Bildirim
4x4 Arazi Aracı Arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hilux al, diğerlerini düşünme bile.. _____________________________ -
Aralarında fiyat-km-yaş olarak yaptığım araştırma sonucunda Oscar goes to ...Ford Ranger
arkadaşlar tavsiye ettiğiniz araçların hiçbirisi arazide, dağda ovada, zor şartlarda hilux'un yanından bile geçemez. tavsiye ettiğiniz araçlar ağır araziye girdikleri anda madara olurlar. bu kadar açık ve net. bahsettiğiniz araçlar, biraz kaba olacak belki ama söylüyorum; şehirde iri araçla gösteriş yapmak için üretilmişler resmen. ne yüke gelirler ne de araziye.
arazi kabiliyeti ve dayanıklılık denince; l200 ve hilux vardır. (belki d-max de bu gruba girebilir. ama kesinlikle diğerleri kadar değil.)
işim dolayısıyla(inşaat işiyle meşgulüz) pick-up kullanıyorum şantiyelere giderken. yeri geliyor 1tona yakın belki daha fazla yük atmak zorunda kalıyorum kasaya. ama bana mısın demiyor.
lütfen bilmeden, belki sadece internetten bakarak insanlara akıl vermeyin.
iyi akşamlar
saygılar_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AMDVision
Ayrıca Ssangyong da var pick up
aynen fena sayılmazlar
_____________________________ -
Nissan Terrano II lere bakın. Üretimi durdu ama fiyatları uygun. Sahibiyiz. Konfor pek beklemeyin. Gunluk lastiklerle bir çok araziye girdik,gerçekten zorlu, bana mısın demedi.( teker patladı 1 kez o ayrı )
Şehir jipi değil kesinlikle. Elektronik aksamı çok olan araçlardan uzak durun ki biliyorsunuzdur büyük ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
L200-Hilux Gerisi boş.
Amarok falan, Allah etmesin ilk extreme arazide haşat oluyor bilgine. -
nissan skystar
hilux
diğerleri arazi amaçlı üretilmiş değil_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
quote:
Orijinalden alıntı: 0ldskool
Hilux al, diğerlerini düşünme bile..
Ne alırsanız alın ama bu videoyu izlemeden almayın. Ben olsam Hilux'tan uzak dururdum. L200 alınabilir.
mobildeyim video'yu izleyemiyorum, youtube onizleme resminden anladigim kadariyla ESP ile ilgili olsa gerek. Ve tahmin ediyorum aracta ESP yok veyahutta pasif durumda.
ayrica pick-up turundeki araclarin kasasi genelde bos durmaz. bunuda goz onunde bulundurun bir de. ama bosken cok savurur dogru. :)
son olara; arazide kullanilacak arac icin ESP gerekliligi tartismaya acik bir konu. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Ne alırsanız alın ama bu videoyu izlemeden almayın. Ben olsam Hilux'tan uzak dururdum. L200 alınabilir.
mobildeyim video'yu izleyemiyorum, youtube onizleme resminden anladigim kadariyla ESP ile ilgili olsa gerek. Ve tahmin ediyorum aracta ESP yok veyahutta pasif durumda.
