Şimdi Ara

4X4 tavsiye ve yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4x4 bir araç almak istiyorum, %70 asfalt, %30 arazi gibi kullanılıcak ve bütçem 50.000 TL civarı. (5-6 sene kullanmayı düşünüyorum)
    Düşündüğüm araçlar, ilk sırada 2007 JEEP Cherokee 2.8 CRD (70.000km.) 2008 Captiva 2.0 (80.000km.), ve 2006 Freelander TD4 2.0 eski kasa (74.000km.)
    Acaba bilen, kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
    Teşekkür ederim,
    Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi targan1 -- 31 Mart 2013; 13:27:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: targan1

Arkadaşlar merhaba,
    4x4 bir araç almak istiyorum, %70 asfalt, %30 arazi gibi kullanılıcak ve bütçem 50.000 TL civarı. (5-6 sene kullanmayı düşünüyorum)
    Düşündüğüm araçlar, ilk sırada 2007 JEEP Cherokee 2.8 CRD (70.000km.) 2008 Captiva 2.0 (80.000km.), ve 2006 Freelander TD4 2.0 eski kasa (74.000km.)
    Acaba bilen, kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
    Teşekkür ederim,
    Selamlar...

servis olanağı avantajıyla captiva daha iyi bir tercih olur gibi.
    Fakat yerinizde olsam Santa Fe modeline bir bakarım,gerçekten de hem çok konforlu hem de kaliteli bir araç.
  • Ömrümde hiç CİP kullanmadım kullanan abilerimiz oldu Captivayı veya Santa Feyi arazi için çok iyi deyip öven insan da görmedim uzak durmada yarar var
  • grand vitaraya ne dersin ?
  • Vitara'nın dizelinde maalesef otomatik yok...
  • Kuga, SantaFe, Grand Cheroke

Pick-up tarzı düşünürseniz Ranger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir X3 hayranı olarak sana önerebilirim
  • Captiva
  • az önce arabayı cilalarken yanımdan siyah mi mitsubish asx geçti çok asaletli duruyodu içim gitmedi desem yalan olur ama captiva candır ;) adam %30 arazide kullanıcam demiş ordan biride çıkmış arazide kullanıcaksan captivadan uzak dur demiş. bence sen bu tür adamların önerinerinden uzak dur ;) captiva gerçekten kaliteli sağlam ve sorunsuz bir arabadır. ve bence şu anda suv sınıfının lideri pozisyonundadır kim ne derse desin. o bok atan adama captivayı ver gece gündüz nefessiz biner bol keseden sallamak kolay. he sakın o fakir jipi kalite yoksunu sorentoya da o kadar para kaptırma dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderAdam -- 31 Mart 2013; 16:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

az önce arabayı cilalarken yanımdan siyah mi mitsubish asx geçti çok asaletli duruyodu içim gitmedi desem yalan olur ama captiva candır ;) adam %30 arazide kullanıcam demiş ordan biride çıkmış arazide kullanıcaksan captivadan uzak dur demiş. bence sen bu tür adamların önerinerinden uzak dur ;) captiva gerçekten kaliteli sağlam ve sorunsuz bir arabadır. ve bence şu anda suv sınıfının lideri pozisyonundadır kim ne derse desin. o bok atan adama captivayı ver gece gündüz nefessiz biner bol keseden sallamak kolay. he sakın o fakir jipi kalite yoksunu sorentoya da o kadar para kaptırma dostum

captiva kaliteli diyen iç malzeme kalitesinin ucuzluğunun renoyla bire bir olduğunu
    suv sınıfında sadece fiyatı ucuz olduğu için kia ile yarıştığını
    captivayı arazi aracı olarak kullanmak isteyen zihniyeti azcık araştırmaya davet ediyorum arazideki performansı ne hocam bu aracın iç kalitesi ne bana bir söyle lütfen sen bunların cevabını ve karşılaştırmasını ver bana daha da bu foruma kelime yazmıycam arazide captiva iyidir diyen bi makale vb birşey bul gel göreyim hodri meydan hadi ??? BEKLİYORUM...

