Şimdi Ara

5 Aylık Bilgisayarın Yavaşlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Haziranda aldığım Acer Nitro AN515-55 model laptopumda son bir ay içerisinde web tarayıcılarında inanılmaz bir yavaşlama yaşıyorum. Chrome'dan kaynaklı olabileceğini düşünüp Firefox a geçtim fakat değişen herhangi bir şey olmadı. Bu durum canımı çok sıkıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim  

1- Bazen googleda bir şey aratacağımda bastığım tuşlar birkaç saniye sonra geliyor ve düzensiz olarak geliyor(örneğin arama yazdığımda aarma yazılıyor gibi).

2- Ve bazen klavye çalışmıyor. Klavyenin çalışması google daki arama bölümüne gelip bir şeyler yazdığımda düzeliyor.

Bunların format atarken oluşabilecek bir hatadan olduğunu düşünüp 2 defa daha format attım fakat düzelen herhangi bir şey olmadı. Bilgisayarın özellikleri şöyle:

İşlemci: Intel i7-10750H 2.6GHz

RAM: 32GB

Ekran Kartı: Nvidia RTX 3060 6GB

Hafıza: WD PC SN530 1TB

Windows Sürümüm: Windows 10 Pro 64 bit(Build 19043.1348)

Kullandığım Yazılımlar:

Google Chrome

Firefox Nightly

Teams

Kaspersky Total Security(Antivirüsten olabilir mi dediğim için format attıktan sonra antivirüs yüklemedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı. Ayrıca antivirüsü de 4 aydır kullanıyorum bugüne kadar böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.)

Kaspersky Password Manager

Tarayıcılarda Kullandığım Eklentiler:

AdGuard

MateTranslate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wociii -- 20 Kasım 2021; 13:9:51 >

• up

• up

• tarayıcı sıfırlamayı dene düzelmezse mail adresini kaldır eklentilerini kaldır ve bir süre kullanmayı dene sorun devam ederse bildir

• hocam öncelikle bilgisayarı güvenli modta açıp yine yazı yazmayı dener misiniz eğer olmazsa aynı sorun donanımsaldır olursa sürücülerden kaynaklanıyor olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.