Şimdi Ara

5 ayda lys edebiyat en kötü 53-54 net yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size sınav anında heyecan yapmazsanız en az 54 net yapmanın sırrını anlatayım . Sırrın maliyeti en fazla 500 - 550 tl .
    İlk olarak kullanacağınız kaynakları yazayım . Güvender edebiyat k.a kitabı , limit el kitabı , birey sb , limit Sb, yayın Deniz'i sorunlu bölge taraması , 400 ales tr sorusu , isteğe göre 1 sb daha . Türkçe bölüm denmesi 1 adet . Denge genel deneme , 2 tane daha genel deneme yani toplam en kötü 70 tane edebiyat denemesi , 20 tane tr denemesi çözmeniz lazım . 3-4 tane çarşaf a4 , roman özetleri küçük oluyor bunlar . Son olarak da doping hafıza edebiyat ( önemli bu olmazsa olmaz ) .

Ygs ye kadar Güvender k.a bitirmeniz lazım 1 tane sb bitirmeniz lazım . Konuya çalışırken çarşaflara özet çıkartacaksınız . 1 çarşafa sadece cumhuriyet eser yazar çıkartacaksınız . 1 çarşafada nazım örnek çıkartacaksınız ( Mesnevi , mesela Rubai , divan , koşuk vs gibi ) Ygs den sonra dopingi izleyeceksiniz hep lys ye kadar . Kalan sb nı ve genel denemeleri çözeceksiniz . Çarşafları tekrar edeceksiniz en kötü 2 günde 1 . Yapamadığınız sorularda çarşafa bakacaksınız , arada limşt el kitabını okuyacaksınız . Doping de olmayan cumhuriyet eserlerini çarşaftan her gün tekrar edeceksiniz

Bu dediklerimi yapıp 53-54 neti yapamayan olursa zararını karşılarım , o derecede iddialıyım . Bu dediğimi yapan full bile yapabilir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım geçen sene sadece 3 tane soru bankası ve fem denge bitirerek 50 net yaptı.
    Fazla abartı olmuş bir de şu var: Ben fazla kaynak kullanmanın strese yol açacağını düşünüyorum en iyisi 2-3 tane orta düzey soru bankası bitirmek 1 tane de deneme çözülürse (kapsül tarzı) gayet gayet yeter. Bu kadar abartmaya gerek yok. Zaten sorular sürekli başa sarıyor soru bankalarında.
  • hem güvender konu anlatımlı hem limit el kitabı fazla olmaz mı? ikisi de nerdeyse aynı diye biliyorum
  • Hocam siz kaç yaptınız?
    Bir de merak ettiğim o doping hafıza 2 kişilik kullanılaniliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü 53-54 net yapmak? en iyisi 56 zaten haberiniz var mı?
  • Benim dediklerimi yaparsan Fullersin neredeyse . Edebiyatda 6 net fazla yapmak nelere denk , sen daha iyi biliyorsundur . Stres değil , zevkli oluyor sb çözmek , ezber yapmanın en kolay yolu soru çözmektir . Benim dediklerimle birlikte ne tr ne dilbilgisi ne edebiyat eksiğin kalacak . Abartma değil , Zaten 2 sb 2-3 tane genel deneme dedim bende . Genel denemeyi fazla çözersen daha iyi olur . Doping hafıza ise sıkılmadan ezber yapmak , kalıcı ezber yapmak için birebir . 4-5 saat izlesen günde boş Zaman'larda hem çalışmış oluyorsun hem sıkılmıyorsun daha ne . 1 deneme gayet gayet yetmez 50 üstü için .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olağanüstü soruları yapamadığımızı varsayıyorum . Geriye 54 soru kalıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedude15 -- 17 Ocak 2016; 21:29:24 >
  • Hocam sıkılacaksınız illaki , sıkıldığınızda boşa almış olmayayım diye limit el kitabı okuyacaksınız ayrıca sb çözerken işe de yarayacak .

• Ösym tarihinin en yüksek edebiyat ortalamasını yaparız artık en kötü 54 55
    Hocam sen uyguladınmı kaç net yaptın ona göre bizde yapalım

• Bu dediklerimi uygulayan bir Adam az biraz kafası çalışıyorsa fuller hocam . Bende sizinle uygulayacam işte :)

• doping hafıza virali. aynısı ekşi'de de var bundan, habire kullanıcıymışlar gibi reklam içerikli entry giriyorlar. kaptırmayın paranızı şunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheel -- 17 Ocak 2016; 21:51:18 >
  • Bu doping işi kişiye bağlı herkes o tekniği anlamayabilir doping hafızaya giderseniz 50 üstü yaparsınız demek saçma biraz

• git ekşiye ağla o zaman . tanımadığım adamın ne reklamını yapacam ne kazancım olacak , bu benim yol haritam beğenmediysen çık git , doping hafızanın ezber tekniğini uygulayan başka birşey varsa sle onu kullanalım yoksa uzatma yok viralmiş de şuymuş buymuş , kullandıkları yöntem gayet de başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyat uzmanı

git ekşiye ağla o zaman . tanımadığım adamın ne reklamını yapacam ne kazancım olacak , bu benim yol haritam beğenmediysen çık git , doping hafızanın ezber tekniğini uygulayan başka birşey varsa sle onu kullanalım yoksa uzatma yok viralmiş de şuymuş buymuş , kullandıkları yöntem gayet de başarılı

"doping hafızanın ezber tekniği" kavramlar arası bağ kurup hikaye uydurmak özgün bir yöntem falan mı sanıyorsun?

• şimdi doping hafıza tanıtım videolarından birini izlersin bakarsın aa çok iyiymiş dersin, ardından 150 200(kaç taneyse artık) videoyu da o videodaki gibi ezberleyeceğini sanarsın alırsın.
    sonuç:herşey birbirine karışır, bildiğini de unutursun.Aç kitabını çalış gerek yok böyle şeylere.Kodlamanı kendin yapınca akılda daha kalıcı oluyo zaten.

konuyu açan arkadaş bence alma, ziyan edersin paranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞANAP CEHABETTİN -- 17 Ocak 2016; 23:45:09 >
  • Doping hafızanın videoları gayet kötü. Edebiyat semineri daha iyi. Hem 2014te koç hukuk tb kazanan arkadaş da ordan çalışmıştı :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.