Şimdi Ara

5 AYLIK TERTEMİZ SAMSUNG NOTE 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 5 AYLIK TERTEMİZ SAMSUNG NOTE 2
    Samsung note 2 cihazımı iphone 5 almak için satıyorum

Cihazda hiç bir çizik ve yıpranma yoktur.Hala ilk günkü gibidir.0 dan hiç bir farkı yoktur.

Kutusu faturası vs her şeyi tam durumdadır.

Takas olarak sadece iphone 5 beyaz düşünüyorum.Başka cihazlarla takas etmeyi düşünmüyorum.

Sanalpazar düşünmüyorum.

Fiyat:1100 tl dir.

İyi forumlar..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ekim 2015 Satıldığı Şehir : Uşak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• naptınız hocam, 100 TL üzerine koyarım "0" alirim? Fiyatta ciddi revize lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crystaL.NET

naptınız hocam, 100 TL üzerine koyarım "0" alirim? Fiyatta ciddi revize lazım.

Hocam benim amacım satmak değil zaten iphone 5 (beyaz) ile takas etmek.Yani keyfi satıcıyım.Öyle acil bi durumum yok.İsteyen üzerine 100 tl daha koysun 0 ını alsın.Teknosaya gidip bakarsanız fiyatın 1400 tl olduğunu görüceksiniz.İnternet üzerinden alışveriş yapıcaksanız size o fiyat 150 tl ye denk gelicektir.Uzun lafın kısası hocam ciddi almak isteyenlerle yine konuşurum.Ama böyle yorumlar yapmanıza gerek yok.

Saygılar..

• Note 2 almak isteyen ve bulamayan buluncada böyle fiyatlar görünce bu şekilde tepki veren bir vatandaş olarak yazıyorum bu yazıyı :)
  • gecen gün bir arkadaşımıza sahibinden.comdan aldık 750 liraya elden. telefonun zaten sıfırı 1200 1250 lira bandında.
    bence biraz sacma olmuş kusura bakmayın.
    bu fiyata biraz zor olur nakit satmnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

gecen gün bir arkadaşımıza sahibinden.comdan aldık 750 liraya elden. telefonun zaten sıfırı 1200 1250 lira bandında.
    bence biraz sacma olmuş kusura bakmayın.
    bu fiyata biraz zor olur nakit satmnız

Arkadaşım 750 tl ye aldığın cihaz ile bunu karşılaştırıyorsan bu forumda yerin yoktur.Biraz mantıklı düşünmeni tavsiye ediyorum.19 ay garantili 0 cihaz gibi.İlan açıklamasını okursan sevinirim.Alan alır almayan başka cihaz baksın.Amacım nakit satmak değil.Okuyup yorum yapın lütfen.

Saygılar..

• amacın satmak değilse orasını bilemem.
    fakat sıfırı 1200 lira olan bir telefonun ikinci eline 1100 lira vermek bana kusura bakma da akılsız geliyor.
    1100 lira verene kadar 1200 sıfırına veririm derim alırım.
    ama benim ikinci el, kullanılmış telefon alırken ciddi bir rakam farkı olması lazım ki tercih etmeliyim.
    ben takas yapacagınız için sizi anlıyorum
    hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz avömertug adlı şahıs tarafından çalınmıştır.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: outlet16

Cihaz avömertug adlı şahıs tarafından çalınmıştır.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

nasil oldu o is ayrinti verirmisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gun once uye olmus adama once cihaz gonderdim deme sakinn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamla baya telefonda konuştuk.Cihazı kargoya verdiğini söyledi takip no attı.Avukatım falan dedi hatta.Verdiği adreste istanbulda atademir hukuk bürosu diye bi yer.Biraz salaklık bende.Bana boş kutu yollamış.Telefon gitti kısacası.Kargoyu açtığımda şok oldum dini bir tablo yollamış birde.Hatta telefon eline geçtiğinde beni aradı teşekkür etti sende gidip telefonu alabilirsin kargodan dedi başıma ilk defa böyle birşey geliyor.Hala şoktayım.Savcılığa başvurdum bakalım onu beklicem artık

• quote:

amacın satmak değilse orasını bilemem.
    fakat sıfırı 1200 lira olan bir telefonun ikinci eline 1100 lira vermek bana kusura bakma da akılsız geliyor.
    ama benim ikinci el, kullanılmış telefon alırken ciddi bir rakam farkı olması lazım ki tercih etmeliyim.
    hayırlı satışlar.

Sen tercih etmiyorsan buraya belirtmek zorunda hissetme kendini. Neden başka ilânlara bakmayı denemiyorsun? Sanalpazar, sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerde fiyata göre sıralayıp pahalılara bakmıyorsun değil mi? Burada da fiyatı beğenmeyince yorum yapmadan arayışına devam edebilirsin, sırf mesaj atabiliyorsun diye mesaj atman gerekmez. Birinin özgürlüğü bir başkasını rahatsız ettiği an kötü niyete dönüşmüş demektir.

Almak istiyorsan da özelden sıfırı 1200 lira ama ben daha ucuza bir şey arıyorum, şu fiyata olur mu, yazarsın, anlaşabiliyorsanız ne âlâ. Anlaşamıyorsanız da aramaya devam. Ben de Note 2 bakıyorum, ben de fiyatı beğenmedim, ben de konudan çıkacaktım ama senin yorumunu görünce bu takınılan tavrın yanlış olduğunu belirtme ihtiyacı duydum. Bırak senin gibi alıcılar tercih etmiyorsa da etmesin, o da ilân sahibinin derdi olsun.

