Şimdi Ara

5+1 almak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim aRKAKADAŞLAR yardımcı olduğunuz için
  • bir arkadaşın alma durumu var,kısmetse t5900 ü satıcam ama ne alacagımı bilmiyorum.görüşlerine katılıyorum şu saatten sonra megaworksten daha düşük kapasitede tizlere sahip bir set alırsam içim hep acabalarla dolu olucak.ben apartmanda oturuyorum,seisi ne kadar açarsanız açın hiçbir şikayet gelmez ama bass rahatsız edici oldugu için şikayet geliyo,hem o yuzden hemde bass hastası olmadıgımdan birde meatl mizkte bass apekte ihtiyaç duymadığından megaworks ayarında bir set almak istiyorum.ama daha önce dediğim gibi şu anda alma durumum yok,ancak 250milyona kadar falan zorlayabilirim.1-2 ay bekleyicem heralde,tabi bu 1-2 ay yine t5900 kullanıcam,set alacağım garanti olmadıkça t5900 ü satmayı düşünmüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

z5300üne ve j9940ın tizleri megaworks kadar net değiller. Mutlaka ayar çekilip megaworks ayarına alınması gerekiyorlar. Ben z5500de bile hafif tiz ayarı veriyorum. Ama öte yandan decoder devredeyken tiz felan devre dışı kaldığı halde tizlerde megaworksu aratmıyor. Sen megaworks tizi istediğin için seni anca megaworks paklar tylor. İnşallah kısa zamanda t5900u satıp bir tane de sen alırsın..

• arkadaşlar jazz 9940b sanırım gigatek de var
    fiyatıda 272 USD + KDV

param olsa acımazdım ama yok ; şimdilik snopy'lere talim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alcoolico

arkadaşlar jazz 9940b sanırım gigatek de var
    fiyatıda 272 USD + KDV

ben göremedim gigatek.com.tr de..magzasında mı var,yoksa bir link verirsen bende bir inceleyim
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=341

ödeme seçeneklerine kadar vermiş adamlar
    ellerinde mevcuttur herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alcoolico

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=341

ödeme seçeneklerine kadar vermiş adamlar
    ellerinde mevcuttur herhalde...

sanki burda Jazz 9940b modelinden değilde 9940w modelinden bahsediyor gibi geldi bana.
    (Gigatek den alıntı)
    DİĞER ÖZELLİKLER

*5.1 KABLOSUZ 2.4 GHZ TRANSMISYON FREKANSI
    *20 M ETKIN MENZIL, FSK MODÜLASYON, DIJITAL
    *180 WATT RMS / 100 WATT SUBWOOFER
    *5.1 KANAL DOLBY DIGITAL & DTS, DOLBY PRO LOGIC
    *190X255X360 MM SUBWOOFER VE 120X140X97 MM SATELLİTE
    *GİRİŞ SPDIF-INPUT, OPTIK VE KOAKSIYEL
    *3.5 MM STEREO VE RCA INPUT SAĞ VE SOL KANAL
    *SİYAH RENKTE

çünkü bildiğim kadarıyla 9940b 200watt RMS ve digital olmasına karşın
    9940w 180watt ve digitaldir,wireless arka uydular sayesinde yukarıdada yazdığı gibi kablosuz kullanım imkanı sağlar ama normal 9940 ve 9940b setlerine görede arka uydularda 10ar wattan 20 watt daha düşük bir settir. Gigatek in sayfasında verdiği ürün 9940b ama özelliklerini yazdığı 9940w dir. Ürünü sipariş vermeden bence bir telefonla arayıp ayrıntılı bilgi almak gerekir bence. Verdiğim bilgiler yanlış olmasa gerek ama bir yanlışımda varsa affola

• Düzeltme yapalım:
    9940w dijital değil analog bir settir. Yani decoderi yoktur. Pahalı olma sebebi arka uyduların kablosuz olmasıdır. Ama onların da sesi 20 değil 10ar watt tır. Bence 9940w ye o kadar para verileceğine bulunabilirse 9940b alınmalı, o da olmazsa 9940 alınmalıdır. jazz'ın bana göre boş ve pahalı bir setidir 9940w serisi.
  • Bu arada ben gigatek'te jazz 9940 set göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Bu arada ben gigatek'te jazz 9940 set göremedim.

bende göremedim alcoolico arkadaşın verdiği linkte görülüyor sadece..w serisini ben digital biliyordum,düzeltme için saol wolverine
  • abiler ogokhan141 benim email adresini değiştirdim sonra üyeliği aktif etdiyo ıdnumarasını yazıyorum olmuyo yardım keşke email adresini değiştirmeseydim

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan141

ben 5+1 almak istiyorum hem ucuz hem kaliteli olacak hangi markayı önerirsiniz

arkadasım logitech veya creatıve arasında bir secim yap ama biraz kaliteli ve temiz güzel ses istiyorsan 350 ytl civarına cıkman gerekir kolay gelsin
  • teşekkür ederim dj_bollon
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.