Şimdi Ara

4s ses sorunu parça lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4s'im masadan düştüğü için sesi bozuldu garantiye yolladım kullanıcı hatası olduğundan geri döndü küçük bir parçanın değişeceğini söylediler sizce bu parça kaç paradır ?

• bunu yolladığın garantiye sorsana.değişecek parçayı bilmeden nasıl bi fiyat söylesin millet sana
  • 4s'lerin hepsinde aynı parça kullanıldığından bunuda 4s kullananlara ve parçalarını bilenlere sordum bilmeyenler neden yorum yapıyor onuda anlamış değilim.
  • bende 4s kullanıyorum ve tekrar söylüyorum değişecek parçayı bilmeden kimseden bi cevap bekleme. bakkaldan bile en ufak bişey alırken fiyat soruyoruzda bu gibi durumlarda niye sorulmuyo ben anlamıyorum. zaten sen fiyat sormadan yaptırıyosan buraya gelip kaça patlar demenin bi mantığı yok.garanti sana kaç para derse o parayı vericeksin. sana bunu söyledikleri anda fiyatı sorup birazda araştırıp yaptırıp yaptırmayacağına karar verirdin.sen işi tersten yapıyorsun şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

bende 4s kullanıyorum ve tekrar söylüyorum değişecek parçayı bilmeden kimseden bi cevap bekleme. bakkaldan bile en ufak bişey alırken fiyat soruyoruzda bu gibi durumlarda niye sorulmuyo ben anlamıyorum. zaten sen fiyat sormadan yaptırıyosan buraya gelip kaça patlar demenin bi mantığı yok.garanti sana kaç para derse o parayı vericeksin. sana bunu söyledikleri anda fiyatı sorup birazda araştırıp yaptırıp yaptırmayacağına karar verirdin.sen işi tersten yapıyorsun şuan

Arkadaşım 4s'in anakart kısmından anlayan parçanın ne iş yaptığını söyleyince adını bilir benim sorum aslında bu konuda ki değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.