Bildirim
5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ (522. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
1. aşamada hiç sıkıntı çıkarmıyor. Tarayıcı ile alakalı bir durum mu acaba? Chrome, safari, firefox, opera da denedim hepsinde aynı problem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. aşamada bu kanaldan işlem gerçekleştiremiyoruz diyordu hep arka arkaya denedim şimdi onuda demiyor sanki bişey yükleniyormuş gibi donup duruyor siteyi manyak ettim.quote:
Orijinalden alıntı: Gang Starr
1. aşamada hiç sıkıntı çıkarmıyor. Tarayıcı ile alakalı bir durum mu acaba? Chrome, safari, firefox, opera da denedim hepsinde aynı problem -
Ben sana şikayet etmiyorum, izah ediyorum.
Bir manavdan elma alıp gidebiliyorsan alır mısın almaz misin? Malına sahip çıksaydı diyemezsin değil mi?
Arkadaş seninle bir alakası yok Allah aşkına.
Aradakini sen vermiyorsun. Ne zannediyorsun anlamıyorum. Devlet sübvansiyonlu kredi bu. Aradaki farkı alan vatandaş zaten verdi! Veriyor ve verecek. Senin mantığına göre şu an faizler 0.99 larda yıllık yüzde 13 yapar. Hatta vakıf sarı panjur 0.79 yıllık yüzde 10 altı yapar. Bunların seninle alakası yok. Bir etkin de yok. Bunu bil.
Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Şu ifadelerine ifrit oldum. Bana şu ne yaptığını bilmeyen tavrınla maval okuyorsun ya. Sinirlendirdin. Sağlıklı ve tutarlı düşünme konusunda çok şükür iddialıyım. Fikrimi ifade ederken fikir yolumdan da bahsederken örnek de veririm, ispat da ederim, Üşenmem yazarım da. Bunu bana diyemezsin!
İnternete ehliyet lazım ya.
Kardeş kendince propaganda mi yapıyorsun? Açık fikirli olmak mı demek istiyorsun? Kimse kendini farklı düşünmek için zorlamamalı. Tek bir gerçek var. Buna erişmeli. Kendi dogrularımızı ortaya koyarsak ve sağlıksız tutarsız bir düşüncemiz varsa bu sefer bunun içinde kaybolursun. Nitekim senin gibi yanlış fikirleri empoze etme çabasına girmek durumunda kalırsın. Nitekim insanoğlunun en ilkel dürtüsü var olmaktır.
Gerçek kelimesinin tanımını da yapayım:
Bir şeye, olguya, duruma her ne ise inanmayı bıraktığın andan itibaren bile o şey, olgu, durum her ne ise geçerliliğini koruyor ise gerçektir bu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Ben kendim için de yaptım aynı işlemleri dün. Birkaç deneme sonrasında yapabildim. Şuan kardeşim için uğraşıyorum ne yaptıysam olmuyor. Her seçeneği denedim
Olmayanları pas geç gönder gitsin. Sitelerde bir tuhaflık var, ziraat bankasında da kutu işaretlenmiyorquote:
Ben kendim için de yaptım aynı işlemleri dün. Birkaç deneme sonrasında yapabildim. Şuan kardeşim için uğraşıyorum ne yaptıysam olmuyor. Her seçeneği denedim
Halkbank günlerdir bekleyenler, Halkbank diyaloğu arayın orada red edilmişse söylüyorlar.
Geçemiyorsun illa doldurman lazım. Hertürlü şeyi seçtim sürekli başa sarıyor sinirlerimi bozdu.
al sana kapak boş konusma zaten ban yemissin boş konusmaktan
Araştırmacı Gökhanyoutube
Sicili Bozuk Olanlara Devlet Destek Vermiyor Diyenlere KAPAK !https://www.youtube.com/watch?v=mVF7TwjzvGc&feature=youtu.be
-
Seri Noyu nasıl kodladın bende ne yaptı isem seri No kabul etmiyorquote:
1. aşamada hiç sıkıntı çıkarmıyor. Tarayıcı ile alakalı bir durum mu acaba? Chrome, safari, firefox, opera da denedim hepsinde aynı problem
çok sağol dostum şimdi tekrar baktım benimde düzelmiş -
Arkadaşlar bize kredi için olumlu yanıt geldi sms olarak fakat kredi mikrarını belirtmemişler neden?...Birde internet bankacılığına webden girince ihtiyaç kredisi sekmesini açınca 'vadesiz hesaplarından hesap işlem türü bu kanaldan kredi kullandırımına izin vermemektedir. hesaplarınızın işlem türünü değiştirmek için en yakın şubemize başvurabilir ya da 0850 222 0 724 telefon bankacılığı'nı arayabilirsiniz' emaresi çıkıyor başına gelen varmı?... -
Genelede herkes 1. kısımda takılıyor kimlik seri nosu sürekli hata veriyor.
senin ki ilginç bu bilgileri girerken ingilizce karakter kullanmayı dene küçük harfle filan yaz..
Son olarak Playstore dan bi kontrol et google chrome güncellemen var mı ? şimdilik bunlar geliyor aklıma
call center ile irtibata geç.... -
21.50 de gelen mesajla halkbank 5000 onayladi.Bekarim .3800 gelirim var.kapanmis avukatlık var.7500 istemistim.umudum yoktu.herkes istediğini alir umarim
Bizde eski kimlik var. Hem seri kısmını hemde no kısmını yazacaksınız eğer eski kimlik var ise. Belge türünü doğru seçmeyi unutmayın. Eski kimlik sahipleri “nüfus cüzdanı” olarak seçecek.
Bilgisayardan ilk denemede tüm aşamaşarı hallettim ve cepşube şifresini aldım. Sıkıntı tamamen mobil sürümden kaynaklı. Bilgisayar varsa ordan yapın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam tamamen mobil sürümle alakalıymış mac’te safari’de ilk denememde hallettim.
Bilgilerini güncelleyip yeniden dene eksik varsa doldur
Hala temel ihtiyac krediniz degerlendirilmektedir diyor bu halk bank
Sube hesabi nasil aciyoruz bende subeye gidin diyor hic hsabim yok vakifbankta
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X