Şimdi Ara

4S Koruyucu ve kap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun çizilmesinden çok korkuyorum. Alırken Turkcell'deki adam telefon aktivasyonu yaparken jelatini çıkarmıştı ben de mecburen orada hemen jelatin almak zorunda kaldım. Ne kadar kaliteli bilmiyorum ama, 30 TL (Ön koruyucu + kap). Şimdi adam akıllık koruyucu jelatin ve kap alayım diyorum. Jelatin için çiziklere karşı en dayanıklısı hangi markadır ve nerelerde bulabilirim?
    Bir de ben telefonun tipini kapsız daha çok seviyorum, kap bence güzelliğini götürüyor. Böyle jelatin gibi görünmez kap var mıdır?

• Jelatinde kalite arama zaten 3ay da bir yıpranıyor
    5~15tl likler yeterli
    Şeffaf görünümlü kılıflar var silikon ancak sadece kasayı arkadan ve yanları kaplıyor zaten ekranlarda jelatin varsa heryer kapalı olmuş oluyor

Bu arada Zaten 30tl vermissin tekrar masraf yapma
    İlahide marka vs soruyorsan Turkcell bayilerinde görüyorum Ttech diye bir marka
    Jelatin olarak 10tl eder
    Ancak su var ekran jelatini 2 çeşit
    1.parmak izi bırakan yani bence en iyisi
    2.parmak izi bırakmayan mat ekran ışığını çok az kısık gösteriyor piksel piksel noktalar oluyor

Bence parmak izi bırakan çok güzel ekranda sanki jelatin yokmuş gibi oluyor
    Mat olan göz yoruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrapsol biraz kalin ama korundugunu hissediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Jelatinde kalite arama zaten 3ay da bir yıpranıyor
    5~15tl likler yeterli
    Şeffaf görünümlü kılıflar var silikon ancak sadece kasayı arkadan ve yanları kaplıyor zaten ekranlarda jelatin varsa heryer kapalı olmuş oluyor

Jelatin olarak 10tl eder
    2.parmak izi bırakmayan mat ekran ışığını çok az kısık gösteriyor piksel piksel noktalar oluyor

Mat olan göz yoruyor

Peki bu 5-10 TL olanlar korur mu ki 3 ay da olsa? Neden bilmiyorum ama jelatin içimi hiç rahat ettirmiyor sanki çizilmesini önlemezmiş, koruyamazmış gibi hissediyorum.
    Şu silikonlardan gördüm, ama beğenmedim puslu gibi gösteriyor. Tamamen şeffaf, jelatin gibi kılıf soruyorum.
    Öne arkaya jelatin + bumper yapsam, silikon şeffaf kılıftan bir eksiği olur mu?
    Bendeki parmak izi bırakan zaten, memnunum ben ama güvensizlik var hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: Molookus

quote:

Jelatinde kalite arama zaten 3ay da bir yıpranıyor
    5~15tl likler yeterli

Jelatin olarak 10tl eder

Mat olan göz yoruyor

Peki bu 5-10 TL olanlar korur mu ki 3 ay da olsa? Neden bilmiyorum ama jelatin içimi hiç rahat ettirmiyor sanki çizilmesini önlemezmiş, koruyamazmış gibi hissediyorum.
    Şu silikonlardan gördüm, ama beğenmedim puslu gibi gösteriyor. Tamamen şeffaf, jelatin gibi kılıf soruyorum.
    Öne arkaya jelatin + bumper yapsam, silikon şeffaf kılıftan bir eksiği olur mu?
    Bendeki parmak izi bırakan zaten, memnunum ben ama güvensizlik var hala.

Ön, arka jelatin varsa içiniz rahat olsun çizilmez.
    Cihaz çok kalın olmasın istiyorsanız kenarlarına bumper yeterli olur. Yine şeffaf arka kapaklarda var. Silikonları düşünmeyin zamanla sararır yıpranır hiç gerek yok. Plastik veya mika kapak en iyisi.
    İzmir'deyseniz yardımcı olurum.

