Şimdi Ara

4S kuralı hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kiz arkadasim iyice deger bilmemeye basladi ,4s kuralini uygulamayi dusunuyorum nasil yapabilirim bunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

4S Kuralı

4S kuralı, pazarlama ve satış alanlarında yaygın olarak kullanılan bir ilkedir. Müşteri deneyimini iyileştirmek ve satış dönüşümlerini artırmak için kullanılır. 4S kuralı şu dört öğeden oluşur:

1. Satış Süreci (Sales Process): * Müşteri adaylarının tanımlanmasından satışın kapatılmasına kadar tüm satış süreci optimize edilmelidir. * Net bir satış hunisi ve her adımda takip edilecek net adımlar olmalıdır.

2. Satış Stratejisi (Sales Strategy): * Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak ve rekabette öne çıkmak için etkili bir satış stratejisi geliştirilmelidir. * Bu strateji, hedef kitlenin tanımlanmasını, değer önerisinin belirlenmesini ve farklılaştırıcı özelliklerin vurgulanmasını içermelidir.

3. Satış Takımı (Sales Team): * Satış ekibi, müşteri ihtiyaçlarını anlayan ve ürün veya hizmetleri etkin bir şekilde sunabilen yetenekli ve motive personelden oluşmalıdır. * Ekip, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) sistemleri ve diğer araçlarla desteklenmelidir.

4. Destek Sistemi (Sales Support): * Satış ekibi, pazarlama, müşteri hizmetleri ve diğer departmanlar tarafından sağlanan güçlü bir destek sistemine sahip olmalıdır. * Bu sistem, satış materyalleri, teknik destek ve müşteri geri bildirim yönetimini içermelidir.

4S kuralını uygulayarak işletmeler şunları elde edebilir:

• İyileştirilmiş müşteri deneyimi
    • Artan satış dönüşümleri
    • Rekabet avantajı
    • Müşteri sadakati
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir anda pat diye ilgiyi kesme. Yavaş yavaş uygulamaya koy.

• Hadi la

• Boş eve çağır
  • Dolu eve çağır sonra boşalt
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Boş eve çağır

Boyle planim var icmeyi dusunuyoruz :) baska ne yapabilirim biraz once aramistim yasin diye bir arkadasi bi de betul diye biri varmis oturuyorlarmis kezban haber vermedi hic bide yasinin arkadasi varmis 2 erkek 2 kiz yani ne yapamda bunu pesimden kosturayim yardim dh

• Börek yaptırcam diye eve at işi pişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu CDMA Iphone Olayı yahu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dalga gecmeyi kesin de delikanli abinize bi fikir verin hele

• 4s nedır?

Edit:Araştırmalarım sonucu ne oldugunu öğrendim alıntı yapmanıza gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 22 Ağustos 2012; 19:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

4s nedır?

Sessizce Soyarak Soğana Sok.
  • Kız sana yanımda yasin felanda var dediğinde sen ne dedin ? Bende evde pinekliyorummu dedin ? Eğer öyle dediysen büyük hata ettin şimdi yapman gereken sende gideceksin arkadaşlarınla kızlarla takılcaksın sonra kız aradağında nerde olduğunu felan söyliceksin kızı iplemiceksin örneğin mesaj attıysa cevap vermiceksin 2. mesajında görmemişim k.bakma diyip hemen yazdığı mesajı cevaplicaksın konuyu uzatmicaksın kısaca, kısasa kısas
  • quote:

4s nedır?

Selanik Sempatizanları Sulama Sektörü
  • quote:

4s nedır?

insanın üzerine yakışanı giymesine 4s kuralı denir, arkadaş kız arkadaşını etkilemek için giysi tavsiyesi istiyor
  • quote:

4s nedır?

iphone 4s aklıma geldı ama olay o degılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

Kız sana yanımda yasin felanda var dediğinde sen ne dedin ? Bende evde pinekliyorummu dedin ? Eğer öyle dediysen büyük hata ettin şimdi yapman gereken sende gideceksin arkadaşlarınla kızlarla takılcaksın sonra kız aradağında nerde olduğunu felan söyliceksin kızı iplemiceksin örneğin mesaj attıysa cevap vermiceksin 2. mesajında görmemişim k.bakma diyip hemen yazdığı mesajı cevaplicaksın konuyu uzatmicaksın kısaca, kısasa kısas

Tersledim ne dicem dostum

• seven s*kilir s*ken sevilir
  • se se selena selena
  • ben ilişkimin belli dönemlerinde denedim gerçekten çok doğru
  • bende iphone 4s anladım

4S kuralı hakkında ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 22 Ağustos 2012; 19:26:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extácy

ben ilişkimin belli dönemlerinde denedim gerçekten çok doğru

Acsana birazdostum bu cumleni

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.