Şimdi Ara

5.1 + mikrofon kulaklık setini aynı anda kullanabilme ihtimalini sevdim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5.1 ses sistemi aldım PC'me... ve fakat aynı zamanda da skype ağırlıklı olmak üzere bilgisayarımda kulaklık+mikrofon setimi de kullanmayu çok arzulamaktayım ! Kasamın ön,sağ,sol yanlarında kulaklık+mikrofon girişi bulunmamakta. 5.1 ses sisteminin 3 girişi de ses çıkışlarımın tamamı olan 3 girişi işgal altına aldılar. Şimdi ben ne gibi bir cihazla sistemime aynı anda çalışmasa bile kolay bir biçimde (2'de 1 kasanın arkasına yatıp soket söküp kulaklık+mikrofon takıp işim bitince işlemi tersinden yapma) 2'sini sıra ile çalıştırabilme imkanına sahip olabilirim ? Bu Flexy'nin acaip acaip ürünleri var bu sorun için de ürettikleri bir acaip ürünleri var mıdır acaba ? Bir yada bir çok bilen bu bilmeyene yardım edebilir(ler) mi acaba ? İlginiz için şimdidek teşekkür ediyorum efendiler...

• Yok mu bir çaresini bilen ?
  • belki usb den bağlantısı olan kulaklık+mikrofon setleri veya skype net telefonları(yine usb den bağlantı veren) sorununun çözümü olabilr.
  • Hocam bende Haporlör ve Kulaklık için şunu kullanıyorum..Ancak Microfon için böle bişe yapılırmı bilemicem

5.1 + mikrofon kulaklık setini aynı anda kullanabilme ihtimalini sevdim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 10 Nisan 2007; 15:52:56 >
  • Bu Flexy'nin falan bu tür ürünleri yok mudur ? Bazı kasalarda hani önde kulaklık mikrofon soketi olur... öyle bir cihaz var ise o iş görmez mi ?
  • usb bir microfon alırsan yapabilirsin skype ayarlarından microfonu seç.
  • üstteki arkadaşın verdiği resimdeki aletten bir tane al kulaklığı onunla kullan birde mikrofon zaten 5+1 tarafından işgal edilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu cihaz pek bi para değildir onu alırım kesin de... Yalnız 5.1 anakartımdaki 3 girişi de işgal ediyor. Bana bir şey takabilme şansı bırakmıyor. Demek ki ne imiş ? Lüzumsuz yere 5.1 almak saçmalıkmış. 2.1 alıp keyfine bakmak varken kendime iş çıkardım bu uyuz 5.1 ile :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.