Şimdi Ara

5+1 sinema sistemi kisa devre yaptirdim.Arkadaslar Acill Yardimm Lutfenn !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamosinic es549 5+1 sinema ssisteminin subwooferina led baglamak icin kablo bagladim.bu kablolarda yanlislikla birbirine degdi.ve o andan itibaren bass in gucu azaldi.sesi actgmda boguk ve patlak gbi bir ses gelmeye basladi.hoparlor patlamistir diye yenisi ile degistim fakat yine ayni sesi aldm.yani sorun hoparlor de degil.diger 5tane uydu hoparloru sorunsuz calisiyor.sadece subwoofer ariza verdi.o da calisiyor ama boguk patlak gbi bir ses veriyor.elektronik ve lehimleme hakknda pek bir bilgm yok ancak cikis entegrelerinde bir sorun oldgnu dusunuyorm.subwooferin icini acip kodlara baktm S8050 VE L7805 Cv yazan entegreleri gordum resiminide yuklicem ama hangi parca subwoofera aittir anlayamadim.elektronikciler 50-75 arasi fiyat verdi.bende kendm yapmaya karar verdm yardimlariniz ile.smdiden tesekkurler.
     5+1 sinema sistemi kisa devre yaptirdim.Arkadaslar Acill Yardimm  Lutfenn !! 5+1 sinema sistemi kisa devre yaptirdim.Arkadaslar Acill Yardimm  Lutfenn !! 5+1 sinema sistemi kisa devre yaptirdim.Arkadaslar Acill Yardimm  Lutfenn !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edecek kimse yok mu ?

• Hocam sistemin sogutucusuna vidalar ile sabitlenmis bolum cikis katidir. Bass in kablosunu takip edin hangi entegreye gidiyorsa onu sokup ayni malzemeyle degistirin sorununuz buyuk bir ihtimal duzelicek.

• Dediginizi yaptm.buldum bas in cikis entegrelerini iki adet hatta ama sorun devam ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.