Bildirim
5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ (851. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
beyler bu saaten sonra beklemeyelim herkeze red
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kara listede olanlar icrası olanlar hep aldi 1400 puanla red yedik iyimi. Birde SMS de red yazıyor uygulamaya girince değerlendiriliyor yazıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, diğer bankalara başvurduğumuz için, ziraat mükerrer kayıtları temizlemiş olabilirmi? Sadece ziraate başvurupta red alan varmı? Ben ilk başta VakıfBank'a başvurmuştum. O hala değerlendirmede. Belki diğer bankalarda başvuru var diye, ziraat red etti. -
Hocam ben sadece ziraate başvuru yapmıştım. Daha demin red mesajı geldi. Başvuru tarihi 16 Nisan.
5 farklı kişi olarak başvurumuz vardı 1 tanesi onaylandı 4 gündür hesaba para geçmedi ziraatte diğer 1 başvuru halkbank hala incelemede diğer 2 başvurumuzda ziraat hala incelemede yalnız 4 gündür hesap açıp parayı yatırmadılar benle aynı gün başvuran arkadaşım onaylandıktan 1 gün sonra parasını çekmişti neden hala hesap açıp onaylamıyolar ilginç
Aklın yok fikrin var. Öyle olabilir, yoksa tc"'sini bildiğin herkes adına kredi cekebilirsin diyorum. Bir dayanağı var en azından yürüttüğüm mantığın. Burada tanımadığın insanlara hakaret etme istersen.
Foruma yeni üye olanların mesaj attığı link olmuş buralar.
Yok kyk lılara red geldi falan diye boş laflar.
6 senelik bankacıyım, KKB puanım Türkiye ortalamasının üzerinde fakat ziraatten red geldi. -
Başvuralı 6 gün oldu bugün mesaj gelmiş telefona olumlu sonuçlandı diye. 10K için başvurdum 5K TL e layık görmüşler. -
1 nisan başvuru. Az önce bana da red geldi kredi puanım 1850 icra borç felan bişey yok. Ama sonuç geldi en azından rahatladım :)))
Sanki hibe ediyorlar devletten pandemi aninda borc para bile alamadik normal vatandaslar olarak :)
Nasıl yaptınız hocam ben chromdan deniyorum şubeye gidin diyor sürekli 3 kere denedimquote:
Orijinalden alıntı: DarkSerenity
banada ilk gün hata verdi sonra çalıştı link
https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/GunlukFinans/AnindaMusteriOl/YeniMusteri/KimlikBilgileri.aspx
Bankacı abi selamlar. Bende banka sigorta öğrencisiyim. Red mesajı geldiği halde uygulama üzerinde değerlendiriliyor yazıyor. Sizde de öyle mi acaba?
BENCE BU RED YİYENLER 5 BANKAYADA BASVURANLAR SİMDİ AKLİMA GELDİ TEK BANKADAN ONAY GELCEGİ İCİN :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 27 Nisan 2020; 21:33:17 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
anca Kredi çıkar onaylanma şansı bile yok başvuran kişinin
Erken ödeme yaparak aynı işe gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X