Şimdi Ara

5+1 almayı düşünüyorum, yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar logitech z-506 almayı düşünüyorum, aslında çok kararsızım 2+1 alacaktım önceden fakat z-506'yı görünce f/p olarak çok hoşuma gitti testte ettim.
    Ama aklımda bir soru var,

Anakartım:http://www.asus.com/Motherboards/F1A75M/

Sizce bu anakarta bu ses sistemini takarsam 5+1 olarak kullanabilir miyim tam performans olarak? Yoksa ayrıyeten ses kartı mı almam gerek?
    Ses kartı gerekse ucuz fiyata ne önerirsiniz?

DİKKAT ; boşta ciddi bir tınlama sesi var rahatsız ediyor.çalarken asla duyulmazyan bu tınlama sesinden muzdarip olup satanlar ciddi sayıdadır..ben rahatsız oluyorum bu yüzden kapalı tutmaktayım..gerektiğinde açmaktayım..

ankaratından güzel bir 5+1 alırsın hiç merak etme..ses kartı almana hiç gerek yoktur...ikinci el bölümünde 150 tl cıvarı satanlar var..

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

z-506 kullanıcısıyım..inan geçen sene 100 tl gibi bir rakamla aldım..süper ötesi bir ses kalitesi ve derinliği var..bu paraya daha iyisi asla yok..

DİKKAT ; boşta ciddi bir tınlama sesi var rahatsız ediyor.çalarken asla duyulmazyan bu tınlama sesinden muzdarip olup satanlar ciddi sayıdadır..ben rahatsız oluyorum bu yüzden kapalı tutmaktayım..gerektiğinde açmaktayım..

ankaratından güzel bir 5+1 alırsın hiç merak etme..ses kartı almana hiç gerek yoktur...ikinci el bölümünde 150 tl cıvarı satanlar var..

Hocam peki bass'ları nasıl? Titretiyor mu ortalığı z623 gibi

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

z-506 kullanıcısıyım..inan geçen sene 100 tl gibi bir rakamla aldım..süper ötesi bir ses kalitesi ve derinliği var..bu paraya daha iyisi asla yok..

Hocam peki bass'ları nasıl? Titretiyor mu ortalığı z623 gibi

z 623 ü birebir hiç dinlemedim lakin üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum..z 623 performansı beklemek yalan olur.bence bass performansı YETERLİ genel olarak düşünürseniz bence İYİ hele o paraya bundan iyisi inanın YOK...evimde oğlumda ve bende iki masaüstü birde tv de 3 ses sistemimiz var artı şimdiye dek en az 10 tane aldım sattım..z 506 içlerinden en iyisiydi hele f/p düşünürseniz bence 1 numara..logitech bu işi biliyor ama bazı ürünlerinde hakkından fazla para istiyor..istemediği tek ürün z 506 dersem abartmış olmam...boştaki o gıcık edici tınlamsı bazen kafayı sıyıttırıyor özelliklede akşamları sessiz ortamda ama idare edeceksin ne yapalım......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.