Şimdi Ara

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ (851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.867
Cevap
94
Favori
1.453.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 nisanda başvuru, uzun süredir bu konudayim ama sonuç 5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler bu saaten sonra beklemeyelim herkeze red

• Kara listede olanlar icrası olanlar hep aldi 1400 puanla red yedik iyimi. Birde SMS de red yazıyor uygulamaya girince değerlendiriliyor yazıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, diğer bankalara başvurduğumuz için, ziraat mükerrer kayıtları temizlemiş olabilirmi? Sadece ziraate başvurupta red alan varmı? Ben ilk başta VakıfBank'a başvurmuştum. O hala değerlendirmede. Belki diğer bankalarda başvuru var diye, ziraat red etti.
  • xiamio19 X kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sadece ziraate başvuru yapmıştım. Daha demin red mesajı geldi. Başvuru tarihi 16 Nisan.

• 5 farklı kişi olarak başvurumuz vardı 1 tanesi onaylandı 4 gündür hesaba para geçmedi ziraatte diğer 1 başvuru halkbank hala incelemede diğer 2 başvurumuzda ziraat hala incelemede yalnız 4 gündür hesap açıp parayı yatırmadılar benle aynı gün başvuran arkadaşım onaylandıktan 1 gün sonra parasını çekmişti neden hala hesap açıp onaylamıyolar ilginç

• Katharsis3434 K kullanıcısına yanıt
    Aklın yok fikrin var. Öyle olabilir, yoksa tc"'sini bildiğin herkes adına kredi cekebilirsin diyorum. Bir dayanağı var en azından yürüttüğüm mantığın. Burada tanımadığın insanlara hakaret etme istersen.

• Foruma yeni üye olanların mesaj attığı link olmuş buralar.

Yok kyk lılara red geldi falan diye boş laflar.
    6 senelik bankacıyım, KKB puanım Türkiye ortalamasının üzerinde fakat ziraatten red geldi.
  • Başvuralı 6 gün oldu bugün mesaj gelmiş telefona olumlu sonuçlandı diye. 10K için başvurdum 5K TL e layık görmüşler.
  • 1 nisan başvuru. Az önce bana da red geldi kredi puanım 1850 icra borç felan bişey yok. Ama sonuç geldi en azından rahatladım :)))

• Sanki hibe ediyorlar devletten pandemi aninda borc para bile alamadik normal vatandaslar olarak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSerenity

banada ilk gün hata verdi sonra çalıştı link

https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/GunlukFinans/AnindaMusteriOl/YeniMusteri/KimlikBilgileri.aspx
    Nasıl yaptınız hocam ben chromdan deniyorum şubeye gidin diyor sürekli 3 kere denedim

• caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    Bankacı abi selamlar. Bende banka sigorta öğrencisiyim. Red mesajı geldiği halde uygulama üzerinde değerlendiriliyor yazıyor. Sizde de öyle mi acaba?

• BENCE BU RED YİYENLER 5 BANKAYADA BASVURANLAR SİMDİ AKLİMA GELDİ TEK BANKADAN ONAY GELCEGİ İCİN :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 27 Nisan 2020; 21:33:17 >
  • 10 bini kabul ettim 116 TL kesti. İlk taksit ödeme günü seçtirirken uzun seçtim üstüne koymuş bilsem seçmezdim değiştirtebilir miyim? 393 TL gösterirken neden 407 TL oldu anlamadım.

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 27 Nisan 2020; 21:41:9 >

• Kanchelskis34 kullanıcısına yanıt
    anca Kredi çıkar onaylanma şansı bile yok başvuran kişinin

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Erken ödeme yaparak aynı işe gelir.

• 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.