Şimdi Ara

5-6 yıllık kasam için ekran kartı? (resimler eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 5-6 yıl önce böyle bir boş kasa almıştım.İşlemcisi vs. iyidi ama harici ekran kartı yoktu malesef.Şimdi ben bunun için uygun yollu ekran kartı arıyorum.Özellikleri ve kasa içinin fotoğraflarını ekliyorum. Sorularıma gelecek olursak... Kasamda ekran kartı için yer var mı? Powersupply alacağım kart için yeterli olur mu? Havalandırma yeterli olur mu? Bütçem 300-400 lira arasında sıfır veya temiz ikinci el kart olabilir.Yardımcı olursanız mutlu olurum,teşekkürler.

intel i5-2320 cpu @ 3.00GHz(4 cpus)- 3.0GHz
    bellek:4096 mb ram ddr3-1600(800Mhz) sdram 64 bit
    görüntü intel hd graphics 2000
    monitör 20 inç 1600x900

5-6 yıllık kasam için ekran kartı? (resimler eklendi)5-6 yıllık kasam için ekran kartı? (resimler eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 30 Mayıs 2021; 17:35:10 >

• O güç kaynağı ile gtx 750ti düşünebilirsiniz anca. Gücü sadece anakarttan çeken gtx950 bulabilirseniz daha iyi olur. 750ti bile Gta'yı düşük ayarlarda 40-50 fpsde oynayacaktır. Emin olmak için Youtube'dan araştırabilirsiniz. Ram miktarı ise yetersiz kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 27 Ekim 2019; 18:55:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris'in de dediği gibi ikince el GTX 750 Ti en mantıklı seçenek gibi görünüyor.
  • Teşekkürler arkadaşlar. 750ti benim aklıma yattı.Temiz 2.el bulabilirsem alacağım.

Ram yetersiz kalabilir dediniz peki uygun fiyatlı alabileceğim 2 veya 4 gb ram var mı?
  • maddi durumunu bilmiyorum ama imkanın varsa az daha para kıy gtx1050 falan almaya çalış. gtx 1050 nin güç tüketimi düşük psu ile kullanırsın.
  • Gtx750ti alıp +4gb Ram ekleyebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/asus-gtx-750-ti-280--140496038

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

maddi durumunu bilmiyorum ama imkanın varsa az daha para kıy gtx1050 falan almaya çalış. gtx 1050 nin güç tüketimi düşük psu ile kullanırsın.
    750ti'mi gtx1050'mi? bu kasa için hangisi daha uygundur hocam? Sanki kasa içerisinde yeterli alan yok gibi geldi bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    sığar sıkıntı olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

sığar sıkıntı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 30 Mayıs 2021; 17:36:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.