Şimdi Ara

5,4volt dan 14volta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

5,4voltluk bir doğru akımı maximum verimle 14volta çevirmem gerekiyor. Sizce nasıl bir yöntem uygulamalıyım? Tranformatör kullanmak verim açısından faydalı olurmu? Hangi yerli üreticileri tercih etsem iyidir?

• kaç amper çıkış istiyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gmerihy

5,4lük elektriğin akımı 3,4 amper. Maximum verimden kastım maksimum amperi edinebilmek aslında.
    Ben bir de şu soruyu eklemek istiyorum, 12voltluk doru akımı 220 voltluk alternatif enerjiye nasıl (yine yüksek verimle) çevirebilirim? kaybım nekadar olur?
    Piyasada satilan cok sayida inverter var. Otomobiller icin uretiliyor, 12VDC yi 220VAC ye ceviriyorlar. Onlara bir bak istersen. Sanirim gayet uygun fiyatlari vardi gecen sene...
    ASUS F8Va-C1 Laptop. Core2Duo T9400 2.53 Ghz, 1066 MHz FSB, 6MB L2 Cache islemci, 2x2 GB OCZ DDR2 800MHZ RAM (CL5), 320 GB Western Digital 7200 RPM 2.5" Harddisk, ATI Mobility Radeon HD3650 Ekran Karti (1 GB Video RAM), 14.1" 1440x900 LCD, Gigabit Ethernet, V92 Modem, 5-in-1 Card Reader, Infrared port, Intel 5100 (802.11 a-b-g-n) Wireless LAN, DVD Super Multi, ...
  • http://cache.national.com/ds/LM/LM1577.pdf
    LM2577T-ADJ sizin entegreniz...
    İnvertör konusunda arkadaşıma katılıyorum. Ataba marka fena da olmayan invertörler ya da PS için olan UPS ler işe yarayacaktır ve yapacağınızdan ucuza gelecektir.
    Saygılar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.