Şimdi Ara

5.1 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 almayı düşünüorum fakat tv almak yerine, led monitörümü kullanmak istiyorum. HDMI girişi var.
    Bu monitör:http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-ve228h-21.5-ve228h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55904

Görüntü için monitörümü kullanacağımdan ses olayı biraz sıkıntılı. 5.1 ses sistemim var, bunu ps3'e nasıl bağlayabilirim?
    AV dönüştürücülerle stereo ses alınabildiğini biliyorum fakat ben 5.1 ses istiyorum.
    HDMI veya optik kablo dönüştürücüleri vs kullanarak ya da bilgisayarımın ana kartı ile bunu yapabilir miyim?

Ana kartım(ses kartı anakartın üzerinde):http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8p67-le-p8p67-le-intel-p67(b3)-soket-1155-ddr3-2200mhz-(o.c.)-sata-3.0-usb-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=51167#allImages
    arka tarafındaki girişlerin ise resmini koydum edit: koyamamışım link vereyim:http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/500x500/ASUS/v2-P8P67LE-2.jpg

5.1 ses sistemimi acaba harhangi bir yolla ps3 te de kullanabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deuterium96 -- 3 Aralık 2011; 14:54:30 >

• ps3 te optik giris var oradan baglayabilirsin

edit: giris demisim ozur diliyorum cikis demem gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 3 Aralık 2011; 15:09:52 >

Orijinalden alıntı: cduman

ps3 te optik giris var oradan baglayabilirsin

evet ps3 bağlarsın biter

Optik girişi olan bir hoperlör sistemine ihtiyacınız var, mesela Logitech Z5500 gibi. Ama o da çok pahalı ve şu an o da piyasada yok.

Şu an için fiyat/performans bakımından size Logitech Z506 5.1 i tavsiye edebilirim. 180-200TL arasında sanırım fiyatı.

5.1 Ses Sorunu

Şu şelide A/V kablosu ile bağlayabilirsiniz 5.1 ses için.

5.1 Ses Sorunu

Bir de 5.1 Decoderler var. Sony'nin vardı bir ara çok satılmıştı. Şimdi nerede nasıl ne fiyatadır bilemiyorum.
    Optik girişi var ve 5.1 çıkışı var. Böylece optik girişi olmayan 5.1 hoperlörler bağlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 3 Aralık 2011; 15:20:59 >

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgatunalı99

quote:

Orijinalden alıntı: cduman

ps3 te optik giris var oradan baglayabilirsin

evet ps3 bağlarsın biter

hoparlörümde optik giriş yok malesef
    acaba optik girişi olna bir ses kartına bağlayarak aynı ses kartına hoparlörü bağlayıp ses elde edebilir miyim?

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

A/V dönüştürücü ile herhangi bir hoperlörden direk 5.1 ses alamazsın.
    Ben de Logitech X-540 var, matrix sayesinde sanal olarak tüm hoperlörlere yayıyorum. Şu an piyasada yok.

Optik girişi olan bir hoperlör sistemine ihtiyacınız var, mesela Logitech Z5500 gibi. Ama o da çok pahalı ve şu an o da piyasada yok.

Şu an için fiyat/performans bakımından size Logitech Z506 5.1 i tavsiye edebilirim. 180-200TL arasında sanırım fiyatı.

5.1 Ses Sorunu

Şu şelide A/V kablosu ile bağlayabilirsiniz 5.1 ses için.

5.1 Ses Sorunu

Bir de 5.1 Decoderler var. Sony'nin vardı bir ara çok satılmıştı. Şimdi nerede nasıl ne fiyatadır bilemiyorum.
    Optik girişi var ve 5.1 çıkışı var. Böylece optik girişi olmayan 5.1 hoperlörler bağlanabiliyor.

matrix özelliği sadece x-540 da mı var yoksa her hangi bir hoparlör ile sanal olarak sesi tüm hoparlörlere dağıta bilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: deuterium96

matrix özelliği sadece x-540 da mı var yoksa her hangi bir hoparlör ile sanal olarak sesi tüm hoparlörlere dağıta bilir miyim

Matrix özelliği sadece Logitech X-540'da var. Şu an için matrix özelliği veya sanal ses dağıtım özelliği olan daha başka bir hoperlör yok diye biliyorum.
    Ama, Logitech X-540'a ihtiyacınız yok çünkü Logitech Z506'da matrix özelliğine ihtiyacınız olmadan direk A7V kablosuyla bağlayıp 5.1 ses alabilirsiniz.
    Logitech X-540'ım olmasaydı, bende Z506 alırdım diyebilirim. Fiyat/performans olarak da gayet iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 3 Aralık 2011; 15:53:26 >

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.1 ses çıkışı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fakat şuan yeni bir hoparlör alamam maalesef stereo oynamam gerekecek

Orijinalden alıntı: deuterium96

fakat şuan yeni bir hoparlör alamam maalesef stereo oynamam gerekecek

Bütçeniz uygun değilse Stereo oynamanızında herhangi bir eksikliği yoktur merak etmeyin.
    Bütçeniz uygun olduğunda tekrardan seçeneklerinizi değerlendirirsiniz. İyi oyunlar.

• çok yardımcı oldunuz teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.