Şimdi Ara

*** 5+1 SES SİSTEMİ ÇALIŞTIRAMIYORUM YARDIMMMM ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AZTECH 5+1 Aztech SC 128-3D Sound Card

SES SİSTEMİ

JAZZ J7915A 5+1 SİSTEM

http://global.jazzspeakers.com.tw/web/MdFront?p_id=MD0000002384000085&command=displayDetail&FP=FG0000002384000008_3_4

PROBLEM ŞU SES KARTININ ARKASINDA 4 TANE GIRIŞ VAR

KIRMIZI = MİKROFON
    MAVİ = TV
    İKİ TANE YEŞİL = NORMAL SES CIKIŞI

KOLON SİSTEMİNDEN İSE 3 ADET KABLO VAR
    SARI = CENTER + KUCUK KOLON
    YESIL = İKİ KÜÇÜK KOLON
    MAVİ = İKİ KÜÇÜK KOLON

ŞİMDİ BU YAZILANLARA GÖRE 5+1 SES ALACAGIM BAĞLANTI NASIL BİR SİSTEME GÖRE YAPILMALI TÜM VARYASYONLARI DENEDIM SADECE IKI KOLONDAN SES ALABILIYOM SORUN NEDIR YOKSA EXTRA BIR APARAT MI ALMAM LAZIM
    LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokralaz -- 31 Aralık 2005 11:24:32 >

• dediklerinden pek bişey anlaşılmıyo ben anlamadım mavi yeşil falan anlasam ayrıntılı şekilde anlatırdım
  • sen o extra aparat ile ses sisteminden çıkan 3 kabloyu 2 ye düşürüp ses kartının normal ses çıkışlarına takabilirsin ancak. ( rear-front olarak ) 4 kolondan ses gelir center ıda stereo çoğaltıcı ( aparatın ) artık front larla birleştirisin o zmn 5 uydudanda ses gelir ama asla 5+1 olmaz. bak emin değilim ama ses kartın belkide 5+1 olayını sanal olarak yapıyordur yani sofware yardımıyla.. front ve rear ı normal ses çıkış yerlerine tak geriye kalan center kablosunuda artık stereo çoğaltıcı ile ya frontlarile bağla yada rearlar ile bağla. çünkü micrafon yerine soksan hiçbişey olmaz tv yerine soksan o zmn ne olur bilemiyorum ( tüm kombinasyonları denedim demişin ama bilmiom yani )
  • yaptığın yalnış 5+1 ses kartları xp destekliyor anlayacağın hepsinden ses alman için xp kurman lazım ve xp den ses ayarlarını 5+1 olarak ayarlaman lazım denetim masasında bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kotcum

yaptığın yalnış 5+1 ses kartları xp destekliyor anlayacağın hepsinden ses alman için xp kurman lazım ve xp den ses ayarlarını 5+1 olarak ayarlaman lazım denetim masasında bulabilirsin

iyi espiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokralaz -- 4 Ocak 2006 0:53:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kotcum

yaptığın yalnış 5+1 ses kartları xp destekliyor anlayacağın hepsinden ses alman için xp kurman lazım ve xp den ses ayarlarını 5+1 olarak ayarlaman lazım denetim masasında bulabilirsin

Çok yanlış bir cümle 5+1 lerin hiçbiri xp destekliyor diye bişey diyemezsin ben cerative audgy mi kaç sene win98 çalıştırdım ondan önceki live ses kartımıda bir okadar yıl kullandım ama onboard ses 7.1 hd audio yu diyosan o ayrı onlar xp service pack 1 siz driverları dahi yüklenmiyor
  • KARDEŞİM SENİN KULLANMAN GEREKEN ŞEY

KULAKLIK ĞİRİŞİNİN UCU VARYA ONUN ÇİFTLEYİCİSİ VAR ONDAN ALICAN BENDEDE VAR 5+1 6 KABLO VAR
    SUBWOOFER

CENTER

SAĞ ÖN

SAĞ ARKA

SOL ÖN

SOL ARKA

BUNLAR CAKLI AMA ÇEVİRİCİLERİ KULAKLI K GİRİŞİ GİBİ YAPIYO AMA ÇOKLAYICI LAZIM BEN BİR ÇIKIŞA

5+1/4+1/BİDE KULAKLIK BAĞLADIM GÜL SES ÇIKIYO SENİNDE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLADIM MAVİ FALAN

BENİM SES KARTI YOK BİLGİSAYARIN KENDİ ÇIKIŞI

AMA AL Bİ CRATİVE 5+1 VEYA 7+1 YÜKLE ÇOK KALİTELİ SES ALIRSIN

AL SANA ÇÖZÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeHşHeT -- 4 Ocak 2006 20:49:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    5,1 ses sistemi hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.