• Hocam zaten piyasa malları 3~5 lira pahalı olanlar daha iyi korumuyor
    15tl ye aldığın cam film bile emin ol 2tl ye satın alıp 15tl ye satıyorlar o yüzdende 10 liralık jelatin yeterli

Koruma olayına gelince jelatin darbeyi çiziği üzerine alır yani çizilmez jelatin olmaz 50tl lik jelatinde çizilir 5tl lik jelatinde
    Bir bant parçasına o kadar para verilmez cam ekran kaç para ki?

Çok ta istiyorsan derikapakli kılıf al 30tl civarı
    Ne olur ekran jelatinine kaliteli diye güvenme hepsi aynı sonuçta gidip telefonun ekranını anahtarla kazıyacak degilsin Yada telefonu taşıdığın cebinde çiviler olmayacak

Yani hocam dert etmeyin yok materyali çizilmez s gibi sahte satış hilelerine aldanmayın
    Yok 0.35mm vs vs diyorlar hep para tuzağı

En güzeli kapaklı deri kılıf + jelatin = telefon tabutta gibi oldu gülle koruma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam zaten piyasa malları 3~5 lira pahalı olanlar daha iyi korumuyor
    15tl ye aldığın cam film bile emin ol 2tl ye satın alıp 15tl ye satıyorlar o yüzdende 10 liralık jelatin yeterli

Koruma olayına gelince jelatin darbeyi çiziği üzerine alır yani çizilmez jelatin olmaz 50tl lik jelatinde çizilir 5tl lik jelatinde

Ne olur ekran jelatinine kaliteli diye güvenme hepsi aynı sonuçta gidip telefonun ekranını anahtarla kazıyacak degilsin Yada telefonu taşıdığın cebinde çiviler olmayacak

Yani hocam dert etmeyin yok materyali çizilmez s gibi sahte satış hilelerine aldanmayın

dediğinde çok haklısın kız arkadaşımın iphone 4 üne 20 liraya deri kılıf aldık.içinde yapışkan vardı oraya şeffaf arka kapak yapıştırdık.önlü arkalı jelatin ekled,l.telefon hem çok şık oldu hem de çok sağlam.
    benim 4s de sadece sgp ultra crystal parlak jelatin var.kılıflı kullanamıyorum.deri falan da pek sevmiyorum.o yüzden allaha emanet
    kız arkadaşımın telefonu şu şekilde
     4S Koruyucu ve kap tavsiyesi &  4S Koruyucu ve kap tavsiyesi &  4S Koruyucu ve kap tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR.

quote:

dediğinde çok haklısın kız arkadaşımın iphone 4 üne 20 liraya deri kılıf aldık.içinde yapışkan vardı oraya şeffaf arka kapak yapıştırdık.önlü arkalı jelatin ekled,l.telefon hem çok şık oldu hem de çok sağlam.
    benim 4s de sadece sgp ultra crystal parlak jelatin var.kılıflı kullanamıyorum.deri falan da pek sevmiyorum.o yüzden allaha emanet
    kız arkadaşımın telefonu şu şekilde
     4S Koruyucu ve kap tavsiyesi &  4S Koruyucu ve kap tavsiyesi &  4S Koruyucu ve kap tavsiyesi

Aynen hocam profesyonel olmaya gerek yok hersey ortada sadece psikolojiye alakalı

Kız arkadasınızın secimi güzel olmuş.Hem ucuz hem tam koruma

Yahu o değilde otobüste minibüste elinde deri kılıf ile zor oluyor.
    En kolayı arkadan giydirmeli silikon şeffaf kılıf
    Hem arkayı hem yanları komple kapatıyor
    Ön taraf açıkta kalıyor onuda 5tl lik jelatin tamam
    Toplam maliyet 15tl full koruma zarif ve estetik oluyor

• quote:

Peki, düşmelere karşı silikon kılıf korur mu? Ben genelde düşürürüm de, o nedenle iyi koruması lazım, sadece çiziklere karşı değil düşmeye karşı da. Silikon kılıf olur mu yoksa bumper alıp arkasını jelatinleyeyim mi? Hani bazı bumperlar kalın oluyor, telefon yere düşse de ekranı veya arkası yere temas etmiyor bumper sayesinde, ondan bahsediyorum. Ya da hem düşme hem de çiziğe karşı başka tavsiyeleriniz varsa.