• Çok geçmiş olsun da anlayamadım ben olayı tam olarak parayı almadan telefonu mu gönderdin ? Hocam kusura bakma da biraz saf mışsın sanırım referansı sağlam olmayan hatta hiç referansı olmayan biriyle nasıl bu şekilde alışveriş yaptın anlamıyorum. Benim sinirlerim bozuldu vallahi çok geçmiş olsun ama üzülerek belirtiyim savcılıktan haber falan bekleme boşuna pek uğraşmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Çok geçmiş olsun da anlayamadım ben olayı tam olarak parayı almadan telefonu mu gönderdin ? Hocam kusura bakma da biraz saf mışsın sanırım referansı sağlam olmayan hatta hiç referansı olmayan biriyle nasıl bu şekilde alışveriş yaptın anlamıyorum. Benim sinirlerim bozuldu vallahi çok geçmiş olsun ama üzülerek belirtiyim savcılıktan haber falan bekleme boşuna pek uğraşmazlar.

Takas yapmışlar telefonla. Aynı anda göndermişler. Arkadaş telefonu göndermiş, karşı taraf da arkadaşın bahsettiği kutuyu.

Yani biriniz yeni üye, 2 mesajlı üye. Ötekiniz de çok referansı olmayan birisi. Yeni üye kendini bilip hiç referansı olmadığı için referansı az da olsa olana güvenmeyebilir, normaldir ama şartları zorlamanın, alışverişi yapmak için karşı tarafa güvenmenin ne anlamı var ki? Beş kuruş kazanıcam diye böyle hem kaybınız büyük oluyor, hem moraliniz bozuluyor, hem de uğraşıyorsunuz.

Benim de gün içerisinde ihtiyaçlarımı aradığımda iletişim kurduğum arkadaşlardan alışveriş yapmadığım çok oluyor. Ürün bana uyuyor, fiyat bana uyuyor ama karşı tarafın karakteri ya da tutumu uymuyor. Uzatıp laçkalaştırmadan vazgeçiyorum, şartları zorlamaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

amacın satmak değilse orasını bilemem.
    hayırlı satışlar.

Sen tercih etmiyorsan buraya belirtmek zorunda hissetme kendini. Neden başka ilânlara bakmayı denemiyorsun? Sanalpazar, sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerde fiyata göre sıralayıp pahalılara bakmıyorsun değil mi? Burada da fiyatı beğenmeyince yorum yapmadan arayışına devam edebilirsin, sırf mesaj atabiliyorsun diye mesaj atman gerekmez. Birinin özgürlüğü bir başkasını rahatsız ettiği an kötü niyete dönüşmüş demektir.

Almak istiyorsan da özelden sıfırı 1200 lira ama ben daha ucuza bir şey arıyorum, şu fiyata olur mu, yazarsın, anlaşabiliyorsanız ne âlâ. Anlaşamıyorsanız da aramaya devam. Ben de Note 2 bakıyorum, ben de fiyatı beğenmedim, ben de konudan çıkacaktım ama senin yorumunu görünce bu takınılan tavrın yanlış olduğunu belirtme ihtiyacı duydum. Bırak senin gibi alıcılar tercih etmiyorsa da etmesin, o da ilân sahibinin derdi olsun.

Telefon çalınmış siz neyin derdindesiniz

• Haklısın hocam acısı kat kat çıkacaktır bu dolandırıcılardan Allah büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

Telefon çalınmış siz neyin derdindesiniz

Onu da eyyormladım
  • arkadaşım hemen savcılığa başvur çalıntı için aynı zamanda btk'nın sitesine gir ve çalıntı kayıp için yapılması gerekenleri oku aynen yap telefon iletişime kapansın. Umarım faturasını yollamamışsındır faturan varsa telefon er geç eline geri gelir.

Bunları tecrübe ile biliyorum çunku 2 gün önce kullandığım 2. el note 2 telefonum çalıntı çıktı. Telefon 2013'ün 11. ayında çalınmış yani 4 ay sonra bana ulaşarak telefonu buldular. Bende bir telefoncudan almıştım neyse ki paramı telefoncudan geri aldım, çalıntı olan telefonu da polise teslim ettim sanırım sahibine teslim edilmiştir bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell@t

arkadaşım hemen savcılığa başvur çalıntı için aynı zamanda btk'nın sitesine gir ve çalıntı kayıp için yapılması gerekenleri oku aynen yap telefon iletişime kapansın. Umarım faturasını yollamamışsındır faturan varsa telefon er geç eline geri gelir.

Bunları tecrübe ile biliyorum çunku 2 gün önce kullandığım 2. el note 2 telefonum çalıntı çıktı. Telefon 2013'ün 11. ayında çalınmış yani 4 ay sonra bana ulaşarak telefonu buldular. Bende bir telefoncudan almıştım neyse ki paramı telefoncudan geri aldım, çalıntı olan telefonu da polise teslim ettim sanırım sahibine teslim edilmiştir bile.

Hocam faturam yoktu teknosadan e-mail yoluyla aldım.Adamada gönderdim.Ama fatura benim adıma.Zaten savcılığa falan başvurdum birşey çıkarmı sizce ?

• outlet16 O kullanıcısına yanıt
    mutlaka bulurlar hocam ama biliyosunuz işlemler biraz yavaş 3-4 ayda anca sonuç alırsınız.
    Hocam savcılık harici btk'ya da baş vurmanız yararınıza olur bir an önce telefon iletişime kapatılırsa çalan kişi başkasına satmış olsa bile satın alan kişinin haberi olur.
    Aşağıdaki linkde yazılanları okuyun hocam gerekli başvurunuzu yapın. Cihaz iletişime kapatılırsa 3-4 aylık süreyi daha da kısaltabilirsiniz.
    http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=39&PHPSESSID=663bee0a109ec2150fd9901324e10b75
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.