ayrica pick-up turundeki araclarin kasasi genelde bos durmaz. bunuda goz onunde bulundurun bir de. ama bosken cok savurur dogru. :)
son olara; arazide kullanilacak arac icin ESP gerekliligi tartismaya acik bir konu. :)
Yok videoyu izlerseniz anlarsınız. L200 ile aynı teste sokuyorlar, L200'de tık yokken Hilux'ı takla atmaktan şöför kurtarıyor:)_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMDVision
Ayrıca Ssangyong da var pick up
+1 -
Toyota Hilux Adventure..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
bu videonun fake olduğu belli olalaı 3 yıl oldu hala bu video yayılanıyor arkadaş izlerken bir bakın bakaım araçların ikiside aynı hızla mı geliyor, arkadaş sen hilüx bak gerisini boş ver 2. elde bile en az değer kaybeden hilüx dür 2006 da sıfır 40000 tl ye aldığı adventuru 2012 de 40000 tl ye sattım aynı model d max 25000 civarı ediyor navara 32000 tl 2007 l 200 de 28000 civar şimdi kıyaslayın hangi araç daha fazla tutuluyor bu araçların 2006 yılındaki fiyatları hilüx ten daha pahalıydı en pahallısıda navara idi benim işim arazide idi her arazi koşulunda kullandım karda çamurda kumda yolsuz orttamda derede tepede beni hiç mahçup etmedi 4 tonluk iş makinasını battığı yerden çekip çıkardım şu an bir arazi pick-up alırsam hilüx den başka kesinlikle almam ama yeni kasayı beklerim_____________________________ 2017 toyota chr diamondhibrid ekonomiustası
2010 toyota verso premium pack
2006 toyota hilüx adventure arazinin ustası
-
quote:
Orijinalden alıntı: dragongeorge
quote:
quote:
bu videonun fake olduğu belli olalaı 3 yıl oldu hala bu video yayılanıyor arkadaş izlerken bir bakın bakaım araçların ikiside aynı hızla mı geliyor, arkadaş sen hilüx bak gerisini boş ver 2. elde bile en az değer kaybeden hilüx dür 2006 da sıfır 40000 tl ye aldığı adventuru 2012 de 40000 tl ye sattım aynı model d max 25000 civarı ediyor navara 32000 tl 2007 l 200 de 28000 civar şimdi kıyaslayın hangi araç daha fazla tutuluyor bu araçların 2006 yılındaki fiyatları hilüx ten daha pahalıydı en pahallısıda navara idi benim işim arazide idi her arazi koşulunda kullandım karda çamurda kumda yolsuz orttamda derede tepede beni hiç mahçup etmedi 4 tonluk iş makinasını battığı yerden çekip çıkardım şu an bir arazi pick-up alırsam hilüx den başka kesinlikle almam ama yeni kasayı beklerim
Yeni kasa şuan satilmakta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkrcp
quote:
Orijinalden alıntı: dragongeorge
quote:
quote:
bu videonun fake olduğu belli olalaı 3 yıl oldu hala bu video yayılanıyor arkadaş izlerken bir bakın bakaım araçların ikiside aynı hızla mı geliyor, arkadaş sen hilüx bak gerisini boş ver 2. elde bile en az değer kaybeden hilüx dür 2006 da sıfır 40000 tl ye aldığı adventuru 2012 de 40000 tl ye sattım aynı model d max 25000 civarı ediyor navara 32000 tl 2007 l 200 de 28000 civar şimdi kıyaslayın hangi araç daha fazla tutuluyor bu araçların 2006 yılındaki fiyatları hilüx ten daha pahalıydı en pahallısıda navara idi benim işim arazide idi her arazi koşulunda kullandım karda çamurda kumda yolsuz orttamda derede tepede beni hiç mahçup etmedi 4 tonluk iş makinasını battığı yerden çekip çıkardım şu an bir arazi pick-up alırsam hilüx den başka kesinlikle almam ama yeni kasayı beklerim
Yeni kasa şuan satilmakta.
şu an satılan yeni kasa değil 2. makyaj ve motor güncellemesi ama bu son makyajla çok harika oldu bence ama aynı aracın makyajsızını 6 yıl kullandığım için tamamen yeni karisör gelince almayı düşünüyorum_____________________________ 2017 toyota chr diamondhibrid ekonomiustası
2010 toyota verso premium pack
2006 toyota hilüx adventure arazinin ustası
-
L200 _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: blackcoupe
L200
ford ranger 2010 otomatik vites kullandık sıfır. beş para etmez. 10 arabanın 8 tanesi kaza yaptı. manualini bilemem.
2012 model mitsubishi l200 full ve boş olmak üzere bizde iki adet şantiye de ise 4-5 adet var. Performansı süper.
2010 model toyota kullanan şöför arkadaşın dediğine göre toyota daha iyiymiş. bizzat kendim kullanmadım ama doğrudur.
kısacası kendi tecrübelerime ve piyasadaki tutulmasına bakınca mitsubishi l200 derim gerisi yalan. bir depo ile 700 km gidersin. oturaklı bir araba. bu sene nasıl sert geçti kış biliyorsunuz. 50 cm kar varken gece 00:00 da sabah 05:00 saatlerinde kapanan köy yollarını l200 açtı sayılır gide gele.
toyota ve amorok nasıl bilemem ama l200 kesinlikle sorunsuz performans gösterdi ve halen gösteriyor.
saygılar..._____________________________ onu bulmak için dostunu bulmak gerek...
Benzer içerikler
- dizel motor yağ kapağından duman çıkıyor
- trafik kazası sonrası araç tamiri kaç gün sürer
- kumho lastik yorum
- broadway marş basıyor ama çalışmıyor
- turbo intercooler yağ basarsa ne olur
- volta ev1 a101
- a101 tuşlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler