Şimdi Ara

5+1 nasıl kurulur realtek (ses sistemi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
71.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin sorununun cozumu bende bi dkakika bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

senin sorununun cozumu bende bi dkakika bekle.

Şu sorunumu çözenin elini öpücem artık
  • gece gece biraz ugrastirdi ama olay su hocam.simdi hocam senin su siyah kutudan alman lazim
     5+1 nasıl kurulur realtek (ses sistemi )

sonra o pcye bagladigin cikislari bu kutuya baglayacaksin.o kutunun ucunada ses kablosu alacaksin.ses kablosunuda kutunun diger cikisina baglayacaksin.

o ses kablosunun ucunuda normal sekilde pcnin hoporlar cikisina takacaksin olay bu.

normalde o kutu ses sistemiyle birlikte gelir.sende gelmemis demek.gecen bizim bi akrabada aynisi oldu.o kutunun adini bilmiyorum yanliz.o yuzden resim attim artik resmi cikartipmi alirsin bilemem.gecmis olsun

• quote:

Hocam cok saol uğraştırdık gece gece, o kutudan var elimde sadece kablolarından yok

Bir de o kablo ses kalitesini düşürdüğü söyleniyor başka yolu yok mu max 50 tl kadar ses kartı alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

quote:

Hocam cok saol uğraştırdık gece gece, o kutudan var elimde sadece kablolarından yok

Bir de o kablo ses kalitesini düşürdüğü söyleniyor başka yolu yok mu max 50 tl kadar ses kartı alabilirim

normal baglama sekli budur.bende bi sorun yasamadim.direk bagladim resimlerdeki gibi.5indende normal ses alabiliyorum.ses karti olarak bi tavsiye veremeyecegim ama alirsan iyi olabilir.arastirmak lazim kartlari.
  • bendede olmuştu..gidip 50 kuruşa 2 tane coğaltıcı aldım..onları birbirine yerleştirip kabloları bağladım..sonra kasadaki normal ses girişine taktım cok güzelde 5 kanaldan ses geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

bendede olmuştu..gidip 50 kuruşa 2 tane coğaltıcı aldım..onları birbirine yerleştirip kabloları bağladım..sonra kasadaki normal ses girişine taktım cok güzelde 5 kanaldan ses geliyor

Ondan da var da kablo almam lazım olacak yalnız bu islem ses kalıtesını bozuyor muş
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

quote:

bendede olmuştu..gidip 50 kuruşa 2 tane coğaltıcı aldım..onları birbirine yerleştirip kabloları bağladım..sonra kasadaki normal ses girişine taktım cok güzelde 5 kanaldan ses geliyor

Ondan da var da kablo almam lazım olacak yalnız bu islem ses kalıtesını bozuyor muş

5+1'in ozelligi nedir? 5'inden de ayni ses gelmesimi?

O zaman bundan 2 tane alip kullanin. 5+1 Alma amacniz buysa evet gidin alin
    Hepsinden ayni stereo ses gelecektir :)

Senin en iyi cozumun 6 tane giriis olan ses karti

• Rengi renge bağlamak nasıl yahuu :) siyah mavide duruyor :))) senin bilgisayar 5+1 ses çıkışına sahip bi board değilki 5+1 ses istiyorsun. :) İnsan önce boraduna bakar sonra 5+1 özellikli ses sistemi alır :) yada arkadaşın dediği gibi o zımbırtıdan alıcan. Yada creative 7.1 falan ses kartı al tak pc ye... O zaman istediğin ses çıkışını alırsın. Eğer o arkadaşın dediği zımbırtıyı alırsan yine 5.1 ses çıkışna sahip olmazsın sadece tek çıkıştan bütün hapörlörlere ses vermiş olursun. Gerçek 5.1 çıkış istiyorsan ses kartı alıcaksın.

İyi dinlemeler...
  • En temizi bi ses Kartı al.
  • 2 kanal sesleri çevresel sese çevirmek için ses kartınızın bunu desteklemesi gerekiyor, realtek bunu desteklemiyor bildiğim kadarıyla. sizin ses kartınız 5+1 destekli verileri çevresel olarak verebilir.

Ses kartı olarak creative x-fi'de cmss 3d ayarı vardır yani 2 kanal sesi kaçtane uydu varsa dağıtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 16 Kasım 2010; 0:57:22 >
  • Arkadaş çok farklı şeyler söylenmis,sen benim dediğimi bi dene.

Ses sisteminde 3 çıkış var. Yeşil,Pembe,Siyah.
    Anakart ses girişinde 3 giriş var. Pembe,Yeşil,Mavi.
    Yeşil-Yeşil Pembe-Pembe Siyah-Mavi tak.

Sonra programdan şu resimdeki şekillere çift tıkla.
    Ön ,Arka,Subw. gibi secenekler çıkıcak.
    Resimde yazan şekilde seç tamam de tekrar dene bilgilendir,başka çözümler düşünürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfx.2Bucuk

Arkadaş çok farklı şeyler söylenmis,sen benim dediğimi bi dene.

Ses sisteminde 3 çıkış var. Yeşil,Pembe,Siyah.
    Anakart ses girişinde 3 giriş var. Pembe,Yeşil,Mavi.
    Yeşil-Yeşil Pembe-Pembe Siyah-Mavi tak.

Sonra programdan şu resimdeki şekillere çift tıkla.
    Ön ,Arka,Subw. gibi secenekler çıkıcak.
    Resimde yazan şekilde seç tamam de tekrar dene bilgilendir,başka çözümler düşünürüz.

Mavi olan yere tıklanmıyor

Bu arada arkadaşlar ben kolonlardan hıç ses alamıyorum siz beni yanlış anladınız

Alc888 ob kart 7+1 e kadar destekliyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Creative X-fi olarak birçok modeli var
  • Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim yaklaşık 2 hafta önce z5500 aldım bgn kablolarını sökmek zorunda kaldım tekrar bağladıgımda arkada center kısmına bagladığım hiçbir hoparlorden ses alamıyorum lutfen yardım edin :(
  • quote:

Bunu yaparsan sistem 5+1 olmaz. sadece ön çıkıştan ses alırsın. oyun oynarken arkandan da önden de adam gelse hep bütün kolonlardan ses çıkar.

5 kolondan da ses çıksın istiyosan hoperlor doldurma var ayarlarda onu aç. Winampında 5+1 patchi var onu kur.

• Hoparlor doldurma nerde arkadaşlar?

Ben laptopa takıyorum 3 çıkışa rear center ve front hoparlor girişlerini yine de 2 hoparlor gösteriyor realtek.
  • aynı sıkıntı bende de var renkleri renklere taktım ama olmadı subdan bile ses gelmiyor bana hangi kablodan lazım arkadaşlar yardım edermisiniz gerekirse fotoğrafda atayım
  • eee sonuçç?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.