Captivayı bana versen evet üstünden inmeden onu eşek edene kadar da kullanırım ama araziye girip de o aracı rezil edecek kadar da aptal değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

quote:

az önce arabayı cilalarken yanımdan siyah mi mitsubish asx geçti çok asaletli duruyodu içim gitmedi desem yalan olur ama captiva candır ;) adam %30 arazide kullanıcam demiş ordan biride çıkmış arazide kullanıcaksan captivadan uzak dur demiş. bence sen bu tür adamların önerinerinden uzak dur ;) captiva gerçekten kaliteli sağlam ve sorunsuz bir arabadır. ve bence şu anda suv sınıfının lideri pozisyonundadır kim ne derse desin. o bok atan adama captivayı ver gece gündüz nefessiz biner bol keseden sallamak kolay. he sakın o fakir jipi kalite yoksunu sorentoya da o kadar para kaptırma dostum

captiva kaliteli diyen iç malzeme kalitesinin ucuzluğunun renoyla bire bir olduğunu
    captivayı arazi aracı olarak kullanmak isteyen zihniyeti azcık araştırmaya davet ediyorum arazideki performansı ne hocam bu aracın iç kalitesi ne bana bir söyle lütfen sen bunların cevabını ve karşılaştırmasını ver bana daha da bu foruma kelime yazmıycam arazide captiva iyidir diyen bi makale vb birşey bul gel göreyim hodri meydan hadi ??? BEKLİYORUM...

Captivayı bana versen evet üstünden inmeden onu eşek edene kadar da kullanırım ama araziye girip de o aracı rezil edecek kadar da aptal değilim

öncelikle mesajımı oku orda arazi kabiliyeti çok iyi diye bir ibare bulursan ben hazırlandım gidiyorum bile bir daha gelmemek üzere ikincisi captivanın içini renault la kıyaslıycak kadar zevk yoksunu isen zaten bence aldığın nefes boşuna şu anda. son olarak ta Captivayı üstünden inmeden eşek edene kadar kullanırım zihniyetiyle zaten bir suv sahibi olamıycaksın. hadi şimdi sağdan sağdan hatta bugün pazar gidip ehliyet kurslarından fiyat alabilirsin

• quote:

quote:

quote:

öncelikle mesajımı oku orda arazi kabiliyeti çok iyi diye bir ibare bulursan ben hazırlandım gidiyorum bile bir daha gelmemek üzere ikincisi captivanın içini renault la kıyaslıycak kadar zevk yoksunu isen zaten bence aldığın nefes boşuna şu anda. son olarak ta Captivayı üstünden inmeden eşek edene kadar kullanırım zihniyetiyle zaten bir suv sahibi olamıycaksın. hadi şimdi sağdan sağdan hatta bugün pazar gidip ehliyet kurslarından fiyat alabilirsin

nedense tartışmadan kaçma havasıyla konuşma edasındasın çünkü bu arabayı savunacak bir yanı yok renoyla içinin işçilik kalitesini kıyasladım buna açıklık getireyim ister araştır ister oku ister gez ister bak bunu gör
    ----captiva gerçekten kaliteli sağlam ve sorunsuz bir arabadır---- sözünede itafen iç kalitesi berbat bir araç gayet şık durabilir frakat son derece kalitesiz bu kaliteli sözünü neye dayanarak söylüyorsun ikinici arazi için alma demiştim sende bu sözü söyleyene güvenme demişssin yani arazide iyidir anlamı çıkar buradan ayrıcada lider demişssin fakat bu captiva ne de lider bunları bir söylesene kaçmak yerine güvenlik testi haricinde nede başarılı bu araç

ben ehliyet kursuna sende bir bilgisayar kursuna git pazartesi sabahtan güzel araştırma yapıp karşıma çık ki seni tartışmaya değer ve kaliteli bulayım
    biliyorum aklın kaçmaya dönük kelimeler dolu iki kelime söyler kaçarım hesabı
    senin çok iyi araştırman lazım çok okuman lazım ki ikimizin araba konusundaki deneyimi bir olsun ama sadece bildiklerin sadece bir HİÇ
    lütfen öğren araştır gel sonra somut şekilde tartışalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