• Bir defa al tam al. Kesinlikle Wrapsol en iyi korumadır. Kılıf bile almana gerek yok. Önünü, arkasını ve yanlarını koruyor.
  • sadece ön arka bodyguardz kullanıyorum. düşürmedikten sonra bence çok harika çizilmelere karşı. tekrar tekrar çıkarıp takabilirsin ayrıca. baloncuk bıraksa da birkaç güne gidiyor
  • Wrapsol çok iyiymiş, baktım kenarlarını falan da koruyor. Düşürmediğim sürece yeterli olur mu o Wrapsol?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molookus -- 24 Mart 2012; 22:38:48 >
  • ona da iyi diyorlar, kullanmadım hiç. bodyguardz ve wrapsol ön arka ve yanlar olarak gelir zaten. ikisi de iyidir. ben sadece bodyguardz kullandım. ama kenar korumaları deli ediyor insanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

ona da iyi diyorlar, kullanmadım hiç. bodyguardz ve wrapsol ön arka ve yanlar olarak gelir zaten. ikisi de iyidir. ben sadece bodyguardz kullandım. ama kenar korumaları deli ediyor insanı :)

Neden deli ediyor? Yapıştırması mı zor?
    Ben telefonun güzelliğini kılıfla kapamak istemediğim için, ya wrapsol veya bodyguards tarzı bir şey, ya da düştüğünde ekranın ve arkanın yere gelmemesini sağlayan, telefonun kendinden kalın olan bumperlar. Bir tane alayım, tam alayım diyorum karar veremiyorum
  • quote:

Wrapsol çok iyiymiş, baktım kenarlarını falan da koruyor. Düşürmediğim sürece yeterli olur mu o Wrapsol?

Kesinlikle piyasadaki en iyi ekran koruyucudur. Bir defa alırsın tam alırsın. Daha sonra şık bir bumper alırsın. Telefonun önünü arkasını kapatmana gerek yok. Bumber zaten koruyacaktır düşürdüğün zaman. Slikon bumber alma polikarbon al.
  • yanlar bir iki hafta sonra çıkıyor hafif. sen de tamamını çıkarıyorsun :) o yüzden, yoksa onlar da iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

quote:

Wrapsol çok iyiymiş, baktım kenarlarını falan da koruyor. Düşürmediğim sürece yeterli olur mu o Wrapsol?

Kesinlikle piyasadaki en iyi ekran koruyucudur. Bir defa alırsın tam alırsın. Daha sonra şık bir bumper alırsın. Telefonun önünü arkasını kapatmana gerek yok. Bumber zaten koruyacaktır düşürdüğün zaman. Slikon bumber alma polikarbon al.

Bumperlar düşürdüğüm zaman kesin koruyacak mı? Eğer öyleyse wrapsol + bumper alayım. Düşürüp de ekranın ya da arkanın camını çatlatmaktan çok korkuyorum çünkü.
  • bende ön arka wrapsol kullanıyorum kenarlar pantolon cebinde kullanıldığında bir süre sonra çıkıyor. bende yanları koruması için bumper aldım sgp case linear ex aldım. memnunum. wrapsol az da olsa ekran kalitesini düşürüyor. ama koruması muazzam
  • element case ve wrapsol çok iyi ikili olurlar, burada kendime aldığım blackops' u inceledim, çok memnunum, ayrıca ben 10 liralık ekran koruyucu aldım, daha önce 2-3 defa wrapsol aldım yanlış hatalı yapıştırınca 50 liralık koruyucu çöp oluyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.