Şimdi Ara

5+1 ses sistemi aygıt yöneticisi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5+1 ses sistemi aldım ama hevesim kursağımda kaldı çünkü arkadaki jak girişlerini felen herşeyi takıyorum işletim sistemim xp aygıt yöneticisinde kod 28 in hatasını veriyor dün den beri bakıyorum sitelere milletin çoğu çözememiş veya çözenlerde birşeyler anlatıyorlar ama anlamadım lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var *_*

• fatihler123 F kullanıcısına yanıt
    Ses sistemiyle alakalı bi durum değil herhalde, sürücüleri kaldırıp yeniden kurun, eski sürücülere dönün, format atın gibi seçenekler sunsak size?
  • YakupErkam hocam acemiyim biraz mazur göründe sürücüleri kaldırıp yeniden kurdum eski sürücülere dönüyorum yine aynı daha yeni formatlı bide ):
  • hocam o soru işretini hallettim ama ses sistemini takıyorum ses çıkmıyor :)
  • Hocam en iyisi format at en baştan kurtul sorundan
  • gollatr daha yeni formatlı dün attım formatı bakın soru işareti sorununu çözdüm ama bu seferde kolonları taktığım halde ses gelmiyor :(
     5+1 ses sistemi aygıt yöneticisi sorunu 5+1 ses sistemi aygıt yöneticisi sorunu 5+1 ses sistemi aygıt yöneticisi sorunu

• Hocam o zaman şunu deneyın Jak ı telefonunuza takın ve bir şarkı açın. Eğer hoparlörlerden ses gelırse zaten 5.1 de sorun yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    2 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 2 tane bilgisayar var bi tanesinin jak girişleri 3 lü diğerinin 6 lı telefona taktım çalışmadı ama 3 lü jakı olan pc ye taktığımda çalıştı ama sadece 2 hoperlorden ses geliyordu bende en iyisi tamirci dedim gittim verdim hayırlısın olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.