nedense tartışmadan kaçma havasıyla konuşma edasındasın çünkü bu arabayı savunacak bir yanı yok renoyla içinin işçilik kalitesini kıyasladım buna açıklık getireyim ister araştır ister oku ister gez ister bak bunu gör
    ----captiva gerçekten kaliteli sağlam ve sorunsuz bir arabadır---- sözünede itafen iç kalitesi berbat bir araç gayet şık durabilir frakat son derece kalitesiz bu kaliteli sözünü neye dayanarak söylüyorsun ikinici arazi için alma demiştim sende bu sözü söyleyene güvenme demişssin yani arazide iyidir anlamı çıkar buradan ayrıcada lider demişssin fakat bu captiva ne de lider bunları bir söylesene kaçmak yerine güvenlik testi haricinde nede başarılı bu araç

ben ehliyet kursuna sende bir bilgisayar kursuna git pazartesi sabahtan güzel araştırma yapıp karşıma çık ki seni tartışmaya değer ve kaliteli bulayım
    biliyorum aklın kaçmaya dönük kelimeler dolu iki kelime söyler kaçarım hesabı
    senin çok iyi araştırman lazım çok okuman lazım ki ikimizin araba konusundaki deneyimi bir olsun ama sadece bildiklerin sadece bir HİÇ
    lütfen öğren araştır gel sonra somut şekilde tartışalım

çocuk! bilgisayar kursuna yazıl lafına sadece şunu diyorum. ben yazılım mühendisiyim :) tartışmadan kaçtığım yok tam tersine bilgisiz ve değmeyen insanlarla bir konu üzerine değil tartışmam konuşmam bile :) zaten Captivaya binip eşek edinceye kadar kullanırım lafından sınıfını belli ettin bence bunun üstüne çırpınmamalısın bile çünkü malesef bu tür insanlara edicek lafım yok :) ayrıca kedi ulaşamadığı ciğere mundar kalitesiz vs dermiş lafını bir kez daha bize kanıtladığın için nezaketen sana teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderAdam -- 31 Mart 2013; 17:53:36 >

• Yaklasik 2 ay once ben de 4x4 aldim hem de baya bir arastirdim. Arazide Nissan Terrano derim off road falan yapacaksaniz. Yok sadece kotu yolda gitse yeter diyorsaniz Suzuki Grand Vitara veya Nissan X-Trail. Chevo Captiva, Hyundai Santa Fe, Honda CRV falan tavsiye etmediler konustugum cipciler :)
  • Konu abuk subuk yerlere kaymış.

Ben 2009 - 2010 model falan bir Forester bulabileceğinizi düşünüyorum. Zaten 2009larda fiyatlar 40binlere kadar iniyor.
    Subaruların da her Japon aracı gibi sorunsuzlukları meşhurdur. 5-6 yıl bineceğiniz için daha iyi bir tercih olacaktır.,

2006 Pathfinderlar da var

Bu arada Captiva arazide pek işe yaramaz. Amerikan yollarına göre tasarlanmış yüksek bir araba sadece... Malzeme kalitesi de her Amerikan arabasında olduğu gibi kötüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 31 Mart 2013; 18:39:19 >

• Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için.
    JEEP Cherokee tavsiye edilmiyor anladığım kadarı ile?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-honda-park-tan-2006-cherokee-2.8-crd-limited-4x4-98.000-km-114394064/detay/
  • FreeLander tavsiye ederim hem konforlu bir araç hemde kaliteli diğer kore grubu araçlara girişmeyin.
  • 4×4 denildiginde tek marka suzuki grand vitaradir hemde manuel olarak dört çekere geçen otomatik vitesli olanlari var.Kendim bizzati olarak gördüm canavar, 2.0 motor ve iyi lpg çok tatli olabilir.İşletim gideri az olsun denirse jimny de bakilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ford kuga al sınıfının en iyisi olma yolunda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.