Şimdi Ara

5.1 ses sistemi alıcam anakartım desteklermi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar logitech X530 yada x540 5.1 ses sistemi almayı düşünüyorum linkteki anakartım 5.1 sesi desteklermi.... soundmax da 5.1 yazıyor anakartın özellliklerindede yazıyor fakat alıcağım ses sistemini buğün incelemeye gittim bana 3 çıkış olduğunu söylediler aklım karıştı benim anakartta 2 ses 1mic çıkışı var
    teşekkürler....
    http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=ly0uHyAg2GI5nzmr&templete=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_blacksea -- 19 Mart 2010; 0:12:48 >

• yok senin anakart 5.1 ses sistemini desteklemiyor
  • anakartın soundmax programında 5.1 seçenegi var ondan karıştı kafam ama bunun bi anlamı yokmuş heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_blacksea -- 19 Mart 2010; 0:24:36 >
  • arkadaşlar 5.1 olmasada tüm hopatlörlerden ses alırmıyım yardım lütfen
    ses sistemim bozuldu yeni sistem almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim...
  • http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=ly0uHyAg2GI5nzmr&templete=2

bu sayfadan bakarsan 6 kanal yani 5+1desteklediğini görebilirsin.
    bu arada 5+1 sesi mp3lerden alamazsın biliyorsun ki onlar stereo. ama her hoparlörden ses alırsın tabi.
    gerçek 5+1 için dvd yada benzeri high defination audio destekli medialardan alabilirsin... dediğim gi destekliyor.

kolay gelsin...
  • madem yeni sistem alcaksın sana tavsiyem bi tane ses kartı al tabiki bütçen uygunsa. linkteki ürün işini fazlasıyla görür çok da pahalı değil.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1066&uid=18768
  • Destekler mic girişinide kullanman lazım.fakat sana bi oneri x540 aldım düzgün bi kart olmadan o speaker dan yuzde 40 verim alırsın die dusunuorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartınızda X-530 yada X-540 gibi ses sistemlerini kullanabilirsiniz.

Yapmanız gereken ses kartının driver i ile birlikte kurulan yardımcı programdan 6 channel i seçmeniz.

Ancak bu işlemlerden sonra anakart üzerinde bulunan Line-in ve Mic girişlerini "Rear output" ve "Center/subwoofer" şeklinde kullanacaksınız.
  • x540 bulamadım x 530 aldım birleştirici ile hepsinden ses aldım birde soundmax programından 5.1 i seçerek center hariç hepsinden ses alıyorum dediğiniz işlemi yaparsam ondanda ses alabilirim heralde..

ayrıca diana 4+1 den sonra bana biraz güçsüz geldi acaba ses kartı olmadığındanmı kaynaklanı yor bu sorun
  • Ses sisteminiz hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Güçsüz mü? Şaka yapıyor olmalısınız. Diana nın içerisinde 2 tane 15 Watt lık amplifikatör entegresi varyani max 30Watt gücünde ses verebilir. X-530 ise 70Watt gerçek ses çıkış gücüne sahiptir. Ses sisteminin yanında gelen küçük siyah renkte bir aparat ile stereo sesi 6 kanala bölmüşsünüz. ses sisteminiz stereo olarak çalışmakta şu anda. Benim dediğim gibi yaparsanız filmlerde konuşma seslerinin ağırlıklı olarak centerdan, diğer efekt seslerinin ise görüntünün akışına göre diğer hoparlörlerden çıkacağını test edebilirsiniz...
  • teşekkür ederim
    dediğiniz işlemi yaparsam microfonu kasanın önüne takmam lazım biraz böyle kullanıyım dediğiniz işlemide deniyicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

yok senin anakart 5.1 ses sistemini desteklemiyor

linki inceledin mi de desteklemiyor yazmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.