Şimdi Ara

5+1 Ses sistemi yardım Creative T6160

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Creative T6160 modelini bilgisayarıma bağladım. Realtek HD Audio Yöneticisinden 5+1 seçtim fakat sistemi 5+1 olarak çalıştıramıyorum. şuan 2+1 çalışıyor.

Realtek HD Audio Yöneticisinden ses çaldığım zaman bütün hoporler den ses geliyor ama şuan 5+1 olarak müzik dinleyemiyorum bi çözümü varmıdır yardımcı olabilirmisiniz.?

İphone 4s 16 GB İOS 6
  • Tüm hopörkörlerden ses alabilmeniz için ya ses dosyanızın dts ac3 gibi 5.1 bir ses kaynağı olması lazım, yada aşağıdaki linkteki gibi "speaker fill" gibi bir özelliği kullanıyor olmanız lazım.
    http://img268.imageshack.us/img268/4238/configurationb.jpg
  • Benimki böyle ama pek anlamadığım konular nedir ne değildir yahu :(
     5+1 Ses sistemi yardım Creative T6160

İphone 4s 16 GB İOS 6
  • senin ayarlarında resimdeki gibiyse 6 sındanda ses gelmesi lazım. hangi programı kullanıyorsun müzik dinlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylek26

senin ayarlarında resimdeki gibiyse 6 sındanda ses gelmesi lazım. hangi programı kullanıyorsun müzik dinlemek için.

Media player Youtube den falan dinliyorum ama yok 2 +1 olarak çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İphone 4s 16 GB İOS 6
  • up.

Sorunum hala devam ediyor :(

İphone 4s 16 GB İOS 6
  • off cok gicik bi sorun...
    Daha Fazla Göster
  • dostum bendede aynı sorun vardı hiç bir programla ugrasmadım sanırım ses sisteminden pc ye gırıcek olan 3 adet giriş var turuncu siyah yeşil bendekilerin renkleri bu benım buldugun cozum ıse bılgısayarcıya gıttım ve on tarafı jak seklınde 2 tane jak gırısı olan bır parca aldım kucuk bırsey bundan 2 adet aldım 1ıne sıyahı bagladım ve aldıgım dıger jakı bagladım onada yesıl ve turuncuyu baglayıp bılgısayarın yesıl gırsıne yanı dırek ses olan yere bagladım ve butun midlerden ses almaya başladım sorunum kalmadı ses gayet net guzel sorunsuz yardımcı olabıldıysem ne ala
  • Evet arkadaşlar, youtube'den bazen ben de 2.1 ses alabiliyorum. Ama müziği indirip winamp'ta dinlediğim zaman 5.1 ses alabiliyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.