Şimdi Ara

5+1 Analog Çıkışlı Blu-Ray Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Elimde çok eskiden aldığım 5+1 analog girişli Philips marka bir ses sistemi var. Buna uygun 5+1 analog çıkışlı, 3D özellikli Blu-Ray player arıyorum. Elbette USB üzerinden mkv format desteklemesi gerekli ve ağdan video oynatma özellikli olursa da çok güzel olur.

Ancak eğer bu çözüm olmazsa ya player+ses sistemi içeren bir yönteme başvuracağım, veya player ile ses sistemini ayrı olarak alacağım. Ayrı olarak alma durumunda ise Logitech X906 ses sistemi olarak düşündüm. İlk olarak bunu alırım çünkü televizyonum optik çıkış destekliyor ve mkv sorunsuz oynatıyor. Arşiv amaçlı olarak kesinlikle orjinal film dolayısıyla medya oynatıcı alacağım ve o ana dek böyle idare ederim ileride de oynatıcısını alırım diye düşündüm, hem de ikisine bir anda masraf etmemiş olurum.

Medya oynatıcı da elbette 3D, mkv desteklemeli, ağdan kablosuz olarak veri alması da artısı olur. Bu durum medya oynatıcılı ses sistemleri için de geçerli.

Sizlerin bu durumlar için önereceğiniz çözümler nelerdir? Çok pahalı markalar düşünmüyorum sırf bir medya oynatıcıya 2000 lira vermek çok cazip gelmiyor şu an için. Ne yazık ki bunlar haricinde analog çıkış veren oynatıcılar da bulamadım. Optik çözümlü bir sistem kursam oynatıcıdan daha ucuza gelecek görünüyor. Ama cihazlara karar veremiyorum. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.