Şimdi Ara

4S İLGİNÇ BİR PROBLEM (EKRAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon yatay düzlemde dururken sol tarafa geçip belli bir açıyla ekranın sağ bitim bölgesine baktığımda yani ekranın sağ kısmının sonlandığı hatta baktığımda ekranın normal dokusundan daha parlak çok ince bir çizginin olduğunu görüyorum sanki oradan Işık geliyormuş gibi, aynı şey sol tarafta yok sadece sağda var hani sanki sağ taraftan ekrana Işık sızıyor gibi yukarıdan aşağıya inen incecik bir çizgi var sizde de var mı böyle bişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baktım şimdi yok öyle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Baktım şimdi yok öyle birşey.

Biraz dikkatli bakmak gerekiyor incecik parlak bir çizgi sanki oradan ekrana doğru Işık sızıyor gibi
  • Tam sizden beklenecek bir konu sayın baba yorgun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede yok

• quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Baktım şimdi yok öyle birşey.

Biraz dikkatli bakmak gerekiyor incecik parlak bir çizgi sanki oradan ekrana doğru Işık sızıyor gibi

İyice baktım ama çizgi yada ışık sızması gibi birşey yok.
  • benden beteride varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone x saçma bir sorun
    5 yıl önce açıldı
    6600 da ilginç bi sorun
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garantiye ver

• sanalpazar 700 lira veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

Arkadaşlar telefon yatay düzlemde dururken sol tarafa geçip belli bir açıyla ekranın sağ bitim bölgesine baktığımda yani ekranın sağ kısmının sonlandığı hatta baktığımda ekranın normal dokusundan daha parlak çok ince bir çizginin olduğunu görüyorum sanki oradan Işık geliyormuş gibi, aynı şey sol tarafta yok sadece sağda var hani sanki sağ taraftan ekrana Işık sızıyor gibi yukarıdan aşağıya inen incecik bir çizgi var sizde de var mı böyle bişi

aynı sorun benim iphone 4 dede vardı aynen sağda vardı solda yoktu ilk aldığımda yoktu sonrada oluştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 22 Ekim 2012; 1:30:02 >
  • Kalp hastası yapacak bu telefon sizi babayorgun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 22 Ekim 2012; 1:32:30 >
  • Hocam tel tam oturmamis yani hatali oradan isik siziyor garantiye goturun yada yeni aldiysaniz iade yada degisim yapin

• Ciddi cevap yazan herkese teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Hocam tel tam oturmamis yani hatali oradan isik siziyor garantiye goturun yada yeni aldiysaniz iade yada degisim yapin

genpa garantili ama şimdi götürsem en iyi ihtimalle değişim yapsalar yine tutup bu refurbished denilen tamir görmüş birşey verecekler kesin, o da elimde kalacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.