Merhaba arkadaşlar. Haziranda aldığım Acer Nitro AN515-55 model laptopumda son bir ay içerisinde web tarayıcılarında inanılmaz bir yavaşlama yaşıyorum. Chrome'dan kaynaklı olabileceğini düşünüp Firefox a geçtim fakat değişen herhangi bir şey olmadı. Bu durum canımı çok sıkıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim 1- Bazen googleda bir şey aratacağımda bastığım tuşlar birkaç saniye sonra geliyor ve düzensiz olarak geliyor(örneğin arama yazdığımda aarma yazılıyor gibi). 2- Ve bazen klavye çalışmıyor. Klavyenin çalışması google daki arama bölümüne gelip bir şeyler yazdığımda düzeliyor. Bunların format atarken oluşabilecek bir hatadan olduğunu düşünüp 2 defa daha format attım fakat düzelen herhangi bir şey olmadı. Bilgisayarın özellikleri şöyle: İşlemci: Intel i7-10750H 2.6GHz RAM: 32GB Ekran Kartı: Nvidia RTX 3060 6GB Hafıza: WD PC SN530 1TB Windows Sürümüm: Windows 10 Pro 64 bit(Build 19043.1348) Kullandığım Yazılımlar: Firefox Nightly Teams Kaspersky Total Security(Antivirüsten olabilir mi dediğim için format attıktan sonra antivirüs yüklemedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı. Ayrıca antivirüsü de 4 aydır kullanıyorum bugüne kadar böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.) Kaspersky Password Manager Tarayıcılarda Kullandığım Eklentiler: AdGuard MateTranslate < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wociii -- 20 Kasım 2021; 13:9:51 > |
Bildirim