olarak her takımdan 3 tane oyuncu aldım sadece . Zaten ilk kadroya bakarsanız Bayern'den sadece Neuer,Alaba ve Lahm'ı aldığımı anlarsanız . Falcao ile Cavani arasında çok kaldım ve Cavani kanat oynayabildiği için onda karar kıldım . İtalya'nın sistem biraz sıkıntı oldu ama 3-4-3 oynattım çünkü o 4 orta saha oyuncusu bu sene inanılmaz formda . Artık öze gelirsek kim yener sizce bir kupa düzenlense ?

• kadrolar guzel.. Aguero yu her takimdan 3 oyuncu aldigin icin koymadin sanirim ?

Lloris begendigim kalecilerden ama bu sezon cok buyuk hatalar yapiyor

bu kadrolara gore Ingiltere Premier League takimi en guclu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

kadrolar guzel.. Aguero yu her takimdan 3 oyuncu aldigin icin koymadin sanirim ?

Lloris begendigim kalecilerden ama bu sezon cok buyuk hatalar yapiyor

bu kadrolara gore Ingiltere Premier League takimi en guclu

Aynen öyle hocam Aguero'yu 3 oyuncu aldığımdan alamadım kadroya. EPL'nin havuzu geniş baya zorlandım seçerken , Sturridge de alamadığım isimlerden biri oldu . Mesut'u alacaktım ama Silva'nın Mesut'a göre daha belirleyici bir oyuncu olmasından dolayı onu tercih ettim.Keza Ramsey'i alamadım o da harika bir sezon geçiriyor.
  • Yaya Toure-Gerrard orta sahasi .. hayali bile muthis
  • Oldukça zorlama olmuş ve her takımdan 3 oyuncu seçme olayı futbolcuları kurayla seçmenin bir tık ötesinde bence. Avrupanın en formda ortasahası fabregas ama ispanyol karmasının ortasahası leş, yukarıdaki kadrolara göre;

ingiltere
    italya
    fransa
    ispanya
    almanya

gibi bir sıralama yapılır ki gerçekte çok absürd.
  • İspanya İngiltere den Mourinho kazanır.
  • İspanya alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bi ara bu kadrolari fifa 13 te yapmistim creation centerdan alip alip oynuyoduk ama oyuncu tipleri oyuncular lisansli olmasina ragmen alakasiz oluyodu neyse asil konuya gelirsek gecen sene itibariyle tum ulkelerin 11leri cok yakindi ama bu sene ing daha guclendi italya zayifladi ispanyada guclendi almanya korudu kendini fransa guclendi siralama yapicak olursam ingiltere ispanya almanya fransa italya diye siralarim muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 16 Şubat 2014; 1:56:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu dicektim ama içine mıçmışsın.
    Her takımdan 3 oyuncu nedir ya. Nerde Almanya liginin en iyi oyuncusu Ribery ve en iyi forvet Lewandowski. Nerde İspanya liginde dünyanın en iyi ortasahaları İniesta ve Xavi. Ve daha niceleri
    Kadro seçiminde hiç objektif değilsin, Millete göre değil kendine göre kadro seçmişsin

• iniesta.xavi,ribery yok kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 16 Şubat 2014; 3:19:47 >
  • Sadece 4 oyuncu olmamis. Xavi, Iniesta, Fabregas, Bale, Neymar, Ramos olmadan bir Ispanya karmasi tabii ki de en iyi olamaz. Bence kadrolari revize edin.

• Aynen her takımdan max. 3 oyuncu alman olayı bozmuş, şu anki halleriyle bpl alır fakat bale ve neymar'lı bi la liga kadrosuyla neler olur bilmem keşke olsa öyle bi maç harbi süper olurdu
  • O zaman ispanya barca ,real
    Almamya dortmund,bayern olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

O zaman ispanya barca ,real
    Almamya dortmund,bayern olurdu

öyle değil mi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Güzel konu dicektim ama içine mıçmışsın.
    Her takımdan 3 oyuncu nedir ya. Nerde Almanya liginin en iyi oyuncusu Ribery ve en iyi forvet Lewandowski. Nerde İspanya liginde dünyanın en iyi ortasahaları İniesta ve Xavi. Ve daha niceleri
    Kadro seçiminde hiç objektif değilsin, Millete göre değil kendine göre kadro seçmişsin

Her takımdan istediğim kadar oyuncu alsam nasıl bir adillik sağlanacaktı .Hayır sana kadro yap desem çıkartacağın kadronun 6'sı Barça 5'i Realli olur yani , okuman yazman da yok sanırım . Oraya "benim " seçimim yazmışım . Daha uzatmanın alemi yok burada size sadece fikir soruyoruz , hayır lig kalitesi bizim forumun taraftarlarına da yansımış . EPL takımlarını tutanların sohbeti ayrı keyifli oluyor , İspanya'nın yarısı troll. Tek tük var.

--------------------------

Evet Fabregas çok formda bu sene ama kadroya onu alsam Alexis-Messi-Alves'den birini almayacaktım daha çok gürültü çıkacaktı buradan o yüzden almadım . Yoksa en formda orta sahalardan biri bu sene lafım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid -- 16 Şubat 2014; 13:21:43 >

• EPL sol bekte Baines'i görünce dedim ki tamam bu adam kadro kurmayı biliyor.

Bu arada hocam Serie A'da sanki Campagnaro yerine Walter Samuel daha iyi giderdi :) . Yani bana sorsalar İnter'li olarak formlu formsuz Samuel'i her türlü ilk 11 oynatırım.

Xavi İniesta nerede diye yazan olmuş, arkadaş zaten farklı bir kadro yapısı kurmuş,bari burada fanlık yapmayın.
  • Neuer
    Lahm/Piszczek Hummels Dante Alaba
    Basti ilkay
    Robben Götze/Mkhitaryan Ribery/Reus/Draxler
    Lewandswski

Bundesliga karmasi Dream Team gibi oldu. İtalya kadrosuda cok daha iyi.

Handanovic
    Lichtsteiner Barzagli G.Rodriguez De Sciglio
    Vidal Pogba/Guarin Montolivo/Hernanes/Hamsik
    Tevez/Mertens Balotelli/Higuain El Shaarwy/Rossi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcyoneAlex -- 17 Şubat 2014; 17:07:10 >
  • Kurgu müthiş senden teknik adam olur yetenek var

• Cech

DeBuchy , Kompany , Agger , Baines

Yaya , Gerrard , Hazard

Sturridge , Luis Suarez , Agüero

+Kompany, Agger. Gerrard, Yaya. Suarez, Agüero'nun hayali bile güzel abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 18 Şubat 2014; 11:34:12 >
  • Her takımdan max. 3 oyuncu seçmek şartıyla hiçbir lig Premier Lig'i yenemez. Nedeni malum PL 2 takımın tekelinde oynanan bir lig değil. Her takımda çok kaliteli oyuncular var. Kendimce her takımdan en fazla 3 oyuncu alarak PL'nin bu şartlarda en iyi 11ini oluşturdum. Bunun dışında 2. bi 11 bile çıkartırız Bundesligayı falan yener.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.