Şimdi Ara

5 AYDA 4000 TL BİRİKTİRMEM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırlık okuyordum okulum erken bitti ailemin yanındayım ve 5 ay boşum.
    Üniversitede yurtta kaldığım için Monster Laptop almak istiyorum.
    1000 TL birikmişim var ve her ay 475 TL öğrenim bursu alıyorum.
    Bölümüm İngilizce Öğretmenliği bu yüzden online çeviri yapmak istiyorum bunu nasıl ve nereden yapabilirim?

AKLIMDAKİ FİKİRLER:

GTX760 lı oyun bilgisayarı kullanıyorum. RAM EKRAN KARTI İŞLEMCİ gibi parçalarını satmak.
    İnternetten online çeviri yapmak.
    Her ay kenara çeyrek altın koymak ve aylık masrafı zorunlu olarak azaltmak.
    Ve tabiki bir işte çalışmak ama olabilidiğince bir işte çalışmadan ettiği kadar para biriktirmek istiyorum.

Bu yüzden fikirlerinizi alabilir miyim? Ayrıca internetten nasıl para kazanabilirim fikri olanlar da yazarsa çok mutlu olurum.

• Lütfen fikirleriniz çok önemli.
  • 3 liradan iddaa oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankestainMonster67 -- 24 Mart 2018; 22:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işe girebiliyorsan o yeter rahat toplarsın. ailenin yanındasın zaten pek de giderin yoktur sanıyorum.

yukardakilere bakma, kumar oynama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 24 Mart 2018; 22:31:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fun Lovin Criminal

işe girebiliyorsan o yeter rahat toplarsın. ailenin yanındasın zaten pek de giderin yoktur sanıyorum.

Maç takip etmeyen birisi olarak iddaa oynarsam ben o 1000 lirayı 1 günde kaybederim.

Ailemin yanındayım ama peder sadece yurdu yatırıyor yemek falan hariç geri kalan hepsi bende.

Teşekkürler yorumun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TommyVito

quote:

işe girebiliyorsan o yeter rahat toplarsın. ailenin yanındasın zaten pek de giderin yoktur sanıyorum.

Maç takip etmeyen birisi olarak iddaa oynarsam ben o 1000 lirayı 1 günde kaybederim.

Ailemin yanındayım ama peder sadece yurdu yatırıyor yemek falan hariç geri kalan hepsi bende.

Teşekkürler yorumun için

yemek sendeyse dışardan yemezsen yine toplarsın 5 aylık maaşla. garanti olsun diye yapabilirsen çeviri de yapabilirsin.
  • Kazi kazan oyna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100.000 TL para değil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çiftlikbank a yatır

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kazi kazan oyna

tüm paralarıyla kazı kazan alan herifler vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 24 Mart 2018; 23:9:30 >
  • Onladan birisi benim moruq

4 arkadas 1000 tane kazi kazan aldik aksam bi basladik geceye kadar arabada kazidik

Cikan paralarla yine aldik cikanla yine aldik

En sonunda babayi aldik

Lakin cok heyecanli oluyodu len

• Hangi üniversite?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler yorumun için

yemek sendeyse dışardan yemezsen yine toplarsın 5 aylık maaşla. garanti olsun diye yapabilirsen çeviri de yapabilirsin.

Çeviri nasıl yapıcam biraz bilgi verebilir misiniz?

@nickjonas Söylemesem olur mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler yorumun için

ben bilmiyorum sen yazdın diye söyledim

ama dizi çevirme işi falan yaş senin için. bölüm çıkar çıkmaz çevirmen gerekiyor bildiğim kadarıyla. çoğu çeviri işi dakiklik istiyor. kitap çevirme tarzı işleri de profesyonellere verirler zaten. bu iş yap senin için kanımca. sen git iş bul çalış knk. henüz çalışacağın yer de kesin değilse aramaya başlasan iyi edersin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler yorumun için

ben bilmiyorum sen yazdın diye söyledim

ama dizi çevirme işi falan yaş senin için. bölüm çıkar çıkmaz çevirmen gerekiyor bildiğim kadarıyla. çoğu çeviri işi dakiklik istiyor. kitap çevirme tarzı işleri de profesyonellere verirler zaten. bu iş yap senin için kanımca. sen git iş bul çalış knk. henüz çalışacağın yer de kesin değilse aramaya başlasan iyi edersin.

Çok sağol tavsiyen için.

• Freelance olarak Armut.com tarzı siteler aracılığıyla İngilizce çevirmenliği olabilir. Fakat sürekli iş gelmeyeceği için o parayı biriktirmen zor gözüküyor.

En iyisi sen normal bir işe gir. Asgari ücretle bile birikir o para. Biraz zorlanırsın ama birikir.
  • Sende Benim Gibi Polis Ol aylık 3.000₺ maaşın olsun

• "olabildigince calismadan"

bu kafayla devam
    sonra bir de derler "ulke bitmis yhaa :s"
    ulke tabi biter bu mentalitede millet oldukca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 24 Mart 2018; 23:54:59 >
  • broşür dağıtım işi bul günde 3-5 saat çalışarak para kazanabilirsin veya anket işi. bunaldığın noktada laptopunun hayalini kur :)
  • Online çeviri falan boş işler. Gidip bir cafede garsonluk yaparak 4000den fazlasını bile kazanırsın. Dışarı çıkmaktan korkma. Yarın iş hayatında istemesen de çıkartacaklar o yüzden insan ilişkilerinde gelişme şansın olur. İngilizcem gelişsin dersen de git turist rehberliği yap

• Calal Arabi Bin Abdullah kullanıcısına yanıt
    Budur. Ağzına sağlık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.