Şimdi Ara

5+1 hoparlör kurulum sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
11.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Premıer PHT-33400 5+1 markalı hoparlör seti aldım fakat bi türlü bağlantı yapamadım. benim creative 5.1 ses kartım var. Nasıl bağlantı yapacağım? Ana kutunun arkasındaki bağlantı yerleri şöyle:

1.Bağlantı yeri= left(beyaz) ve rıght(kırmızı) iki bağlantı yeri var.

2.Bağlantı yeri= F.L - F.R
    S.L - S.R (Bunlar sol taraftakiler beyaz sağ taraftakiler kırmızı çıkışlı
    CEN - SUB olmak üzere toplam 6 çıkışvar)

ve bu 2 bağlantı yerinin ortasındada bi mandal yukarı çekince 2ch input aşağı çekince 5.1ch input
    oluyor. Hangi seçenekte olacak?

Bana bağlantı kablosu olarak 3 adet kablo verdiler. Bu kablonun her birinin her iki tarafında beyaz ve kırmızı çıkışlı olmak üzere 2 bağlantı yeri var. bunları nasıl ana makineye ve ses kartına bağlayacağım? Benim amacım tüm hoparlörlerden dijital ses en iyi ses çıkmasıdır.
    ben denedim ama bi türlü bağlantıyı yapamadım. tüm kolanları birden çalıştıramadım. bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• Bağlantı yerindeki mandal diye tabir ettiğin switch'i 5.1 konumuna getir.
    FR çıkışına ön sağ hoparlörü
    FL çıkışına ön sol hoparlörü
    SR çıkışına arka sağ hoparlörü
    SL çıkışına arka sol hoparlörü
    CEN çıkışına center hoparlörü
    SUB çıkışınada subwoofer'ı bağla
    çıkışlar ile hoparlörleri kırmızı ve beyaz uçlu kablolarla bağlayacaksın. Karşılıklı renkler uyumlu olacak. Her hoparlör için 1 adet kırmızı beyaz uçlu bağlantı kablosu gerekir. Subwoofer için bazen tek kablo bazende kırmızı-beyaz çift kablo gerekir.Sendeki hangisi ise onunla bağlantı yap.Kolay gelsin.
  • ama kolon yerleri başka. kolon kablolarını bağlamak için bağlantı yerleri var yukarıda belirttiğim bağlantı yerlerinden hariç. ve 5 hoparlöründe bağlantı kablolarının rengi değişik ve ana kutuda o 5 kablonun bağlanacağı yer var. yani kolon yerleri var. o bağlantıları varda ana kutudan pc ye bağlantı yapamıyorum ve bi arkadaşta creative 5.1 ses kartımın 3 girişini kullanarak bağlantı yapacaksın dedi. bi başkasıda bağlantı yapabilmen için elektronikcilen bağlantı scat girişi falan alacan dedi. walla kafam karıştı nasıl çözecem ben bunu ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.